Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Plasztik kártya nyomtató
Asztali kártya nyomtató
Zebra ZXP7 plasztik kártya nyomtató

Zebra ZXP7 plasztik kártya nyomtató

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

Gyakori kérdések plasztik kártya nyomtatóval kapcsolatban

Milyen teljesítményű plasztik kártya nyomtató megfelelő számomra?
 

A megfelelő teljesítményű plasztik kártya nyomtató az igényektől és elvárásoktól függ. Fontos figyelembe venni a nyomtatási mennyiséget, a nyomtatási minőséget, a funkciókat (pl. kártyakódolás, stb.), valamint a hosszú távú terveket.

Milyen festékszalag és PVC kártya használható a plasztik kártya nyomtatóba?
 

A plasztik kártya nyomtatók kizárólag a saját gyártású festékszalagokkal és tiszítószerekkel kompatibilisek. A PVC kártyák esetében azonban nyugodtan használhatunk más gyártó termékeiből, ha azok a specifikációnak (pl. méret, vastagság, stb.) megfelelnek. A konkrét festékszalag és PVC kártya típus a nyomtató márkájától és modelljétől függ.

Hány színnel tud nyomtatni a plasztik kártya nyomtató?
 

A plasztik kártya nyomtatók képesek több színnel is nyomtatni. A monokróm nyomtatásban csak egyetlen színt, általában feketét vagy egy másik egyedi színt például kék, piros, zöld, sárga stb. képesek nyomtatni. Ha többszínű nyomtatást szeretnénk abban az esetben CMYK (cián, magenta, sárga, fekete) festékszalagot szükséges választani, amelyekkel lehetőség nyílik fotóminőségű képek, logók vagy más színes grafikák nyomtatására.

Milyen szoftvereket kell használni a kártyanyomtatáshoz?
 

A kártyanyomtatáshoz használt szoftvereket általában az adott kártyanyomtató gyártója biztosítja. Az ilyen szoftverek lehetővé teszik a kártyák alapszinten való tervezését és testreszabását, valamint a kártyák nyomtatását.

Mennyi időt vesz igénybe egy kártya nyomtatása a plasztik kártya nyomtatóval?
 

A kártya nyomtatásának időtartama függ a kártya nyomtató típusától, a nyomtatás beállításaitól, valamint a nyomtatott tartalom bonyolultságától és mennyiségétől, azonban általánosságban elmondható, hogy a kártya nyomtatása viszonylag gyors folyamat, pár másodperc alatt elkészül.

Mi a különbség a ReTranszfer és DTC kártya nyomtatási technológia között?
 

DTC (Direct-to-Card) technológia: A DTC technológia a hagyományos kártyanyomtatás egyik módszere, amely közvetlenül nyomtat a kártya felületére. A DTC technológia gyors és hatékony, de a nyomtatás minősége és részletessége általában nem éri el a ReTransfer technológia szintjét. ReTransfer (visszahelyező) technológia: A ReTransfer technológia a kártya nyomtatásának egy speciális módszere, amelyben a nyomtatott kép először egy fólia (transzfer fólia) felületére nyomtatódik, majd az így előállított képet átviszik a kártya felületére.

Hogyan kell karbantartani és tisztítani a kártyanyomtatót?
 

A kártyanyomtatók karbantartása és tisztítása rendkívül fontos, mivel az eltömődések, a por és az egyéb szennyeződések jelentősen csökkenthetik a kártya nyomtatási minőséget és a nyomtató élettartamát. A rendszeres karbantartás és tisztítás biztosítja a kártyanyomtató hatékony működését és hosszú élettartamát. Ha nem biztos abban, hogy hogyan kell tisztítani vagy karbantartani a készüléket, mindig használja az alkalmazás útmutatóját, vagy konzultáljon a szakemberrel.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek