Bevarrható ruha-, textil címke bemutatása

Árujelölés szempontjából a kereskedelem/gyártás egy speciális területe a textilipar, mely a bevarrható vagy öntapadó textil/nejlon/szatén címkéket használ ruházati termékeik anyagösszetételének, méretének, illetve kezelési útmutatójának (mosási KRESZ) feltüntetésére.
Az általunk ajánlott textil alapanyagokat termál-transzfer tekercses nyomtatóval pillanatok alatt elkészítheti (speciális festékszalag szükséges a nyomtatáshoz), melyek nagyfokú ellenállást biztosítanak mosás (max. 60°C) és vasalás során, így hosszútávú olvashatóságot/azonosíthatóságot biztosítanak. Ezzel az eljárással gyártott textil ruházati címkék előnye, hogy nem igényelnek a nyomdaiparban szokásos költséges és időigényes előkészítő munkákat. A szalagokat gyorsan és könnyedén megnyomtathatja, miközben akár minden címkére más-más szöveg, vonalkód, logó, szimbólum, leírás kerülhet.
A legkeresettebb bevarrható textil, nejlon és szatén szalagokat fehér színben (fekete, bézs egyedi gyártás), igény szerinti szélességben, 40 vagy 76 mm-es csévén, raktárról szállítjuk, a legismertebb tekercses nyomtatókhoz!

Textil/Nejlon (100% poliamid) alapanyagú bevarrható címke:

A legkedvezőbb árú nejlon/textil szalag, melynek akár mindkét oldala nyomtatható. Az anyag összetételéből adódóan jóval merevebb/sprődebb, mint a szatén szalagok, így elsősorban olyan ruházati termékekbe (kabát, stb.) ajánljuk, ahol nem érintkezik a címke bőrfelülettel.
 • Szín, típus: fehér (WMN01WH), fekete (WMN03BK)
 • Nyomtatás: minden típus egy- vagy kétoldalon nyomtatható
 • Nyomtatási technológia: Termál-transzfer-, szita-, hő-, rotációs- offszet nyomtatás

Szatén, egyoldalas alapanyagú bevarrható címke:

Legkeresettebb szalagunk, kiváló ár/érték arányú, puha/selymes tapintású és fényes felületű alapanyag, amit akár intim ruhadarabok jelölésére is ajánlunk. Ennél a típusú alapanyagnál ajánlott a jelölő címkét összehajtva, mindkét oldalát bevarrni, mert a vágási felülete könnyedén foszlik (kivéve ultrahangos vágó).
 • Szín, típus: fehér (WMS01WH)
 • Nyomtatás: egy oldalon nyomtatható
 • Nyomtatási technológia: Termál-transzfer-, szita-, hő nyomtatás

Szatén, kétoldalas alapanyagú bevarrható címke:

A szatén szalagok tulajdonságaival ellátott alapanyag, mely kiemelkedő tulajdonsága, hogy mindkét oldalon nyomtatható. Ennél a típusú alapanyagnál ajánlott ultrahangos vágó használata, így kiküszöbölve a vágási felület foszlását/szálasodását. 
 • Szín, típus: fehér (WMS03WH)
 • Nyomtatás: kétoldalon nyomtatható
 • Nyomtatási technológia: Termál-transzfer-, szita-, hő- nyomtatás

Szatén, prémium (nem foszló, szálasodó) alapanyagú bevarrható címke:

Prémium, puha/selymes tapintású és fényes felületű alapanyag, speciális hátsó bevonatának köszönhetően ez a típusú szatén címke nem foszlik, szálasodik. A normál szatén szalaggal szemben előnye, hogy elegendő csak az egyik oldalát bevarrni a ruhába.
 • Szín, típus: fehér (WMS06WH)
 • Nyomtatás: egy oldalon nyomtatható
 • Nyomtatási technológia: Termál-transzfer-, szita-, hő- nyomtatás

Öntapadó textil címke:

Egyedi igények alapján tudunk szállítani textil alapanyagú öntapadós címkét, bármilyen méretben vagy alakban. Az öntapadós textil alapanyagú címke Thermo-transzfer eljárással (festékszalag szükséges hozzá) nyomtatható, melyet +10 °C-on ragaszthatunk és -20 - +60 °C-os hőmérsékleti tartományban használhatunk.

Textil szalag nyomtatásához szükséges festékszalag

A nejlon és szatén szalagok nyomtatásához speciális termotranszfer festékszalag szükséges. Ezeket a festékszalagokat a felhasználók különböző néven ismerik, pl.: TTR, ribbon, termotranszfer fólia, termáltranszfer festékszalag stb. A jó és hosszútávon olvasható nyomat egyik fontos összetevője a festékszalag helyes megválasztása. 
A standard fekete színű TTR szalagokat az ismertebb tekercses nyomtatókhoz raktárról biztosítjuk. Néhány napos gyártási határidővel pedig bármilyen egyedi igényt is kiszolgálunk, legyen szó világos kék, piros, sötétkék, zöld, fehér, sárga, narancs, szürke, arany és ezüst színű szalagról.

Nyomtasson saját bevarrható textilcímkét:

Nyomtató kínálatunk kialakításánál azon partnereinkre is gondoltunk, akik saját maguk szeretnék elkészíteni a bevarrható texil szalagokat. A taiwani TSC TTP-2410MT vagy TTP2410M Pro nyomtató családjához nemcsak guillotine vágó rendelhető, hanem egy speciális "heavy duty - rotary" azaz forgókéses vágó is, mely a piacon egyedülálló módon alkalmassá teszi a textil (nejlon, szatén) szalagok vágását - így kifejezetten ajánlott varrodák, ruhaipari gyártók és beszállítók számára is! 
A TSC textil szalag nyomtatói alkalmasak egyszínű (jellemzően fekete, de megfelelő festékszalaggal lehet: piros, zöld, kék, stb.) feliratok, egyszínű grafikák (pl. mosási piktogramok) vagy vonalkódok készítésére is.

Ruházati címke bérnyomtatása:

Azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek kis mennyiségben vagy szezonális jelleggel van szükségük nyomtatott bevarrható, vagy öntapadó textil címkére, ezért saját nyomtató üzemeltetése nem gazdaságos. Bérnyomtatás szolgáltatásunk gyors és rugalmas eljárás, hiszen nem igényel a nyomdaiparban szokásos költséges és időigényes előkészítő munkákat. Az ilyen módon nyomtatott címkéket 1 színű nyomással (jellemzően fekete szín, de opcionálisan lehet fehér, kék, zöld, piros, stb.), akár 1 nap alatt elkészítjük tekercses kiszerelésben! A textil/szatén címkéket mosásálló festékszalaggal nyomtatjuk, mely biztosítja a címkék hosszú időn át való olvashatóságát. A bérnyomtatásban rendelt ruházati címkék a gyártás folyamán nem kerül feldarabolásra - tekercsben szállítjuk, vágójelekkel ellátva!

Bevarrható ruha, textil címke alkalmazási területei:

 • Ruházati termékek anyagösszetételének, méretének (S, M, L, stb.), gyártójának (akár logóval is), illetve kezelési útmutatójának (mosási KRESZ) feltüntetésére
 • Virágüzletek által használt csokrok, koszorúk dekorációs- és gyásszalagok készítésére
 • Közintézményekben használt ruhák személy szerinti azonosításához

Bevarrható ruha-, textil címke felhasználásáról képek

bevarrható ruhacímke, textil címke, nejlon címke, szatén címke bevarrható ruhacímke, textil címke, nejlon címke, szatén címke bevarrható ruhacímke, textil címke, nejlon címke, szatén címke bevarrható ruhacímke, textil címke, nejlon címke, szatén címke bevarrható ruhacímke, textil címke, nejlon címke, szatén címke bevarrható ruhacímke, textil címke, nejlon címke, szatén címke bevarrható ruhacímke, textil címke, nejlon címke, szatén címke

Raktárról választható bevarrható ruha-, textil címke

Szélesség Hosszúság Alapanyag Kiszerelés Pálya Szín Ajánlat/rendelés Részletek
20 mm 200 m Textil/nejlon
(WMN01WH)
190 mm
76 mm
1 Fehér Részletek
30 mm 50 m Textil/nejlon
(WMN01WH)
100 mm
40 mm
1 Fehér Részletek
30 mm 50 m Textil/szatén
(WMS01WH)
98 mm
40 mm
1 Fehér Részletek
30 mm 200 m Textil/nejlon
(WMN01WH)
187 mm
76 mm
1 Fehér Részletek
40 mm 50 m Textil/szatén
(WMS01WH)
98 mm
40 mm
1 Fehér Részletek
40 mm 50 m Textil/nejlon
(WMN01WH)
97 mm
40 mm
1 Fehér Részletek
40 mm 200 m Textil/szatén
(WMS02BK)
195 mm
76 mm
1 Fekete Részletek
40 mm 200 m Textil/szatén
(WMS01WH)
192 mm
76 mm
1 Fehér Részletek
50 mm 50 m Textil/nejlon
(WMN01WH)
96 mm
40 mm
1 Fehér Részletek
50 mm 200 m Textil/nejlon
(WMN01WH)
185 mm
76 mm
1 Fehér Részletek
60 mm 50 m Textil/nejlon
(WMN01WH)
100 mm
40 mm
1 Fehér Részletek
70 mm 50 m Textil/nejlon
(WMN01WH)
97 mm
40 mm
1 Fehér Részletek

Raktárról választható festékszalagok

Szélesség Hosszúság Alapanyag Tekercselés Átmérő Szín Ajánlat/rendelés Részletek
28 mm 300 m Resin Out 1" Fekete Részletek
33 mm 300 m Resin Out 1" Fekete Részletek
45 mm 300 m Resin Out 1" Fehér Részletek
53 mm 300 m Resin Out 1" Fekete Részletek
55 mm 74 m Resin Out 0,5" Fekete Részletek
55 mm 200 m Resin Out 1" Fekete Részletek
57 mm 74 m Resin Out 0,5" Fekete Részletek
73 mm 74 m Resin Out 0,5" Fekete Részletek
75 mm 70 m Resin Out 0,5" Fekete Részletek

Szállíthatóság
Raktáron
Szállítási költség: 1.000 Ft
Budapesti címre: azonnali megrendelés esetén Kedd (01.28.)
Vidéki címre: azonnali megrendelés esetén Hétfő (01.27.)
Személyes átvétel irodánkban: foglalható és átvehető
Árajánlatkérés
Amennyiben maradtak még nyitott kérdések, keresse kollégáinkat!
A teljes körű tájékoztatás érdekében, kérjük, jegyezze fel nyomtatójának pontos típusát!


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  0
  Előzmények: