Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Adatgyűjtő
Ipari adatgyűjtők
Zebra TC78 adatgyűjtő

Zebra TC78 adatgyűjtő

A Zebra TC78 egy forradalmi megoldás ipari adatgyűjtésre, kifejezetten kihívásokkal teli környezetekben való használatra lett tervezve. Az eszköz rendkívüli teljesítményt nyújt a beépített, gyors processzorának és érintőképernyőjének köszönhetően. Ideális választás logisztikai és raktározási feladatokhoz. A Zebra TC78 adatgyűjtő kompakt kialakításával, ellenálló kialakításával és sokoldalú vezeték nélküli kapcsolati lehetőséggel rendelkezik, hogy megfeleljen az ipar legkeményebb elvárásainak. 
találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC21 Adatgyűjtő

Zebra TC21 Adatgyűjtő
nettó 193 000 Ft
(245 110 Ft)
Raktáron 28 db
Vásárlás

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő
nettó 203 720 Ft
(258 724 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Zebra TC22 Adatgyűjtő

Zebra TC22 Adatgyűjtő
nettó 239 820 Ft
(304 571 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Zebra TC26 Adatgyűjtő

Zebra TC26 Adatgyűjtő
nettó 209 900 Ft
(266 573 Ft)
Raktáron 30 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Bemutatkozik a forradalmian új ipari adatgyűjtő: Zebra TC78 adatgyűjtő

Az ipari környezetekben való működés során az adatok hatékony gyűjtése és kezelése az üzleti siker kulcsfontosságú elemeivé vált. Az olyan szektorokban, mint a logisztika, raktározás, és gyártás, az időben elérhető és pontos információk kulcsfontosságúak a hatékony üzemeltetéshez és a versenyelőny megtartásához. A Zebra TC78 adatgyűjtő eszköz egy úttörő megoldás az ipari adatgyűjtés terén.

A Zebra TC78: Teljesítmény és Strapabírás Egyszerre

A Zebra TC78 nem csupán egy egyszerű adatgyűjtő, hanem egy olyan eszköz, amely a teljesítményre és a strapabíróságra helyezi a hangsúlyt. Az erőteljes processzora és a nagyméretű érintőképernyője lehetővé teszi a gyors adatbevitelt, míg az eszköz ellenáll a porral, vízzel és ipari ütésekről származó igénybevételeknek is. A Zebra TC78 tervezése során a gyártó nagy hangsúlyt fektetett a megbízhatóságra és a tartósságra, hogy az eszköz megfeleljen a legkeményebb körülményeknek is.

Egyszerű kezelhetőség jellemzi a Zebra TC78 adatgyűjtőt

A Zebra TC78 rendkívül sokoldalú eszköz, amely kiterjedt alkalmazhatóságot biztosít. Az integrált vonalkódolvasó és kamera segítségével könnyedén kezel különböző vonalkódokat és QR-kódokat, miközben a beépített kamera lehetővé teszi a vizuális információk rögzítését. Emellett a vezeték nélküli kapcsolatok széles skáláját támogatja, beleértve a Wi-Fi-t, a Bluetooth-ot és a mobilhálózatokat, így könnyedén integrálható vállalati rendszerekbe. A Zebra TC78 adatgyűjtő képes 5G/LTE kapcsolatra, így folyamatos online kapcsolatot létesíthet. Az eszköz GPS segítségével képes valós idejű navigációra, valamint a koordináták pontos rögzítésére.
A Zebra TC78 Android operációs rendszerrel működik, amelynek rugalmassága lehetővé teszi a személyre szabott alkalmazások fejlesztését és integrációját. Emellett az Android platform biztonsági szempontból is erős védelmet nyújt, ami kulcsfontosságú az érzékeny ipari adatok védelmében. A Zebra TC78 nem csupán egy eszköz, hanem egy teljeskörű megoldás, amely hozzájárul az ipari adatgyűjtés és információkezelés forradalmához.
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése