A Japán SATO vállalat képviselete és szervize lettünk!

Partnereink teljeskörű kiszolgálása érdekében cégünk folyamatosan újabb és újabb gyártók képviseletét látja el, melynek köszönhetően prémium minőségű autoID eszközökkel bűvül termékkínálatunk. Parneri megállapodásunknak köszönhetően 2017 közepétől a Japán székhelyű Sato Holding Corporation hazai képviselője, kereskedője és szervize lettünk.

Sato

 

Üdvözöljük a SATO világában!

A világ első kézi címkézőjét 962-re tehetjük, mely sikerének köszönhetően a Sato az egyik úttörője lett a tekercse öntapadós címkenyomtatásnak. A Sato fejlesztői alkották meg az első termál transzfer nyomtató is 1981-ben. 2003-tól a Japán gyártó fejlesztéseinek köszönhetően már RFID címkenyomtatóval is bővül a Sato portfoliója, melyek egyedülálló módon UHF és HF Tag-ek programozására is alkalmasak. 
A Sato több évtizede a Thermo-Transzfer nyomtatás területén az élvonalbeli beszállítók között található, de 2015-re már az előkelő második helyezést érte el, ezzel megelőzve sok konkurensét, pl.: Toshiba TEC, Honeywell, Intermec, Datamax, TSC, Avery Dennison, CAB.

 

Globális piaci részes 2015-ben a Thermo-Transzfer nyomtatókból!

satojapáncímkenyomtatóetikett nyomtatómatrica nyomtatósato cl4nxsato cl6nxsato th2sato cg2sato cg4sato ws4sato m84prosato ct4
Létrehozás dátuma: 2017.09.06

További cikkek

Zebra kártyanyomtató tisztítása és karbantartása
Címkenyomtató tisztítása
Címkenyomtató termálfej meghibásodása, cseréje
Forradalom a raktárban! Itt a Zebra TC8000!
100% mobilitást céloz a Zebra Technologies!


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: