Zebra MC3300
Zebra MC3300
Kiváló ár/érték arányú ipari mobil adatgyűjtő!
Kompromisszummentes megoldást kínál raktári, ipari,
reptéri, katonai, gyártói és vállalati alkalmazáshoz!
IP54
480
x
800
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Utód modell
Új

Főbb jellemzők (Modell: MC330K-SL4HG3RW):

 • Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
 • Olvasási technológia: Lézer
 • Interfész: WiFi, Bluetooth
 • Áramforrás: Lithium-Ion, 5200 mAh
 • Kommunikáció a számítógéppel:
 • Adattovábbítás távolsága:
 • Garancia: Adatgyűjtőre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
Olvasási távolság:
0,5M-IG
NORMÁL
2,5M-IG
KÖZEPES
5M-IG
NAGY
12M-IG
EXTRA

Zebra MC3300 adatgyűjtő bemutatása:

Az amerikai Zebra Technologies MC3300 adatgyűjtője, az MC3000-es sorozat legújabb, negyedik generációs változata. A 2018 elején bemutatott Zebra MC3300 ötvözi az MC3200 termelékenységét és megbízhatóságát. Ehhez társul a nagyobb teljesítmény és új, fejlettebb tulajdonságok. Ezek segítségével könnyedén bizonyíthat az eszköz vállalati, kereskedelmi, raktári, logisztikai, gyártói és ipari alkalmazásokban is.

A Zebra MC3300 újraértelmezi a produktivitást

A Zebra MC3300 adatgyűjtő kategóriájában a piacon a legnagyobb érintőképernyővel rendelkezik, valamint elődjéhez hasonlóan választható normál, forgófejes és pisztoly forma is. Optikát tekintve lézer (Symbol/Motorola MC9200-as típusból ismert SE960) vagy area imager (SE4750) verzióból lehet választani. Az irányfüggetlen olvasófejek között megtalálható a Zebra TC8000-ből ismert extra nagy (akár 21,4 méter) hatótávolságú imager is - az olvasási távolság függ a kód típusától, méretétől és a megvilágítástól. A nagy teljesítményű area imager szkenner könnyedén olvas szinte bármilyen felületről (fényvisszaverő papír, mobiltelefon-, vagy számítógép képernyőjéről), mindezt gyorsabban és messzebbről, mint a lézerolvasók.

Zebra innováció!

A hatmagos (hexa-core) 1,8 GHz-es Qualcomm processzornak köszönhetően az alkalmazások futtatása az asztali számítógéphez hasonló még a legnagyobb igényű multimédiás alkalmazások esetén is. Az adatgyűjtőn a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszere az Android 7.0 (Nougat) található, kibővítve, az előre telepített Zebra Mobilitiy Extensions (MX) applikációkkal. Ezek a lehetőségek nagyobb biztonságot és teljesítményt, valamint könnyebb kezelhetőséget biztosítanak.
A kompromisszummentes megoldásért a Zebra MC3300 háromféle kiépítésben (Standard, Premium és PremiumPlus),  formában (egyenes, forgófejes és pisztoly) és billentyűzettel (28, 38 vagy 48 gombos) érhető el. A Zebra MC3300 Premium típusaiban (pisztoly kivitelben nem elérhető) 13 Mpixeles (autófókusz + vaku) kamera segíti a felhasználót dokumentumok, fényképek és videók készítéséhez.

All-Touch Terminál Emuláció

A raktári és logisztikai alkalmazások döntő többsége napjainkban még terminál emulációval működik, de az All Touch applikációnak köszönhetően a kiszolgáló rendszer módosítása nélkül egyszerűen integrálható a Zebra MC3300 adatgyűjtőre. Az All-Touch terminál emulációs alkalmazás használatával gyorsan és könnyedén alakíthatja át a hagyományos "zöld képernyős" terminál emulátori alkalmazásait elegáns, intuitív érintőképernyővé.

Amikor a látszat a lényeg!

A 4"-os (101 mm) 800x480 pixel felbontású LCD kijelző beltéren és nagy környezeti megvilágítású helyeken is jól olvasható, így ideális választás a kültéri alkalmazások esetén! A Gorilla Glass kapacitív érintőképernyő további előnye, hogy dinamikusan alkalmazkodik a környezethez, lehetővé téve a felhasználónak, hogy a képernyőt tollal vagy ujjal használhassa.

Forradalmi új adatrögzítés! 

A Zebra Technologies SimulScan applikációjának köszönhetően a vállalkozások hatékonyabbá tehetik a felhasználók munkáját, precízebbé téve az adatfeldolgozást és csökkentve a munkaidőt. Egyetlen szkenneléssel lehetősége nyílik egy teljes oldal tartalmának rögzítésére beleértve a vonalkódokat, szövegrészeket, telefonszámokat, képeket, aláírásokat, sőt még a jelölőnégyzeteket is. A Zebra MC3300 és a SimulScan applikáció használatával nincs több papírmunka, kézi adatbevitel, hibás adatrögzítés, időveszteség az egyesével történő szkennelések miatt, téves vagy nem megfelelő vonalkód bevitele, információkésés, stb. Egyszerűen megszűnnek az emberi adatrögzítés során jelentkező extra költségek és növekszik a termelékenység!

Extrém időjárás és környezet

A Zebra MC3300 tokozásának köszönhetően extrém ellenállósága nem csupán az ütésekre - betonra történő leejtést akár 1 méter magasból is túléli - terjed ki, hanem az átlagon felüli hőmérséklet (-20 °C-tól egészen +50°C-ig, hősokk esetén -40 °C-tól + 70 °C-ig) sem okozhat kárt az adatgyűjtőben.

Motorola/Symbol MC3200 vs. Zebra MC3300

 • Teljesítmény: a hatmagos 1,8 GHz-es processzor valamint az akár 4GB/32GB RAM és flash memória (típustól függ) teszi lehetővé, hogy a dolgozók kiélvezzék az osztályelső teljesítményt, az alkalmazások kezelésében, fényképezésnél, vagy adatbázis műveleteknél. A Zebra MC3300 asztali számítógéphez hasonló teljesítményt nyújt még a legnagyobb igényű multimédiás alkalmazások esetén is.
 • Operációs rendszer: 2020-ban megszűnik a Microsoft Windows mobil operációs rendszerek támogatása, így az új OS forradalmi hullám már a 24 órába lépett. A Zebra MC3300 terminálon a legújabb Android 7.0 rendszer lehetővé teszi, hogy a programok kihasználják a legújabb fejlesztéseket, beleértve a fokozott rugalmasságot és a biztonságot. (Bővebben az Android vs. Windows rendszer váltásról)
 • Kijelző: a Gorilla Glass kijelző növeli a szkenner tartósságát, továbbá meggátolja a karcolások kialakulását. A sérülésekre gyakorlatilag érzéketlen üveg törés vagy karcolódás nélkül ellenáll a leggyakoribb leejtéseknek.
 • Kapcsolat: a legújabb vezeték nélküli technológiák (Bluetooth V4.1, Class 2.1 + EDR + Bluetooth Low Energy;  Wlan 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/w; NFC (típstól függ) állnak rendelkezésre, hogy bárhol és bármikor kapcsolatot teremthessünk.
 • Kompatibilitás: a Zebra MC3300 kompatibilis a meglévő MC3200-as sorozat legtöbb kiegészítőjével, így az új készülék beszerzésekor a régi töltők, káblek, stb. is megtarthatók és tovább használhatók.

Legyen mindig naprakész!

A Zebra Technologies termékeihez alapesetben 90 napos ingyenes support szolgáltatást biztosít. A támogatási időszak alatt az eszközökre elérhetőek a biztonsági és operációs rendszer frissítések is.
Annak érdekében, hogy a mobil eszközei (adatgyűjtő, tablet, stb.) a határidő lejárta után is megfelelő védelmet és frissítéseket kapjanak, javasoljuk Zebra OneCare kiterjesztett garancia szolgáltatás vásárlását. Így akár sok évig maximalizálhatja a befektetés megtérülését.
Adatgyűjtő vagy ipari tablet vásárlása esetén mindig vegye figyelembe, hogy operációs rendszertől függetlenül az eszközön semmilyen előre telepített ügyviteli szoftver nem található. Az általunk készített egyedi mobil applikációk nagyban hozzájárulnak ügyfeleink ügymenetének egyszerűsítéséhez, gyorsításához és hatékonyabbá tételéhez. Vásárlás előtt erről egyeztessen kollégáinkkal!

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • Közel 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezünk!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás
Árajánlatkérés
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: MC330K-SL4HG3RW):
Megnevezés: Zebra MC3300 adatgyűjtő
Méret: 202,6 * 74,7 * 163,9 mm
Olvasási technológia: Lézer
Billentyűzet: Alfanumerikus, 47 gomb
Kijelző: 4", 480*800px
Támogatott kód típusok: Minden elterjedt 1 dimenziós vonalkódot olvas (pl. EAN13, CODE128)
Interfész: WiFi, Bluetooth
Garancia: Adatgyűjtőre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Teljes specifikáció (Modell: MC330K-SL4HG3RW):
Műszaki adatok:Méret: 202,6 * 74,7 * 163,9 mm
Súly: 375 g
Áramforrás: Lithium-Ion, 5200 mAh
Kivitel: Kézi
Kialakítás: Egyenes
Szín: Fekete
Alkalmazói környezet:Üzemeltetési hőmérséklet: -20 °C - 50 °C (tárolási: -40 °C - 70 °C)
Páratartalom: 5-95%
Tokozás: IP54
Ütésállóság: 1,5 m
ESD érték: +/- 20kVdc levegő kisülés, +/-10kVdc érinktkező- és indirekt kisülés
Kiépítés:Operációs rendszer: Android 7.0 Nougat
Processzor: Qualcomm 8056 1,8 GHz, hexa-core, 64 bit
Program memória: 16 GB
Tároló memória: 4 GB
Memória bővítés: microSD kártyával 32 GB-ig bővíthető
Programozás: C++, Java, Zebra SDK
Kijelző felbontás: 480*800px
Kijelző mérete: 4"
Kijelző: Érintőképernyő, 4" WVGA 480x800, Corning Gorilla Glass, kettős módú kapacitív érintőképernyő (ujj/kesztyű vagy stylus)
Billentyűzet típusa: Alfanumerikus
Billentyűzet: 47 gombos billentyűzet háttérvilágítással
Hangjelzés: Hangszóró
Optikai paraméterek: Olvasási technológia: Lézer
Optika típusa: SE965
Olvasási távolság: 3,05 - 518 cm (kód típusától és méretétől függ)
Adatkommunikáció:Kommunikáció típusa: Online
WiFi: Igen, 802.11 a/b/g/n/ac/d/r/h/i/k/r/w
Bluetooth: Igen, Class 2.1
GSM: Nem
GPS: Nem
RFID: Nem
USB 2.0: Igen
Támogatott kód típusok: 1D kódok: Minden elterjedt 1 dimenziós vonalkódot olvas (pl. EAN13, CODE128)
Főbb jellemzők:
 • Nagy teljesítményű vállalati-, ipari mobil terminál
 • Négyféle olvasófej 1D és 2D kódokhoz
 • Háromféle (29, 38, 47 gomb) minden igénynek megfelelő billentyűzet és kialakítás (pisztoly, egyenes, forgófej)
 • Nagy sebességű WIFI kapcsolat: 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/w és Bluetooth 2.1 EDR vezeték nélküli kommunikáció
 • 4 LED kijelző, 480x800 pixel, magas fényerejű, kétujjas és kesztyűben történő használatra is alkalmas
 • Android 7.0 Nougat operációs rendszer, Google Mobil Store (típustól függ)
 • Zebra MX (Mobility Extensions) applikációk
Felhasználási területek:
 • Ipar: gyártáskövetés, minőségbiztosítási feladatok
 • Raktár, Logisztika: csomagkezelés, raktári feladatok támogatása, komissió, hűtőház (-20 °C)
 • Kereskedelem: áru bevét- és kiadás, raktári folyamatok támogatása, polcellenőrzés, polccímke nyomtatás, vevői információk kezelése, mobil értékesítés
 • Rendezvények: belépőjegy ellenőrzés, jogosultság ellenőrzés, biztonsági feladatok


Elérhetőség
Funkciók

Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Lézer SE96x, 4.0" érintőképernyő, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-GL2HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 98 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SL4HG3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 45°-ban döntött olvasófej, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SN3HA3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Long Range, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SE3HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 159 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 45°-ban döntött olvasófej, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SN4HA3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Long Range, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SE2HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 20 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SI3HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 14 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SL4HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 7 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-RL4HA3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SI4HG3RW
Készlet: Gyártói központban - 3 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Long Range, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SE4HG3RW
Készlet: Gyártói központban - 1 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 45°-ban döntött olvasófej, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SN3HG3RW
Készlet: Gyártói központban - 4 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Long Range, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SE2HG3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-RL4HG3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Long Range, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SE3HG3RW
Készlet: Gyártói központban - 4 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 45°-ban döntött olvasófej, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SN4HG3RW
Készlet: Gyártói központban - 4 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SI2HG3RW
Készlet: Gyártói központban - 9 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SL2HG3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SI3HG3RW
Készlet: Gyártói központban - 6 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android , 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-RL3HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 1 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SI4HA3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Long Range, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SE4HA3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Standard akkumulátor, Android GMS , 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-RL3SG3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SI2HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 2 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS , 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-RL3HG3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SL2HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 6 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 45°-ban döntött olvasófej, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SP3HG4RW
Készlet: Gyártói központban - 24 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Lézer SE96x, 4.0" érintőképernyő, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GL2HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 16 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-RC4HG4RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképernyő, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GI4HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 25 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Long Range, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SG3HG4RW
Készlet: Gyártói központban - 38 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Lézer SE96x, 4.0" érintőképernyő, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GL4HG3RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Long Range, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SG2HA4RW
Készlet: Gyártói központban - 67 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképernyő, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GI4HG3RW
Készlet: Gyártói központban - 112 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 45°-ban döntött olvasófej, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SP4HA4RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképernyő, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GI3HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 32 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SB4HA4RW
Készlet: Gyártói központban - 2 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Lézer SE96x, 4.0" érintőképernyő, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GL4HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 7 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-RC3HG4RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Lézer SE96x, 4.0" érintőképernyő, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GL3HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 1 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Long Range, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SG3HA4RW
Készlet: Gyártói központban - 54 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Nagy távolságú (LRI), 4.0" érintőképernyő, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GE3HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 429 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 45°-ban döntött olvasófej, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SP3HA4RW
Készlet: Gyártói központban - 16 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Nagy távolságú (LRI), 4.0" érintőképernyő, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/16GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GE4HA3RW
Készlet: Gyártói központban - 148 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-RC3HA4RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképernyő, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GI4HG4RW
Készlet: Gyártói központban - 3 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SB4HG4RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Nagy távolságú (LRI), 4.0" érintőképernyő, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GE4HA4RW
Készlet: Gyártói központban - 89 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE485x Long Range, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SG2HG4RW
Készlet: Gyártói központban - 16 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképernyő, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GI3HA4RW
Készlet: Gyártói központban - 15 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 45°-ban döntött olvasófej, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SP4HG4RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Lézer SE96x, 4.0" érintőképernyő, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GL3HA4RW
Készlet: Gyártói központban - 11 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SB3HA4RW
Készlet: Gyártói központban - 47 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképernyő, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GI4HA4RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-SB3HG4RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Lézer SE96x, 4.0" érintőképernyő, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-GL4HA4RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Prémium Plus mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 13MP Kamera, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 4GB RAM/32GB ROM, Szenzorok, NFC
Cikkszám: MC330K-RC4HA4RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Lézer SE96x, 4.0" érintőképernyő, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-GL3HG2RW
Készlet: Gyártói központban - 7 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SI2HG2RW
Készlet: Gyártói központban - 3 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SI4HG2RW
Készlet: Gyártói központban - 12 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Lézer SE96x, 4.0" érintőképernyő, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-GL3HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 63 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS , 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-RL3HG2RW
Készlet: Gyártói központban - 5 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SL3HG2RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Lézer SE96x, 4.0" érintőképernyő, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-GL4HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 40 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Standard akkumulátor, Android GMS , 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-RL3SG2RW
Készlet: Gyártói központban - 31 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképernyő, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-GI2HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 124 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SI2HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 41 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképernyő, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-GI4HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 136 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Standard akkumulátor, Android , 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-RL2SA2RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Android, 2GB RAM/16GB ROM, Akkumulátor nélkül
Cikkszám: MC330M-SI30A2RW
Készlet: Gyártói központban - 19 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképernyő, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-GI3HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 256 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SI4HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 18 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, pisztoly nyeles, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképernyő, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-GI3HG2RW
Készlet: Gyártói központban - 195 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SI3HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 33 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 45°-ban döntött olvasófej, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SN3HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 122 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Standard akkumulátor, Android , 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-RL4SA2RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 45°-ban döntött olvasófej, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SN3HG2RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 2D Imager SE475x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SI3HG2RW
Készlet: Gyártói központban - 11 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SL2HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 45 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SL3HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 84 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 47 gomb, Standard akkumulátor, Android GMS , 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-RL4SG2RW
Készlet: Gyártói központban - 5 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Standard akkumulátor, Android , 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-RL3SA2RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 38 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android , 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-RL3HA2RW
Készlet: Gyártói központban - 19 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Egyenes kialakítású, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Nagy kapacitású akkumulátor, Android GMS, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-SL2HG2RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra MC3300 Standard mobil adatgyűjtő, Forgófejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" érintőképerny, 29 gomb, Standard akkumulátor, Android GMS, 2GB RAM/16GB ROM
Cikkszám: MC330M-RL2SG2RW
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP54
480
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére


A vonalkódtechnikai eszközöket gyártó cégek termékeikre általában 1 éves jótállási időt biztosítanak, azonban bárkivel előfordulhat, hogy ennek lejárata után hibásodik meg az eszköz, vagy egyszerűen a hétköznapi használat során éri baleset a készüléket. A Zebra kiterjesztett garancia ezekre az esetekre nyújt védelmet!
Extra garancia vásárlása esetén a Zebra vállalja az eszközök jótállásának időbeni kiterjesztését, valamint többlet szolgáltatások hozzáadását 3, 5 vagy 7 éves futamidejű szervizcsomag keretében. A szervizszolgáltatás egy költséghatékony megoldás, mely előre tervezhető karbantartás/javítási költséget eredményez az üzletmenetben.

Standard jótállási szolgáltatások:

 • Átlagosan 10-25 munkanapos átfutási idő
 • Angol nyelvű telefonos Zebra technikai segítség nyújtás a hétköznap, a vásárlástól számított 90 napon keresztül (kivétel Nemzetközi ünnepnapok)
 • Kiterjed az anyag és gyártási meghibásodásra
 • Ingyenes OS szoftverfrissítés a vásárlástól számított 90 napon keresztül
 • A meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelye és az Ügyfél telephelye között, mindkét irányban.
 • WebMaxx EXTRA: cégünk a vásárlástól számított 90 napon keresztül díjmentesen magyar nyelvű telefonos technikai segítséget biztosít hétköznapokon, nyitvatartási időben (kivétel ünnepnapok). A szolgáltatás keretében az eszközök beállításával, használatával kapcsolatban felmerülő kérdésekre szakképzett kollégáink a lehető leghamarabb választ adnak.

Zebra szerviz csomagok előnyei:

 • 3, 5 vagy 7 évig terjedő biztonságos üzemeltetés, előre kalkulálható költségek mellett
 • Tervezhető javítási, csere határidő
 • Zebra gyártói szerviz végzi az eszközök javítását/karbantartását, kizárólag új alkatrészek felhasználásával
 • Új eszközök beszerzését követően szerviz szerződés nélkül a Zebra ügyfélszolgálat 90 napig áll az ügyfél rendelkezésére, míg szerződés esetén a csomag teljes időtartama alatt
 • Adatgyűjtők esetén ingyenes diagnosztikai szoftvert biztosít a Zebra az eszközhöz, mellyel az alábbi teszteket lehet elvégezni: OS állapot, akkumulátort töltési szín és állapot, WiF-i/Bluetooth/GPS diagnosztika
 • Szervizszerződés kötése esetén az ügyfél hozzáférést kap egy online tréning portálhoz (angol nyelvű), ahol mélyrehatóan megismerhető a készüléket.

Zebra szerződéskötési lehetőségek:

 • Service form the Start: a legkedvezőbb áron a vásárlástól számított 30 napon belül rendelhető meg az eszközhöz, melynek előnye, hogy magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. 
 • Service Center Select: 30 nappal a vásárlás után is köthető az eszközre szerviz csomag, ennek hátránya a magasabb ár, továbbá csak extra költségért igényelhető a „Teljeskörű garancia" kiegészítés.

Teljeskörű garancia (Comprehensive Coverage) kiegészítés:

A teljeskörű garancia lefedettségénél kivételt képeznek azok a hibák, amelyeket jogosulatlan beavatkozás, közvetlen hőnek kitett sérülés vagy más természeti kár okozott, beleértve a szándékos rongálást is! A szolgáltatás a termék típusától függően az alábbi problémákra vonatkozik:
 • Asztali, középkategóriás és ipari nyomtatók esetén a teljeskörű garancia magában foglalja a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javításának díját és alkatrész költségeit, valamint kiterjed a nyomtatófej cserére is.
 • Mobilnyomtatók esetén az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásán kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, nyomtatófejre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra, törésre is vonatkozik. 
 • Vonalkódolvasóknál és adatgyűjtőknél az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásokon kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra (pl. billentyűzet), törésre (eszköz házra, alkatrészei, kijelzős, stb.) és kiegészítőkre (pl. akkumulátor fedél, stb.) is vonatkozik.

Szervizcsomagok: 

 • Zebra OneCare Essential (3 vagy 5 év): az ügyfél minden szükséges támogatást megkap a vásárolt eszközhöz, hogy megbízhatóan és előre tervezhető költségek mellett működjenek. Ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a szerviz szolgáltatást, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is.
  Essential csomag esetén ha a Brno-i Zebra szervizközpontba beérkezett hibás eszköz javítását 3 munkanap alatt nem tudja elvégezni a gyártó, abban az esetben az eredeti eszközzel megegyező új készüléket küld vissza az ügyfél részére (kivétel speciális konfiguráció).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: a hibás eszköz érkezésétől számított 6 munkanap (az első nap a beérkezést követő első munkanap)
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Select (3 vagy 5 év): az Essential csomag bővített változata, mely a "következő munkanapi csereeszköz" szolgáltatást is tartalmazza, továbbá ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a csomagot, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. A Select csomag emelt szintű technikai ügyféltámogatást és 24 órás angol nyelvű telefonos támogatást a hét minden napján (kivétel nemzetközi ünnepnapok).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: amennyiben munkanapon 12:00-ig az eszköz megérkezik a Webmaxx telephelyére, a gyártó még aznap indítja a csere eszközt Brno-ból a Vásárló címére (kivétel Nemzetközi ünnepnapok).
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Essential Long Therm (7 év): a csomag az Essential szolgáltatásait biztosítja, de akár 7 éves időtartamra, évenkénti fizetési kondícióval. A szerződés felmondására 3 év után nyílik lehetősége a felhasználónak, majd ettől kezdve évente bontható fel a megállapodás.

Szervizcsomagokhoz vásárolható opcionális szolgáltatások, extra felárért:

 • Applikáció telepítése, előkonfigurálás (Commissioning Service): a cserélt vagy javított eszközt az ügyfél által használt applikációkkal, beállításokkal küldi a szerviz (legalább 20 db egyforma konfigurációjú adatgyűjtő esetén kérhető)
 • Akkumulátor karbantartása/frissítése: az akkumulátor élettartamára, illetve az esetlegesen előforduló töréskárra is vonatkozik a garancia. Javítás esetén, ha az akkumulátor állapota a teszten nem éri el a 80%-os szintet, akkor cseréli a gyártó! 
 • Dashboard: Zebra portál használata, melyen keresztül kommunikálhat a gyártói központtal, megtekintheti a javítási statisztikákat. (Select esetén az alapár tartalmazza a szolgáltatást)
 • WebMaxx kényelmi szolgáltatás: meghibásodott eszközök felvétele az ügyfél telephelyén. A szolgáltatás alapján - munkanapokon 12:00-ig beérkezett hibabejelentés esetén - a következő munkanapon a Webmaxx futár felveszi a meghibásodott készüléket az Ügyfél telephelyén és továbbítja a gyártó Brno-i szervizközpontjába. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a gyártói szervizközpont gondoskodik.

Összehasonlító táblázat Zebra OneCare Essential vs. Select szerviz csomagokra

1 az első nap a beérkezést követő első munkanap
2 amennyiben munkanapon 12:00-ig megérkezik a hibás eszköz a Webmaxx központba
3 kivéve ünnepnap
A fenti határidők a nemzetközi ünnepnapok figyelembevételével változhatnak!


[@item-kiegeszitok]

Zebra MC3300 - Bemutatása

Zebra MC3300 - Ütésállóság0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: