Hamarosan megjelenik a Datalogic Lite QW2400 vonalkódolvasó

Az autoID területén is elkerülhetetlen az eszközök fejlesztése, így az olasz Datalogic is folyamatosan újabb és újabb termékeket kínál portfoliójában. 2017 végére elérhető lesz a Datalogic Lite QW2400 típusú vonalkódolvasó, mely a 2013-ban bevezetett nagysikerű QW2100 linear imager továbbfejlesztett verziója, ami 2 dimenziós vonalkódok dekódolására is képes.
A Datalogic QuickScan Lite QW2400 kifejezetten a belépő szintű felhasználók igényeinek kielégítésére lett kifejlesztve, mivel a vonalkódolvasó mindenféle kód leolvasására képes megfizethető áron. Az elegáns tervezés egy kisebb, könnyebb és kiegyensúlyozottabb mégis a Datalogic ismert tartósságát megőrző külsőt takar.

 

Datalogic QW2400 - a jövőt hozza el!

Évek teltek el az első 2 dimenziós vonalkódok (pl. QR, DataMatrix, PDF) megjelenése óta, melyek népszerűsége napról-napra nő a legkülönfélébb alkalmazásokban. A Datalogic Lite QW2400 vonalkódolvasóban használt képalkotó technológia eléri, sőt meghaladja a termelékenységet a lézer/linear imager szkennerekkel szemben, valamint hosszú távon további alacsonyabb költséget és nagyobb megbízhatóságot nyújt.

A képalkotó eljárásnak köszönhetően a QW2400 alkalmas fényes felületekről történő kódolvasásra, valamint képes dekódolni a monitor, tablet vagy épp mobiltelefon kijelzőjén található kódokat is. Igen jó teljesítménnyel használható például e-ticket alkalmazásokban (mozi, rendezvény, reptér stb. beléptetés) vagy mobilon tárolt hűség-, pontgyűjtő- vagy kupongyűjtő applikációknál.0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: