Élelmiszer címkézés

A fogyasztók érdekének védelmében az Európai Unió szabályozza az élelmiszerek címkézését. Az élelmiszer címkézési szabályok megállapításakor a jogalkotók biztosítani kívánták, hogy a vásárlók átfogó tájékoztatást kapjanak az általuk vásárolt termékekről. Ennek következtében az élelmiszerek csomagolásán szerepeltetni szükséges a gyártó/importáló nevét, az élelmiszer összetételét, súlyát, stb. 

Élelmiszer címke bemutatása

Az élelmiszeripar által készített termékek (húsipar, tejipar, söripar, sütőipar, konzervipar, stb.) csomagolására magas nyomtatási minőségű termékcímkék kerülnek gyártásra, melyeket esetlegesen egy változó információt tartalmazó másodlagos címkével szoktak kiegészíteni. Az élelmiszeripar számára gyártott címkéink tartósak, esztétikusak, speciális eljárásaink segítségével különlegessé, egyedivé tehetők (pl. aranyozás, dombornyomás, esetleg átlátszó csomagolás esetén ragasztóoldali nyomtatás).
Az élelmiszeripari címkézés komoly körültekintést igényel, hiszen nem csak a termékek külső csomagolására kerülhet matrica, igény lehet akár, hogy közvetlenül a húsra vagy zöldségre/gyümölcsre lehessen etikettet ragasztani. Így a megfelelő élelmiszercímke kiválasztásához szakképzett kollégáinknak minden apró részletet ismerni szükséges a felhasználással, tárolással és tartalommal kapcsolatban. Igény esetén nemcsak a matricát készítjük el, de komplex kiszolgálás keretén belül grafikai stúdiónk elkészíti a vázolt elvárások alapján az etikett grafikai tervét is!

Élelmiszer címke felhasználásáról képek

Élelmiszer címke Élelmiszer címke Élelmiszer címke

Raktárról választható élelmiszer címke

Szélesség Magasság Alapanyag Címke/tek. Pálya Szín Ajánlat/rendelés Részletek

Raktárról választható festékszalagok

Szélesség Magasság Alapanyag tekercselés Átmérő Szín Ajánlat/rendelés Részletek

Árajánlatkérés
Amennyiben maradtak még nyitott kérdések, keresse kollégáinkat!
A teljes körű tájékoztatás érdekében, kérjük, jegyezze fel nyomtatójának pontos típusát!


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: