Érkezik a Zebra TC20 vállalati adatgyűjtő

2017. szeptember 1-én az amerikai Zebra Technologies új vállalati adatgyűjtőt mutatott be a világ számára Zebra TC20 néven! A mobil adatgyűjtőt vállalati és enyhébb ipari/gyártói felhasználásra tervezték, így az eszközbe integráltak minden olyan funkciót, melyre a mobil felhasználóknak a napi tevékenységük folyamán szükségük lehet, figyelembe véve a legkülönbözőbb igényeket is.

 

Zebra TC20 mobil adatgyűjtő

 

Munkára tervezve!

A Zebra TC20 a gyártó hibrid mobil adatgyűjtője, mely szembe megy az "érintőképernyős" trenddel! Az Android operációs rendszerű készülék kétféle verzióban érhető el az ügyfelek számára - csak érintőképernyő, vagy érintőképernyő + fizikai billentyűzet - hogy mindenki megtalálja a számára legjobban használható adatgyűjtőt. 

A napokban bemutatott Zebra TC20 jelenleg a világ egyik legvékonyabb - csupán 16 mm - mobil adatgyűjtője, mely akár zsebben is könnyedén elfér! Ellenállósága nem csupán az ütésekre - az IP54 szabványnak való megfelelés miatt ütésálló, a betonra történő leejtést akár 1,2 méter magasból is túléli - terjed ki, de az átlagon felüli hőmérséklet (-10 °C-tól egészen +50°C-ig) sem okozhat kárt a TC20-ban.0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: