Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Adatgyűjtő
Vállalati adatgyűjtők
Zebra TC58 adatgyűjtő

Zebra TC58 adatgyűjtő

Ismerje meg a Zebra TC58 adatgyűjtőt, ami egy kiváló választás a vállalati adatgyűjtés és munkavégzés terén. Az eszköz rendkívüli teljesítménnyel és strapabíró kialakítással rendelkezik, ideális választás raktári, logisztikai és ipari környezetekben. A magas teljesítményű processzor és operációs rendszer biztosítja a hatékony munkavégzést, míg strapabíó kialakítása ellenállóvá teszi a porral és a vízzel szemben is. A Zebra TC58 adatgyűjtő növeli a produktivitást és hatékonyságot egyaránt, hozzájárulva a jobb munkafolyamatokhoz és magasabb szintű vállalati eredményekhez.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC21 Adatgyűjtő

Zebra TC21 Adatgyűjtő
nettó 193 000 Ft
(245 110 Ft)
Raktáron 29 db
Vásárlás

Zebra TC26 Adatgyűjtő

Zebra TC26 Adatgyűjtő
nettó 209 900 Ft
(266 573 Ft)
Raktáron 36 db
Vásárlás

Zebra TC22 Adatgyűjtő

Zebra TC22 Adatgyűjtő
nettó 239 820 Ft
(304 571 Ft)
Raktáron <5 db
Vásárlás

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő
nettó 194 690 Ft
(247 256 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC58 adatgyűjtő - innovatív teljesítmény és kiváló felhasználói élmény

A Zebra TC58 adatgyűjtő kimagasló teljesítménnyel rendelkezik, így rendkívüli módon képes támogatni a hatékony munkavégzést a vállalati szektorban. Az eszköz zavartalan és gyors működését a Qualcomm Octa Core 2,7GHz processzor és Android 11 operációs rendszer garantálja. A készülék előlapi és hátsó kamerája  az eszközállományok és raktárkészletek nyomon követéséhez kitűnő minőségű dokumentációt tesz lehetővé. A Zebra TC58 adatgyűjtő emellett a 1 és 2 dimenziós vonalkódok dekódolására egyaránt képes, így tökéletes választás ipari, logisztikai és gyártási területeken.

Strapabíró kialakítással a környezeti kihívásokkal szermben

A Zebra TC58 adatgyűjtő készüléket az extrém környezeti kihívásokra tervezték. Külső kialakítása eleget tesz az IP68 minősítés követelményeinek, így rendkívül ellenálló a porral és vízzel szemben egyaránt, valamint a nagy gondossággal végzett kialakításának köszönhetően akár 1,8 méteres magasságból történő eséseket is képes elviselni. A széles hőmérsékleti tartományban való működés lehetővé teszi a Zebra TC58 adatgyűjtő használatát a legkeményebb munkakörülmények között is, így biztosítva a folyamatos teljesítményt és megbízhatóságot.

A Zebra TC58 adatgyűjtői mindig naprakészek

A Zebra TC58 adatgyűjtőhöz alapvetően 90 napos ingyenes support szolgálatás jár, amelynek keretében elérhetőek a biztonsági és operációs rendszer frissítések. Azonban, hogy hosszú távon is biztosítva legyen az eszköz védelme és teljesítménye, érdemes fontolóra venni a Zebra OneCare kiterjesztett garancia szolgáltatás vásárlását. Ez lehetővé teszi, hogy akár sok évig is maximálisan kihasználhasd a Zebra TC58 adatgyűjtőben rejlő lehetőségeket és teljesítményt.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése