Zebra TC8300 adatgyűjtő

Bemutatjuk a Zebra TC8300 adatgyűjtőt

A Zebra Technologies bemutatja a formabontó TC8000 érintőképernyős adatgyűjtő széria legújabb darabját, a jelentősen továbbfejlesztett Zebra TC8300-at. Az élenjáró és egyedülálló ergonómia mellett az eszköz számottevően megnövekedett számítási kapacitást és memóriát kínál, amivel új szintre emelheti a produktivitást és akár egy órát is felszabadíthat a szállítmányozási, logisztikai és kereskedelmi területen vagy közvetlenül a gyártásban dolgozó felhasználók munkaidejéből.

Forradalmi design, kényelmes használat

A Zebra TC8300 Android ultra-robusztus kéziszámítógép rendhagyó formájával a TC8000 által kitaposott utat követi, ami a raktártechnológia legutóbbi 20 évének legnagyobb fejlesztését hozta. A szenzor sajátos dőlésszöge komfortos, felesleges csuklómozgások nélküli felhasználást tesz lehetővé, ezáltal eliminálja a használatból adódó elfáradást.

Példa nélküli hatékonyság

A Zebra eddigi legerősebb és funkciókban leggazdagabb, teljesen érintőképernyőre optimalizált eszköze, a TC8300 ideális olyan ügyfelek számára, akik a ma elérhető legjobb mobil technológiákba kívánnak befektetni. Támogatja a legújabb vezetéknélküli szabványokat (802.11ac, 2x2 MU-MIMO; Bluetooth 5.0, opcionális NFC), kompatibilis az Android Oreo, Pie, és a még meg nem jelent Q verziójával, 8 magos processzorának és az elődjéhez képest sokszorosára növekedett munkamemóriájának köszönhetően pedig kiemelkedő teljesítményt nyújt, kompromisszumok nélkül. A Zebra TC8300 üzemideje kategóriájának a legjobbja, így a készüléket három egymást követő műszakon keresztül is használhatja töltés nélkül.

Funkciókban gazdag társ

Az adatbeolvasási képességek bővülésével, a Zebra TC8300 a közvetlen alkatrész jelölések (DPM) olvasását is támogatja (opcionális funkció), amely azon vonalkódok beolvasását is lehetővé teszi, amelyeket közvetlenül fém vagy műanyag felületekre nyomtak vagy martak.
További újítás, hogy a terminál emulációt használó alkalmazásokat a Zebra speciális szoftvere grafikus interfésszé alakítja át, ami nagyban javít a szövegbeviteli sebességen és a pontosságon, így Ön akár 14%-kal nagyobb sebességgel dolgozhat, mint ami egy parancssoros kezelőfelülettel elérhető lenne. 0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: