A Webmaxx Stúdió által végzett nyomtató-beüzemelés előnyei:

Előzetes egyeztetés mellett vállaljuk a nálunk vásárolt nyomtatók üzembeállítását, illetve az eszközökhöz tartozó nyomtatóprogramok oktatását is. Szakembereink az adott alkalmazási körülményeknek és a működési feltételeknek megfelelően állítják be a nyomtatón az optimális paramétereket (pl.: PC csatlakoztatás, fejfűtés, nyomtatási sebesség). Figyelembe vesszük az adott címke és festékszalag speciális kívánalmait is. Javaslatot teszünk az eszköz megfelelő elhelyezésére és a címkenyomtató program megfelelő beállításaira. Segítünk az első címketerv elkészítésében is!

Az induláskor befektetett gondoskodás és többletráfordítás - különösen nagyobb rendszerek esetén - jócskán megtérülhet később, hiszen ezek a kezdeti beállítások mind a nyomtató, mind a fej élettartamát meghosszabbíthatják.

Mi már a vásárlás előtt is segítünk a megfelelő eszköz kiválasztásában.

Az alábbi segítségeket nyújtjuk a legjobb döntés érdekében:
  • Bemutató nyomtató: minden nyomtató kategóriában rendelkezünk bemutató eszközzel. Ezek a készülékek ki is próbálhatóak ügyfélszolgálatunkon.
  • Induló csomag: a nyomtatókhoz ajándékba adunk egy tekercs thermo címkét, valamint a Zebra-Designer címketervező- és nyomtató program alapverzióját.

Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat (címkét és festékszalagot) szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: