home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra ZD420d címkenyomtató

Zebra ZD420d címkenyomtató

Az amerikai Zebra Technologies gyártó sok évtizedes múlttal rendelkezik az etikett címke nyomtatók területén. Az asztali kategóriájú eszközök között az egyik legkedveltebb típus a Zebra ZD420 címke nyomtató család, melyet a gyártó ipari és kiskereskedelmi etikett címke nyomtatási igények kielégítésére tervezett.

A Zebra ZD420 tekercses öntapadó címke nyomtató család két fő csoportba osztható. A ZD420d modellek kizárólag direkt termál azaz hőérzékeny alapanyagú etikett címkék nyomtatására alkalmasak. A Zebra ZD420 etikett címke nyomtató család kis méreténe és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően ideális választás a kis- és középvállalkozások számára, akik megbízható és hatékony címkenyomtatót keresnek.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
74 650 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron 51-100 db
cartVásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 140 890 Ft
(178 930 Ft)
Raktáron 30 db
cartVásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
cartVásárlás

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 60 200 Ft
(76 454 Ft)
Raktáron 18 db
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

ZEBRA ZD420D ETIKETT CÍMKE NYOMTATÓ CSALÁD BEMUTATÁSA

A 2017-ben bemutatott Zebra ZD420 etikett címke nyomtató család a gyártó GK és GX széria utódjaként jelent meg. A családban a szokásos módon direkt termál (Zebra ZD420d) és termál transzfer (Zebra ZD420t) nyomtatási technológiájú modellek is megtalálhatóak.

KÖNNYEDÉN INTEGRÁLHATÓ ZEBRA ZD420D CÍMKENYOMTATÓ

A Zebra ZD420d direkt termál címke nyomtató család tagjai könnyedén integrálható meglévő informatikai rendszerekbe, így gyors és hatékony etikett címkenyomtatást tesz lehetővé. A Zebra ZD420d nyomtatók széria felszerelése USB és USB host csatlakozó, de a termékportfolióban található Ethernet, WiFi és Bluetooth csatlakozással szerelt modell is.

ZEBRA ZD420D CIMKENYOMTATÓ – TELJESÍTMÉNY ÉS INNOVÁCIÓ

Az amerikai Zebra Technologies a ZD420 termékcsaládnál vezette be elsőként, hogy a felhasználó utólag is egyszerűen tudja bővíteni az interfészeket a készüléken. A Zebra ZD420d direkt termál nyomtatók modelljei között NFC chippel és/vagy belső órával (Real Time Clock – RTC) szerelt modellek is találhatóak. A kiváló ár-érték arányú Zebra ZD420d etikett címke nyomtatók Energy Star minősítéssel rendelkeznek, így biztosítják az energiatakarékos működést, programnyelvük pedig a Zebra által fejlesztett ZPL, EPL és XML.

KÖLTSÉGHATÉKONY ÉS GYORS ETIKETT CÍMKE NYOMTATÁS

A ZD420d direkt termál etikett címke nyomtató nagy sebességű nyomtatást biztosít, akár 104 mm szélességig, 203 dpi felbontásban, vagy 108 mm szélességig 300 dpi esetén. 
A direkt termál nyomtatási technológia előnye, hogy nincs szükség tintapatronokra, festékszalagokra vagy tonerekre, így az üzemeltetési költség alacsony. A Zebra ZD420d címke nyomtatóhoz így csak megfelelő kiszerelésű direkt termál (hőérzékeny) etikett címkét kell választani – webáruházunkban Közép-Európa egyik legnagyobb etikett címke készletéből vásárolhat – és indulhat is a címkézési folyamat.

CÍMKETERVEZÉS KÖNNYEDÉN

A Zebra ZD420d címke nyomtatóhoz ingyenesen biztosított Zebra Designer címketervező szoftver. A program segítségével egyszerűen készíthet címketerveket, valamint egy jól kezelhető felhasználói felületen állíthatja be a nyomtatási paramétereket - például a fejfűtés, nyomtatási sebesség és az etikett címke méret, stb.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése