Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra ZD420t címkenyomtató

Zebra ZD420t címkenyomtató

Az amerikai Zebra Technologies több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a címkenyomtatók területén. Az asztali kategória egyik legkedveltebb típusa a Zebra ZD420 címkenyomtató széria, melyet a gyártó ipari és kiskereskedelmi etikett címke nyomtatási igények kielégítésére tervezett.

A Zebra ZD420 címkenyomtató széria két fő csoportba osztható. A ZD420t modellek papír, hőpapír (direkt termál), műanyag és akár textil alapanyagra is képes nyomtatni termál-transzfer nyomtatási technológiája révény. A Zebra ZD420 etikett címke nyomtató család kompakt és könnyen kezelhető eszköz, mely ideális választás a kis- és középvállalkozások számára, akik megbízható és hatékony címkenyomtatót keresnek.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

ZEBRA ZD420T ETIKETT CÍMKE NYOMTATÓ CSALÁD BEMUTATÁSA

A 2017-ben bemutatott Zebra ZD420t tekercses etikett címke nyomtató a gyártó GK és GX széria utódjaként jelent meg. A Zebra ZD420 vonalkód nyomtató családban direkt termál (Zebra ZD420d) és termál transzfer (Zebra ZD420t) nyomtatási technológiájú modellek közül lehet választani, továbbá igény szerint elérhető 203 és 300 dpi felbontású verzió is.

KÖNNYEDÉN INTEGRÁLHATÓ ZEBRA ZD420T CÍMKENYOMTATÓ

Az amerikai gyártó Zebra ZD420t termál transzfer címkenyomtató egyszerűen beilleszthető meglévő IT rendszerbe, így gyors és hatékony etikett címkenyomtatást tesz lehetővé. A Zebra ZD420t vonalkód nyomtatók alapkiépítésben USB és USB host interfésszel rendelkeznek, de a terméklistában található Ethernet, WiFi és Bluetooth csatlakozással szerelt modell is.

ZEBRA ZD420T CIMKENYOMTATÓ – TELJESÍTMÉNY ÉS INNOVÁCIÓ

Kategóriájában elsőként ennél a családnál vezette be az amerikai Zebra Technologies, hogy utólag is egyszerűen tudja bővíteni az interfészeket a felhasználó a készüléken. A Zebra ZD420t család termékei között NFC chippel és/vagy belső órával (Real Time Clock – RTC) szerelt modellek is találhatóak. A kiváló ár-érték arányú Zebra ZD420 etikett címke nyomtatók Energy Star minősítéssel rendelkeznek, így biztosítják az energiatakarékos működést, programnyelvük pedig a Zebra által fejlesztett ZPL, EPL és XML.

BÁRMILYEN ETIKETT CÍMKÉVEL ELBÍR

A ZD420t etikett nyomtató nagy sebességű nyomtatást biztosít, akár 104 mm szélességig, 203 dpi felbontásban, vagy 108 mm szélességig 300 dpi esetén. 
A Zebra ZD420t etikett címke nyomtató megoldást biztosít különféle mindennapi címkézési feladathoz - vonalkódokat, szöveget és grafikákat nyomtat számos tekercses vagy hajtogatott alapanyagra, stancolt vagy folyamatos nyomathordozó. A nyomtató kompatibilis hőérzékeny papír, normál papír, műanyag és textil alapanyagú kellékanyagokkal – webáruházunkban Közép-Európa egyik legnagyobb etikett címke és festékszalag készletéből válogathat.

CÍMKETERVEZÉS KÖNNYEDÉN

A Zebra ZD420t etikett címke nyomtatóhoz ingyenesen biztosított Zebra Designer címketervező szoftver. A program segítségével pillanatok alatt és játszi könnyedséggel készíthet címketerveket, valamint egy jól kezelhető felhasználói felületen állítható be a nyomtatási paraméter - például a fejfűtés, nyomtatási sebesség és az etikett címke mérete is. A felhasználók a Zebra ZD420t címkenyomtóhoz pár kattintással beállíthatják az etikett címke nyomtatási feladatokat, és a nyomtatásra kész címkék pár másodperc alatt elkészülnek.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek