Datalogic Magellan 1500i omnidirekcionális vonalkódolvasó

Bemutatjuk a Datalogic Magellan 1500i vonalkódolvasót

A Datalogic Magellan 1500i az olasz gyártó legújabb omnidirekcionális (irányfüggetlen) prezentációs szkennere, mely fekete és fehér színekben, csatlakozási lehetőségeket tekintve pedig RS232 (soros), USB és IBM OEM USB interfésszel érhető el.
A Magellan 1500i vonalkódolvasót kompakt mérete, dekoratív megjelenése és fejlett képalkotó szenzora kiválóan alkalmassá teszi széleskörű kereskedelmi felhasználásra, de beolvasási teljesítménye és rugalmas rögzíthetősége okán számos területen megállja a helyét. Laboratóriumi alkalmazás, jegyazonosítás egy mobiltelefon tükröződő kijelzőjéről vagy akár cikkszámok ellenőrzése a könnyűiparban - a Datalogic Magellan 1500i vonalkódolvasónak mindez gyerekjáték.

Munkára tervezve!

A Magellan 1500i a Datalogic képelemző algoritmusának köszönhetően hatékonyan olvassa a fakó, roncsolódott és rossz nyomatminőségű 1D és 2D kódok széles spektrumát, a megfelelő modellel pedig a "láthatatlan" Digimarc® kódolás sem jelent már problémát.
Hatékonyság terén sem kell elbújnia, pultra helyezve maximálisan 1,5 méter/másodperc sebességgel képes 1D vonalkódokokat beolvasni.

Kényelmes és felhasználóbarát

Prezentációs üzemmódban a Datalogic Magellan 1500i automatikus beolvasást tesz lehetővé, a pultról felemelve pedig mozgásérzékelőjének segítségével azonnal kézi üzemmódra vált. A felhasználó kényelmét ilyenkor a célzást elősegítő LED fény szolgálja, a beolvasás sikerességéről pedig hangjelzés, a kódra vetített zöld pont (Datalogic Green Spot), illetve a készülék tetején elhelyezett LED indikátor ad visszajelzést.
További újítás az adaptív LED megvilágítás, amely alkalmazkodik a környezet fényviszonyaihoz, és mindig azt a fényerőt használja, amellyel optimalizálható a szkennelés.

DatalogicDatalogic Magellan 1500iMagellanDatalogic Green SpotDigitális képalkotó szkennerOmnidirekcionálisprezentációs szkennervonalkódolvasó
Létrehozás dátuma: 2019.05.21

További cikkek

Zebra kártyanyomtató tisztítása és karbantartása
Címkenyomtató tisztítása
Címkenyomtató termálfej meghibásodása, cseréje
Forradalom a raktárban! Itt a Zebra TC8000!
100% mobilitást céloz a Zebra Technologies!


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: