Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Mobil, hordozható címkenyomtatók
Zebra ZQ630 mobil címkenyomtató

Zebra ZQ630 mobil címkenyomtató

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

A hordozható nyomtató: Kényelmes és hatékony eszköz a címkézéshez

A modern technológia észrevétlenül hozza létre azokat az eszközöket, amelyek megkönnyítik mindennapi életünket és munkánkat. Az egyik ilyen készülék a hordozható címkenyomtató (másnéven mobil címkenyomtató), ami a raktárakban vagy az irodán kívül könnyíti meg munkatársai életét. De miért? A válasz egyszerű: azonosítás, hatékonyság, és precizitás. Ebben a blogbejegyzésben alaposan körbejárjuk a hordozható címke nyomtatók világát.

 

Mi az a hordozható címke nyomtató?

A hordozható címke nyomtató egy kis méretű és könnyen szállítható eszköz, amely az irodai és raktári munkafolyamatok hatékonyságát növeli. A mobil címke nyomtatók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen hozzanak létre etikett címkéket.

A hordozható címke nyomtatók képesek nyomtatni vonalkódokat, QR-kódokat, szövegeket, logókat és egyéb grafikákat, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan azonosítsa és nyomon kövesse a termékeket vagy eszközöket. 

 

A hordozható címke nyomtató előnyei

A hordozható címkenyomtatók számos előnyt kínálnak, amelyek nélkülözhetetlenné teszik őket sok különböző iparágban.

Mobilis és felhasználóbarát: először is, a hordozható címke nyomtatók könnyűek és kompaktak, ami azt jelenti, hogy könnyedén magunkkal vihetjük őket, ha úton vagyunk, vagy ha több helyszínen kell dolgoznunk. Könnyű használatuk miatt időt és erőfeszítést takaríthatunk meg, ráadásul hibamentesen dolgozhatunk!

Széleskörű alkalmazhatóság: a mobil címke nyomtatók kiválóan alkalmasak a különböző feladatok elvégzésére. Használhatjuk őket például raktárkezelésre, vagy eseményeken a névjegykártyák elkészítésére, illetve helyszíni munkafolyamatoknál azonosításra. Mindegyik helyzetben az etikett címkék segítenek a gyors és egyszerű azonosításban.

Hatékonyság és precizitás: a hordozható címke nyomtatók használatával jelentősen növelhető a munka hatékonysága és precizitása. A kézi címkézés hibalehetőségeket rejt, míg a nyomtatóval készült címkék pontosak, olvashatóak és professzionálisak. A felhasználó által beírt információk alapján a nyomtató azonnal elkészíti az etikett címkét, nincs szükség további beavatkozásra.

 

A hordozható címkenyomtató felhasználási lehetőségei

Irodai felhasználás: Az irodai környezetben a mobil címkenyomtató használata javítja a dokumentumkezelést és segít a munkatársaknak gyorsabban megtalálni, amit keresnek. Címkézhetjük az iratokat, mappákat, tárolódobozokat és akár az irodai eszközöket is, hogy könnyebb legyen azokat azonosítani.

Raktári felhasználás: Raktári környezetben a hordozható címke nyomtató létfontosságú. Segítségével könnyedén címkézhetők a termékek, amik így könnyebben nyomon követhetők. Segít a raktári rendszerezésben, az áruk gyors és pontos azonosításában. Azonnal pótolható az áruátvétel során a hiányzó azonosító címke, vagy az csomag összekészítés során azonnal címkézhető a csomag.

Események: Eseményeken, konferenciákon a hordozható címke nyomtató segít az azonosítókártyák gyors és egyszerű elkészítésében.

 

Összefoglalva, a hordozható címke nyomtató egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely sokféle környezetben segíthet növelni a hatékonyságot és a rendszerezettséget. Könnyen hordozható, gyors és precíz - nélkülözhetetlen társ a mindennapi életben és a munkában egyaránt.

Gyakori kérdések mobil címkenyomtatóval kapcsolatban

Milyen méretű és típusú etikett címkéket tudok nyomtatni a hordozható címkenyomtatóval?
 

A hordozható címkenyomtatók két kategóriába sorolhatóak. Az egyik nem rendelkezik címkeköz azaz GAP érzékelővel, ezek csak folyamatos alapanyagok nyomtatására alkalmasak, a másik kategória a folyamatos mellett stancolt címkék nyomtatására is alkalmas. A mobil címkenyomtatók kizárólag hőérzékeny papír alapú címkéket tudnak nyomtatni, amelyeket gyakran használnak csomagoláshoz és raktárkezeléshez.

Milyen kapcsolódási lehetőségek vannak a hordozható címkenyomtatókkal?
 

A hordozható címkenyomtatók általában Bluetooth és Wi-Fi kapcsolattal vannak felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk az eszközt okostelefonhoz, adatgyűjtőhöz, tablethez vagy számítógéphez. Néhány eszköz emellett USB kapcsolattal is rendelkezik, ami hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor nincs elérhető vezeték nélküli kapcsolat.

Mennyi idő alatt nyomtathatók ki a címkék a hordozható címkenyomtatóval?
 

A nyomtatási sebesség általában az adott eszköz típusától függ, de általánosságban elmondható, hogy a hordozható címkenyomtatók lehetővé teszik a gyors és hatékony címkék nyomtatását.

Milyen akkumulátor-élettartammal rendelkeznek a hordozható címkenyomtatók?
 

Az akkumulátor-élettartam az eszköz típusától és a használat módjától függően változhat. Általában a mobil címkenyomtatók hosszabb akkumulátor-élettartammal rendelkeznek, így nem kihívás számukra egy teljes műszakot kiszolgálni.

Milyen szoftverekkel és alkalmazásokkal kompatibilis a hordozható címkenyomtató?
 

A hordozható címkenyomtatókhoz általában saját alkalmazásokat vagy szoftvereket kínál a gyártó. Ezek az alkalmazások általában elérhetők Androidra és iOS-re is, így könnyedén csatlakoztathatjuk az eszközt okostelefonunkhoz vagy táblagépünkhöz. Ezen kívül sok eszköz támogatja az olyan szoftvereket, mint a Microsoft Word vagy Excel, amelyek lehetővé teszik a címkék készítését számítógépen keresztül is.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése