Forradalom a raktárban! Itt a Zebra TC8000!

14%-kal hatékonyabb munkavégzés, könnyű kezelhetőség valamint az okostelefonokéhoz hasonló, de vállalati igényekre szabott Androidos operációs rendszer, melyhez jól olvasható kijelző, szabadkézi, kesztyűs és stylusszal történő adatbevitelre is reagáló érintőképernyő társul – ezek a Zebra legújabb TC8000 típusú kézi adatgyűjtőjének a jellemzői.

 

Zebra TC8000 adatgyűjtő

Zebra TC8000 adatgyűjtő

A Zebra TC8000 kialakításánál a tervezők alapjaiban gondolták újra a raktárban dolgozók feladatait és ergonomikus megoldásokra törekedtek. Elfordították a mobil terminál képernyőjét, aminek köszönhetően akár szkennelés közben is olvashatóak a bevitt értékek. Pusztán evvel az egy változtatással napi több ezer csuklómozdulattól tehermentesítették a raktári dolgozókat.
Az eszköz súlya harmadával csökkent, a kijelzőt pedig mindenki a saját igényeire tudja szabni. A Zebra TC8000 adatgyűjtő egyszerre akár több, eltérő tartalmú adatsort – például vonalkódot, nyomtatott szöveget és aláírást – is be tud rögzíteni és jelzi kezelőjének, ha például a polcról valahol hiányzik az áru. Nem túlzás azt állítani, hogy a becslések szerint átlagosan 14%-kal hatékonyabb – gyorsabb, illetve pontosabb – munkavégzés révén a TC8000 forradalmat indít a raktárakban.

 

Átlagosan 14%-kal hatékonyabb, gyorsabb és pontosabb

Zebra TC8000 adatgyűjtő
Az új adatgyűjő egyébként újabb példája a Zebra olyan fejlesztéseinek, amelyekben szembeötlő a kifejezetten az eszköz részére fejlesztett szoftveres megoldások gazdagsága. A Zebra a TC8000 mobil terminált a nagy felhasználási igényű, logisztikai és raktározási ügyfeleinek szánja.

 

Ismerje meg jobban a jövő adatgyűjtőjét: Zebra TC8000

zebra tc8000androidkézi számítógépadatgyűjtőmobil terminállogisztikaraktárszállítmányozás
Létrehozás dátuma: 2016.11.04

További cikkek

Zebra kártyanyomtató tisztítása és karbantartása
Címkenyomtató tisztítása
Címkenyomtató termálfej meghibásodása, cseréje
100% mobilitást céloz a Zebra Technologies!
Új Zebra ET50/ET55 tablet


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: