home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
TESZT

TESZT

Címkenyomtatás

Precízen és gyorsan dolgozunk

A tekercses címke nyomtatóval történő címkenyomtatás gyors és rugalmas eljárás, nem igényel a nyomdaiparban szokásos költséges és időigényes előkészítő munkákat. A technológiának köszönhetően akár egyetlen címke is nyomtatható, valamint a darabonként változó adatok sem jelentenek problémát.
Az ilyen módon nyomtatott etikett címkéket 1 színű nyomással (jellemzően fekete szín, de opcionálisan lehet kék, zöld, vagy piros is), akár 1 nap alatt elkészítjük! Az egyszínű címkenyomtatás mellett rendszeres igény a kis példányszámú, egyedi színes matricák készítése (pl. boros üveg címke, méz címe, savanyúság címke, stb.) is. Címkenyomtató parkunknak köszönhetően az ilyen jellegű címkenyomtatási feladatokat is rövid határidővel és kedvező áron tudjuk vállalni, prémium minőségben!

 

Miért minket válasszon címkenyomtatáshoz

  • Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • Egyedülálló címke választékot biztosítunk raktárról
  • Nem szabunk minimum korlátot rendelésének
  • Precízen és gyorsan dolgozunk
  • Egyedi igényeket is teljesítünk
  • Tekercses és íves kivitelben is gyártunk
  • Hibátlansági garanciát vállalunk
 
 
Címkenyomtatás
Címkenyomtatás

Mi az a címkenyomtatás szolgáltatás?

A címkenyomtatási szolgáltatásunkat elsősorban olyan vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek nyomtatott etikett címkére van szükségük, azonban nem rendelkeznek hozzá eszközzel, vagy nincsen idejük ezzel foglalkozni. A felmerült címkézési feladatot megismerve, a legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb megoldásokat tudjuk javasolni.
Vállalatunk címkenyomtatási szolgáltatása segítséget nyújt abban, hogy pontosan tervezhető legyen a címkenyomtatás költsége és határidőre elkészüljön a nyomtatott címke. Ha a nyomtatott címke vonalkódot is tartalmaz minden esetben a beállítási folyamat során teszteljük, ellenőrizzük több típusú vonalkódolvasóval, így garanciát tudunk vállalni munkánkra.

 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése