Zebra ZD620t<br />300dpi címke nyomtató
Zebra ZD620t
300dpi címke nyomtató
ZD620 - asztali nyomtató kategóriában a legnagyobb ász!
Kompromisszummentes megoldást bármilyen feladathoz!
Egyedülálló megoldások, innováció és megbízhatóság!
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Új

Főbb jellemzők (Modell: ZD62143-T2EF00EZ):

 • Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet + vágó
 • Használható kellékanyagok: Thermal papír, normál papír, műanyag és textil
 • Nyomtatási felbontás: 300 dpi
 • Nyomtatási szélesség: max. 108 mm
 • Nyomtatási sebesség: max. 152 mm/sec
 • Kijelző: Grafikus, 320x240 pixel színes LCD kijelző
 • Interfész: USB, RS232/Soros, Ethernet, USB host, Bluetooth (Low Energy)

Zebra ZD620t címkenyomtató bemutatása:

A termál-transzfer printerek területén piacvezető amerikai Zebra Technologies asztali címkenyomtató kínálatát teljesen átalakította 2017 végére. A gyártó portfóliójából kivezetésre kerültek a nagysikerű Zebra GX420t, GX430t és ZD500 típusok, helyüket az új, minden igényt kielégítő, csúcskategóriás Zebra ZD620 tekercses címkenyomtató veszi át!

Zebra ZD620 a jövő technológiája!

A gyártó a piaci igényeket figyelembevételével hozta létre a piac talán egyik legjobb címkenyomtatóját. Elődeihez képest a Zebra ZD620t printer nagyobb nyomtatási sebességet (203 mm/sec - 203 dpi-s felbontás esetén), valamint a felhasználók által könnyedén cserélhető/bővíthető interfészeket és modulokat (címkeleválasztó, vágó) kínál, továbbá minden igényt kielégítő, vezeték nélküli hálózati kommunikációt (Bluetooth 4.1, Bluetooth Low Energy, Wi-Fi 802.11ac) biztosít. A Zebra ZD620t készülékben szintén újdonság, hogy az alacsony energiafogyasztású Bluetoot és az Ethernet Interfész alapfelszereltségnek számít, valamint a gyártó asztali nyomtatói kötött elsőként a nyomtatófej felbontása megváltoztatható egy nyomtatófej kit segítségével (200 dpi-ről 300 dpi-re vagy fordítva). A ZD620t HealthCare típus a család speciális egészségügyi (laboratórium, kórház, stb.) változata - fehér színű -, mely a fertőtlenítőszereknek ellenálló burkolattal és tápegységgel rendelkezik, továbbá biztosítja a legmagasabb fokú elvárásokat. A tetszetős kialakítású ZD620t nyomtatókat a Zebra termékek nagy teherbírása és rendkívüli megbízhatósága jellemzi.

Új szint az asztali címkenyomtatók piacán!

A tekercses nyomtató család kedvező ára és nagy nyomtatási sebessége miatt kiváltó alternatívát és kompromisszummentes megoldást jelent bármilyen címkézési alkalmazásnál, ahol a felhasználóknak egyszerűen kezelhető, de megbízható címkenyomtatóra van szükségük. A Zebra ZD620t készülék külső házát és belső mechanikáját alacsony és közepes nyomtatási igénybevételre (napi 1.000-3.000 címke) tervezték. Felhasználási területe széleskörű a kereskedelmi, irodai alkalmazástól a gyógyszeriparon keresztül a szállítmányozásig, számos helyre kiváló választás a Zebra ZD620t.
A Zebra ZD620t tekercses thermál-transzfer címkenyomtató tiszta, kontrasztos, nyomatot eredményez hőérzékeny direkt termál papíron, de megfelelő festékszalag behelyezésével papír, műanyag, karton és textil alapanyagú média is egyszerűen nyomtatható.  Alkalmas fekete színű feliratok (színes festékszalaggal akár piros, zöld és kék), egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására. Az Open ACCES formatervnek köszönhetően a fedlap kinyitása nélkül is ráláthatunk a címkére, melynek cseréje könnyedén elvégezhető pillanatok alatt.

Zebra innováció!

A Zebra ZD420-hoz hasonlóan a ZD620t címkenyomtató is kezeli az 1"-os és 1/2"-os festékszalagokat, így a készülékbe már nem csak 74, hanem akár 300 méter hosszú TTR szalag is használható, amivel növelhetjük a termelékenységet, mivel ritkábban szükséges a leállás festékszalag csere miatt.
Az címkenyomtató további újdonsága, hogy már alapkiépítésben ismeri az EPL2 és a ZPLII nyomtatási parancsnyelvet, így közvetlenül integrálható SAP alá, akár egy lézernyomtatóhoz hasonló egyszerűséggel. A Zebra ZD620t nyomtató az összes asztali, közepes és ipari Zebra nyomtatóval kompatibilis. Különlegessége, hogy a ZD620t printerre – akár felváltva – küldhetünk EPL vagy ZPL nyelvű címkenyomtató parancsot, a készülék mindkettő program nyelvet felismeri és szimultán kezeli, mindezt alapkiépítésben, „firmware” csere nélkül.
A moduláris felépítésének köszönhetően a Zebra ZD620t minden igény kielégítésére alkalmas, valamint minden hálózati környezethez könnyedén illeszthető. Az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben USB, USB HOST, RS232, Ethernet és alacsony energiafogyasztású Bluetooth (Bluetooth low energy) interfészt tartalmaz. Azonban akinek még ez sem elegendő, azok számára opciósan rendelhető Wi-Fi 802.11ac és Bluetooth 4.1 vezeték nélküli hálózati kiegészítő is - a beépítés miatt pedig nem kell szervizhez fordulni, hiszen a felhasználó könnyedén a helyére illesztheti a megfelelő hardver elemet. A ZD620t minden típusa alapkiépítésben tartalmazzák a belső órát (Real Time Clock) és az NFC chip-et (Near Field Communication - Rövid hatótávú kommunikáció), ami egyszerű és biztonságos kétoldalú kommunikációt tesz lehetővé okostelefonok, tabletek, adatgyűjtők között.

Zebra GX420t & GX430t & ZD500 vs. ZD620t

 • Nyomtatási sebesség: a Zebra ZD620t nyomtatási sebességét 33%-al növelték (200 dpi-s verzió), mely hatására gyorsabban készülnek el a címkék, így nő a termelékenység.
 • Interfész: az elődökhöz képest az új Zebra ZD620t címkenyomtató típustól/bővítéstől függően az összes mai igény szerinti csatlakozást biztosítja: USB, USB-Host, RS232, 10/100 Ethernet, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1, alacsony fogyasztású Bluetooth 
 • Felhasználó által telepíthető kiegészítők: a vállalkozás növekedésével a ZD620t nyomtató is folyamatosan bővíthető, így a felhasználó által utólag is beszerelhető vágó vagy címkeleválasztó is, valamint könnyedén cserélhető és variálható 200 és 300 dpi-s nyomtatófej.

Ingyen "felhőt" mindenkinek! Itt a Zebra Link-OS!

A Zebra minden egyes címkenyomtatója gyártáskor egyedi azonosító számot kap, továbbá a “felhőben” is hozzárendelnek egy tárhelyet az eszközhöz. A Link-OS a "felhő platform" révén köti össze a Zebra nyomtatóit és lehetővé teszi, hogy asztali gépről, tabletről vagy okostelefonról egyaránt irányítani lehessen őket. 
Amikor a felhasználó létrehozza a címkeképet, akkor ez az információ is felkerül a "felhőbeli" helyre. A "felhő" tárolja az operációs rendszer verzió számát, a betűtípusokat és az előre elkészített címke formátumokat. Amikor a felhasználó bekapcsolja a nyomtatóját, az kapcsolatba lép a “felhővel” és automatikusan letölti onnan az aktuális adatállományt. Mindez leegyszerűsíti a folyamatokat, időmegtakarítást eredményez és elősegíti, hogy a friss adatok automatikusan azonnal rátöltődjenek az érintett nyomtatókra.

Címketervezés

Az etikett címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt Zebra Designer szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó). 
Szintén mellékeljük az eszközhöz a Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni Windows alkalmazásokból, mint pl. Microsoft® Office™ és egyéb népszerű programok.  

Vásárlástól a nyomtatásig

A Zebra ZD620t címkenyomtató működtetéséhez minden szükséges összetevőt csomagolunk (interfész kábel, tápegység, tápkábel és szoftver), így Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz (tekintse meg egyedülálló raktári kínálatunkat).

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • Közel 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezünk!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás Az etikett címkenyomtatókról
Árajánlatkérés
Megrendelés

A termék ára: 224 100 Ft + ÁFA

(Bruttó: 284 607 FT)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél ZD62143-T2EF00EZ cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 11 db.


Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat (címkét és festékszalagot) szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.
Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: ZD62143-T2EF00EZ):
Megnevezés: Zebra ZD620t 300dpi (TT) nyomtató
Méret: 202 * 192 * 267 mm
Használható médiák ? : Thermal papír, normál papír, műanyag és textil
Napi terhelhetőség: 1000 - 3000 cimke/nap
Kijelző: Grafikus, 320x240 pixel színes LCD kijelző
Nyomtatási felbontás: 300 dpi
Nyomtatási szélesség: max. 108 mm
Nyomtatási hosszúság: max. 991 mm
Nyomtatási sebesség: max. 152 mm/sec
Programozási nyelv: EPL2, XML, ZBI 2, ZPL II
Interfész: USB, RS232/Soros, Ethernet, USB host, Bluetooth (Low Energy)
Garancia ? : Címkenyomtatóra 12 hónap, nyomtatófejre 6 hónap.
A garancia jogosságát minden esetben szakszerviz bírálja el.
Teljes specifikáció (Modell: ZD62143-T2EF00EZ):
Nyomtatási mód: Thermal transfer és Direct thermal
Fizikai jellemzői: Súly: 2,5 kg
Működési hőmérséklet: 4.4-41 °C
Címkeérzékelő pozíciója: Állítható
Médiaszenzor: Reflektív és Transzmisszív
Belső óra: Van
Kijelző: Grafikus, 320x240 pixel színes LCD kijelző
Címke jellemzői: Címke szélesség: 15 - 118 mm
Címke magasság: 6,35 - 991 mm
Címke vastagsága: 0,08 - 0,19 mm
Címke tekercs belső magátmérője: 12,5 mm, 25 mm, 40 mm
Maximális tekercs átmérő: 127 mm
Festékszalag jellemzői: Fej típusa: FLAT
Festékszalag típus(ok): WAX, RESIN, WAX/RESIN
Festékszalag szélesség: 33 - 110 mm
Festékszalag maximális hossz: 74 méter
Festékszalag külső átmérő: 66 mm
Festékszalag tekercselés: out
Festékszalag cséve belső átmérője: 12,7 mm (1/2 col)
Festékszalag cséve szélesség: szalagszélesség
Festékszalag rendezése: középre
Memória: Ram alapkiépítésben: 256 MB
Flash alapkiépítésben: 512 MB
Szoftveres vezérlés:
 • A printer EPL2, ZPLII nyomtatási nyelveken vezérelhető, így használata az egyedi, saját célra fejlesztett alkalmazásokba is beépíthető, vagy más, már meglévő EPL2, illetve ZPLII nyelvű nyomtató helyére is program változtatás nélkül betehető.
 • A címkenyomtatóhoz Windows drivert is mellékelünk, melynek segítségével különböző Windows programokból is indítható a nyomtatás.
 • A hozzáadott Zebra Designer (magyar nyelvű) programban megtervezhető a nyomtatásra kerülő címke. Használhatóak szövegmezők, képek, és vonalkódok, melyeket a printer egy színben (kellékanyag függő, de általánosan feketében) nyomtat. Lehetőség van az elkészült tervek mentésére és közvetlen nyomtatására is a programból.
 • Opcionálisan vásárolható az alap Zebra Designer programon bővített verziója, a Zebra Designer PRO, mely adatbázis kezelésre is alkalmas magyar nyelvű címketervező és nyomtató szoftver.
Bővítési opciók:
 • Zebra címkeleválasztó modul (dispenser, peeler)
 • Zebra vágó modul (cutter)
Támogatott kódtípusok:
 • Valamennyi 1D vonalkód: EAN13, EAN8, CODE39, CODE128, stb.
 • Valamennyi 2D kód: CODE49, Data Matrix, MaxiCode, MicroPDF417, PDF417, QR CODE, stb.
Felhasználási területek:
 • Egészségügyi alkalmazások (betegazonosítás, laborcímke, vénynyomtatás)
 • Vendéglátás, szabadidő (gyorsételek felcímkézése, rendezvény és kiállítás belépők)
 • Elektronikai alkatrészek, áramkörök jelölése
 • Kiskereskedelmi termékek vonalkódos címkéinek vagy rövid ismertetőinek nyomtatása
 • Ékszer címkék feliratozása
Főbb jellemzők:
 • Modelltől függően 3 nyomógombos vezérlés és ikonos visszajelzés, vagy LCD grafikus kijelző az egyszerű kezelés és a megbízható, problémamentes működésért
 • Dupla címkeérzékelő szenzor: a normál stancolt és a fekete vonallal (black mark, reflektív) jelőlt címkék nyomtatását egyaránt biztosítja.
 • Open ACCES formatervnek köszönhetően a fedlap kinyitása nélkül is ráláthatunk a címkére, melynek cseréje könnyedén elvégezhető pillanatok alatt.
 • A készülék alapkiépítésben USB, USB Host, RS232, Ethernet és Bluetooth Low Energy (alacsony energiafogyasztású vezeték nélküli kapcsolat) interfésszel rendelkezik.
 • Felhasználó által telepíthető kiegészítők: címkeleválasztó, címkevágó, interfész, stb.
 • Szoftverek: Zebra Designer magyar nyelvű címketervező szoftver, windows driver

[@wm_middle_info_1]


Elérhetőség
Interfész
Funkciók
Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet
Cikkszám: ZD62042-T0EF00EZ
Készlet: Gyártói központban - 88 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 146 400
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet + vágó
Cikkszám: ZD62143-T2EF00EZ
Készlet: Gyártói központban - 11 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 224 100
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet + címkeleválasztó
Cikkszám: ZD62042-T1EF00EZ
Készlet: Gyártói központban - 25 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 158 400
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet
Cikkszám: ZD62142-T0EF00EZ
Készlet: Gyártói központban - 11 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 164 700
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet
Cikkszám: ZD62043-T0EF00EZ
Készlet: Gyártói központban - 154 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 164 700
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet + címkeleválasztó
Cikkszám: ZD62142-T1EF00EZ
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 176 700
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet + címkeleválasztó
Cikkszám: ZD62043-T1EF00EZ
Készlet: Gyártói központban - 54 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 176 700
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1
Cikkszám: ZD62042-T0EL02EZ
Készlet: Gyártói központban - 29 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 183 000
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet
Cikkszám: ZD62143-T0EF00EZ
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 183 000
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel - Healthcare, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet
Cikkszám: ZD62H42-T0EF00EZ
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 183 000
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet + vágó
Cikkszám: ZD62042-T2EF00EZ
Készlet: Gyártói központban - 73 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 187 500
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet + címkeleválasztó
Cikkszám: ZD62143-T1EF00EZ
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 195 000
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1
Cikkszám: ZD62043-T0EL02EZ
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 201 300
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel - Healthcare, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet
Cikkszám: ZD62H43-T0EF00EZ
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 201 300
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1
Cikkszám: ZD62142-T0EL02EZ
Készlet: Gyártói központban - 13 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 201 300
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet + vágó
Cikkszám: ZD62043-T2EF00EZ
Készlet: Gyártói központban - 4 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 205 800
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232 & Ethernet + vágó
Cikkszám: ZD62142-T2EF00EZ
Készlet: Gyártói központban - 22 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 205 800
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1 + címkeleválasztó
Cikkszám: ZD62142-T1EL02EZ
Készlet: Gyártói központban - 5 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 213 200
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1
Cikkszám: ZD62143-T0EL02EZ
Készlet: Gyártói központban - 4 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 219 500
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel - Healthcare, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1
Cikkszám: ZD62H42-T0EL02EZ
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 219 500
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1 + címkeleválasztó
Cikkszám: ZD62143-T1EL02EZ
Készlet: Gyártói központban - 15 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 231 500
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel - Healthcare, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1
Cikkszám: ZD62H43-T0EL02EZ
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 237 800
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 203 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1 + vágó
Cikkszám: ZD62142-T2EL02EZ
Készlet: Gyártói központban - 2 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
Ft/db 242 400
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZD620 (TT) címkenyomtató LCD kijelzővel, 300 dpi, Bluetooth Low Energy, USB, USB Host, RS232, Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1 + vágó
Cikkszám: ZD62143-T2EL02EZ
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 260 700
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére


A vonalkódtechnikai eszközöket gyártó cégek termékeikre általában 1 éves jótállási időt biztosítanak, azonban bárkivel előfordulhat, hogy ennek lejárata után hibásodik meg az eszköz, vagy egyszerűen a hétköznapi használat során éri baleset a készüléket. A Zebra kiterjesztett garancia ezekre az esetekre nyújt védelmet!
Extra garancia vásárlása esetén a Zebra vállalja az eszközök jótállásának időbeni kiterjesztését, valamint többlet szolgáltatások hozzáadását 3, 5 vagy 7 éves futamidejű szervizcsomag keretében. A szervizszolgáltatás egy költséghatékony megoldás, mely előre tervezhető karbantartás/javítási költséget eredményez az üzletmenetben.

Standard jótállási szolgáltatások:

 • Átlagosan 10-25 munkanapos átfutási idő
 • Angol nyelvű telefonos Zebra technikai segítség nyújtás a hétköznap, a vásárlástól számított 90 napon keresztül (kivétel Nemzetközi ünnepnapok)
 • Kiterjed az anyag és gyártási meghibásodásra
 • Ingyenes OS szoftverfrissítés a vásárlástól számított 90 napon keresztül
 • A meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelye és az Ügyfél telephelye között, mindkét irányban.
 • WebMaxx EXTRA: cégünk a vásárlástól számított 90 napon keresztül díjmentesen magyar nyelvű telefonos technikai segítséget biztosít hétköznapokon, nyitvatartási időben (kivétel ünnepnapok). A szolgáltatás keretében az eszközök beállításával, használatával kapcsolatban felmerülő kérdésekre szakképzett kollégáink a lehető leghamarabb választ adnak.

Zebra szerviz csomagok előnyei:

 • 3, 5 vagy 7 évig terjedő biztonságos üzemeltetés, előre kalkulálható költségek mellett
 • Tervezhető javítási, csere határidő
 • Zebra gyártói szerviz végzi az eszközök javítását/karbantartását, kizárólag új alkatrészek felhasználásával
 • Új eszközök beszerzését követően szerviz szerződés nélkül a Zebra ügyfélszolgálat 90 napig áll az ügyfél rendelkezésére, míg szerződés esetén a csomag teljes időtartama alatt
 • Adatgyűjtők esetén ingyenes diagnosztikai szoftvert biztosít a Zebra az eszközhöz, mellyel az alábbi teszteket lehet elvégezni: OS állapot, akkumulátort töltési szín és állapot, WiF-i/Bluetooth/GPS diagnosztika
 • Szervizszerződés kötése esetén az ügyfél hozzáférést kap egy online tréning portálhoz (angol nyelvű), ahol mélyrehatóan megismerhető a készüléket.

Zebra szerződéskötési lehetőségek:

 • Service form the Start: a legkedvezőbb áron a vásárlástól számított 30 napon belül rendelhető meg az eszközhöz, melynek előnye, hogy magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. 
 • Service Center Select: 30 nappal a vásárlás után is köthető az eszközre szerviz csomag, ennek hátránya a magasabb ár, továbbá csak extra költségért igényelhető a „Teljeskörű garancia" kiegészítés.

Teljeskörű garancia (Comprehensive Coverage) kiegészítés:

A teljeskörű garancia lefedettségénél kivételt képeznek azok a hibák, amelyeket jogosulatlan beavatkozás, közvetlen hőnek kitett sérülés vagy más természeti kár okozott, beleértve a szándékos rongálást is! A szolgáltatás a termék típusától függően az alábbi problémákra vonatkozik:
 • Asztali, középkategóriás és ipari nyomtatók esetén a teljeskörű garancia magában foglalja a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javításának díját és alkatrész költségeit, valamint kiterjed a nyomtatófej cserére is.
 • Mobilnyomtatók esetén az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásán kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, nyomtatófejre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra, törésre is vonatkozik. 
 • Vonalkódolvasóknál és adatgyűjtőknél az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásokon kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra (pl. billentyűzet), törésre (eszköz házra, alkatrészei, kijelzős, stb.) és kiegészítőkre (pl. akkumulátor fedél, stb.) is vonatkozik.

Szervizcsomagok: 

 • Zebra OneCare Essential (3 vagy 5 év): az ügyfél minden szükséges támogatást megkap a vásárolt eszközhöz, hogy megbízhatóan és előre tervezhető költségek mellett működjenek. Ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a szerviz szolgáltatást, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is.
  Essential csomag esetén ha a Brno-i Zebra szervizközpontba beérkezett hibás eszköz javítását 3 munkanap alatt nem tudja elvégezni a gyártó, abban az esetben az eredeti eszközzel megegyező új készüléket küld vissza az ügyfél részére (kivétel speciális konfiguráció).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: a hibás eszköz érkezésétől számított 6 munkanap (az első nap a beérkezést követő első munkanap)
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Select (3 vagy 5 év): az Essential csomag bővített változata, mely a "következő munkanapi csereeszköz" szolgáltatást is tartalmazza, továbbá ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a csomagot, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. A Select csomag emelt szintű technikai ügyféltámogatást és 24 órás angol nyelvű telefonos támogatást a hét minden napján (kivétel nemzetközi ünnepnapok).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: amennyiben munkanapon 12:00-ig az eszköz megérkezik a Webmaxx telephelyére, a gyártó még aznap indítja a csere eszközt Brno-ból a Vásárló címére (kivétel Nemzetközi ünnepnapok).
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Essential Long Therm (7 év): a csomag az Essential szolgáltatásait biztosítja, de akár 7 éves időtartamra, évenkénti fizetési kondícióval. A szerződés felmondására 3 év után nyílik lehetősége a felhasználónak, majd ettől kezdve évente bontható fel a megállapodás.

Szervizcsomagokhoz vásárolható opcionális szolgáltatások, extra felárért:

 • Applikáció telepítése, előkonfigurálás (Commissioning Service): a cserélt vagy javított eszközt az ügyfél által használt applikációkkal, beállításokkal küldi a szerviz (legalább 20 db egyforma konfigurációjú adatgyűjtő esetén kérhető)
 • Akkumulátor karbantartása/frissítése: az akkumulátor élettartamára, illetve az esetlegesen előforduló töréskárra is vonatkozik a garancia. Javítás esetén, ha az akkumulátor állapota a teszten nem éri el a 80%-os szintet, akkor cseréli a gyártó! 
 • Dashboard: Zebra portál használata, melyen keresztül kommunikálhat a gyártói központtal, megtekintheti a javítási statisztikákat. (Select esetén az alapár tartalmazza a szolgáltatást)
 • WebMaxx kényelmi szolgáltatás: meghibásodott eszközök felvétele az ügyfél telephelyén. A szolgáltatás alapján - munkanapokon 12:00-ig beérkezett hibabejelentés esetén - a következő munkanapon a Webmaxx futár felveszi a meghibásodott készüléket az Ügyfél telephelyén és továbbítja a gyártó Brno-i szervizközpontjába. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a gyártói szervizközpont gondoskodik.

Összehasonlító táblázat Zebra OneCare Essential vs. Select szerviz csomagokra

1 az első nap a beérkezést követő első munkanap
2 amennyiben munkanapon 12:00-ig megérkezik a hibás eszköz a Webmaxx központba
3 kivéve ünnepnap
A fenti határidők a nemzetközi ünnepnapok figyelembevételével változhatnak!


Öntapadós címkék
Méret
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Címke/tek. Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Folyamatos anyagok
Szélesség
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Tekercs hossz (m) Tekercs
/doboz
Ajánlatkérés
Festékszalagok

(mm)
Hosszúság
(m)
Cikkszám Típus Alapanyag Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Karszalagok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Csatok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat +36 33 631 240!
Szállítási határidő: raktárról vagy 3-5 munkanap! Az aktuális készletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
| Ugrás az oldal tetejére

Nincs találat!
Az Ön nyomtatója speciális kellékanyagot használ, ezért ebben az eszközben nem működnek az általunk forgalmazott általános felhasználású kellékanyagok.

Amennyiben a napi nyomtatási átlag 100 címke felett van, akkor nem biztos, hogy a leggazdaságosabb eszközt használja jelenleg.
Kérése esetén szívesen küldünk más konstrukcióról ajánlatot!

Ajánlatkérés
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) Zebra ZD620t nyomtatóhoz rendelhető raktári címkéinket.
A Zebra ZD620t nyomtatóhoz használható raktári címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Papír címkék

Időtálló megoldás beltéri használatra.
A papír címkék festékszalaggal nyomtathatók. Száraz körülmények között használható, ellenáll a súrlódásnak, a tűző napnak. Az információkat több éven keresztül megőrzi.

i
Műanyag címkék

Tartós címke kiváló nyomattal, kül- és beltéri alkalmazásra egyaránt. Időtálló címkézésre a műanyag alapanyag a megfelelő megoldás. Nedvességgel, vegyi anyagokkal, mechanikai igénybevétellel és szélsőséges hőmérséklettel szemben is igen ellenálló.

i
Szélesség Magasság Címke/tek. Pálya Ragasztó Szín Raktáron Ajánlat/rendelés Részletek
A Zebra ZD620t nyomtatóhoz használható raktári Direkt termál címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Szélesség Magasság Címke/tek. Pálya Ragasztó Szín Raktáron Ajánlat/rendelés Részletek
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat +36 33 631 240!
Szállítási határidő: raktárról vagy 3-5 munkanap! Az aktuális készletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
|Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat +36 33 631 240!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat +36 33 631 240!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) Zebra ZD620t nyomtatóhoz rendelhető festékszalagokat.
FONTOS! A választásnál vegye figyelembe, hogy a festékszalag szélessége legalább 2-3 mm-el legyen nagyobb, mint a címke szélessége!
WAX

Viasz alapú termék, mely leginkább papír etikettre történő nyomtatásra ajánlott. Határozott, éles fekete nyomatot ad nagy sebességű nyomtatás mellett is, amely könnyű olvashatóságot biztosít.

WAX-RESIN

Viasz és műgyanta keverék, mely kompromisszumokkal használható papír és műanyag alapanyagokkal is. Jó választás, ha festékszalag csere nélkül kell tudni papír és műanyag címkét is nyomtatni úgy, hogy a nagy mechanikai kopásállóság nem kritikus szempont.
A színes szalagok is általában Wax-Resin alapanyagok.

RESIN

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

NEAR-EDGE

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

Kép Leírás Szín Ajánlat/rendelés


Zebra Designer - címketervező és nyomtató program telepítés

Zebra Designer oktató videók - 1 rész

Zebra Designer oktató videók - 2 rész

Zebra Designer oktató videók - 3 rész

Zebra Designer oktató videók - 4 rész0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: