Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Plasztik kártya nyomtató
Asztali kártya nyomtató
Zebra ZXP7 plasztik kártya nyomtató

Zebra ZXP7 plasztik kártya nyomtató

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZC300 Kártyanyomtató

Zebra ZC300 Kártyanyomtató
nettó 335 460 Ft
(426 034 Ft)
Raktáron <5 db
Vásárlás

Zebra ZC350 Kártyanyomtató

Zebra ZC350 Kártyanyomtató
nettó 354 010 Ft
(449 593 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Zebra ZC100 Kártyanyomtató

Zebra ZC100 Kártyanyomtató
nettó 279 050 Ft
(354 394 Ft)
Raktáron <5 db
Vásárlás

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér
nettó 3 130 Ft
(3 975 Ft)
Raktáron >100 csom
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Mi az a plasztik kártya nyomtató

Egy plasztik kártya nyomtató, ahogy a neve is sugallja, olyan speciális eszköz, amely képes kiváló minőségű PVC kártyákat nyomtatni. A hagyományos papír alapú kártyákkal ellentétben, a plasztik kártyák hosszú élettartamúak, strapabíróak és rendkívül sokoldalúak.

A plasztik kártya nyomtatók lehetőséget kínálnak a vállalkozások és szervezetek számára, hogy a kártyáikat saját igényeiknek megfelelően testreszabják. Legyen szó hűségprogramról, azonosító kártyákról vagy akár egy egyszerű ajándékkártyáról, a plasztik kártya nyomtatók biztosítják a rugalmasságot és a minőséget, amire szükségünk van.

A plasztik kártya nyomtatókban rejlő lehetőségek

Azonosító kártyák: intézményekben, iskolákban vagy cégeknél használva, hogy az alkalmazottak és a diákok azonosításra kerüljenek.
Hűségkártyák: üzletek és szolgáltatók gyakran kínálnak hűségkártyákat vásárlóiknak, hogy ösztönözzék őket az ismételt vásárlásra.
Ajándék kártyák: tökéletes ajándék ötletként vagy kényelmes fizetési módként.
Biztonsági kártyák: az épületekhez, irodákhoz vagy különleges helyiségekhez való hozzáférés biztosítására.
Tagsági kártyák: legyen szó edzőtermekről, könyvtárakról vagy bármilyen klubról, a tagsági kártyák nélkülözhetetlenek. Egyedi kártyák nyomtatásával a szervezetek kiemelhetik a márkájukat és erősíthetik az ügyfélhűséget.

A plasztik kártya nyomtató előnyei

Tartósság: a plasztik kártyák ellenállnak a víznek, kosznak és a gyakori használatnak.
Professzionalizmus: egy jól tervezett és nyomtatott plasztik kártya professzionális megjelenést kölcsönöz.
Egyedi tervezési lehetőségek: különböző színek, dizájnok és funkciók, amelyekkel egyedi kártyát hozhat létre, nyomdai szolgáltató bevonása nélkül
Biztonság: a beépített chippek és/vagy mágnesescsíkok lehetővé teszik az adatok tárolását és védelmét.
Gazdaságosság: bár az elsődleges beruházás magasnak tűnhet, a hosszú távú költségmegtakarítások – különösen nagy mennyiségű kártya nyomtatása esetén – jelentősek lehetnek.
Környezetbarát: sok modern plasztik kártya nyomtató lehetőséget kínál újrahasznosított anyagokból készült kártyák nyomtatására, ami kisebb ökológiai lábnyomot eredményez.

Gyakori kérdések plasztik kártya nyomtatóval kapcsolatban

Milyen teljesítményű plasztik kártya nyomtató megfelelő számomra?
 

A megfelelő teljesítményű plasztik kártya nyomtató az igényektől és elvárásoktól függ. Fontos figyelembe venni a nyomtatási mennyiséget, a nyomtatási minőséget, a funkciókat (pl. kártyakódolás, stb.), valamint a hosszú távú terveket.

Milyen festékszalag és PVC kártya használható a plasztik kártya nyomtatóba?
 

A plasztik kártya nyomtatók kizárólag a saját gyártású festékszalagokkal és tiszítószerekkel kompatibilisek. A PVC kártyák esetében azonban nyugodtan használhatunk más gyártó termékeiből, ha azok a specifikációnak (pl. méret, vastagság, stb.) megfelelnek. A konkrét festékszalag és PVC kártya típus a nyomtató márkájától és modelljétől függ.

Hány színnel tud nyomtatni a plasztik kártya nyomtató?
 

A plasztik kártya nyomtatók képesek több színnel is nyomtatni. A monokróm nyomtatásban csak egyetlen színt, általában feketét vagy egy másik egyedi színt például kék, piros, zöld, sárga stb. képesek nyomtatni. Ha többszínű nyomtatást szeretnénk abban az esetben CMYK (cián, magenta, sárga, fekete) festékszalagot szükséges választani, amelyekkel lehetőség nyílik fotóminőségű képek, logók vagy más színes grafikák nyomtatására.

Milyen szoftvereket kell használni a kártyanyomtatáshoz?
 

A kártyanyomtatáshoz használt szoftvereket általában az adott kártyanyomtató gyártója biztosítja. Az ilyen szoftverek lehetővé teszik a kártyák alapszinten való tervezését és testreszabását, valamint a kártyák nyomtatását.

Mennyi időt vesz igénybe egy kártya nyomtatása a plasztik kártya nyomtatóval?
 

A kártya nyomtatásának időtartama függ a kártya nyomtató típusától, a nyomtatás beállításaitól, valamint a nyomtatott tartalom bonyolultságától és mennyiségétől, azonban általánosságban elmondható, hogy a kártya nyomtatása viszonylag gyors folyamat, pár másodperc alatt elkészül.

Mi a különbség a ReTranszfer és DTC kártya nyomtatási technológia között?
 

DTC (Direct-to-Card) technológia: A DTC technológia a hagyományos kártyanyomtatás egyik módszere, amely közvetlenül nyomtat a kártya felületére. A DTC technológia gyors és hatékony, de a nyomtatás minősége és részletessége általában nem éri el a ReTransfer technológia szintjét. ReTransfer (visszahelyező) technológia: A ReTransfer technológia a kártya nyomtatásának egy speciális módszere, amelyben a nyomtatott kép először egy fólia (transzfer fólia) felületére nyomtatódik, majd az így előállított képet átviszik a kártya felületére.

Hogyan kell karbantartani és tisztítani a kártyanyomtatót?
 

A kártyanyomtatók karbantartása és tisztítása rendkívül fontos, mivel az eltömődések, a por és az egyéb szennyeződések jelentősen csökkenthetik a kártya nyomtatási minőséget és a nyomtató élettartamát. A rendszeres karbantartás és tisztítás biztosítja a kártyanyomtató hatékony működését és hosszú élettartamát. Ha nem biztos abban, hogy hogyan kell tisztítani vagy karbantartani a készüléket, mindig használja az alkalmazás útmutatóját, vagy konzultáljon a szakemberrel.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése