Bemutatkozik a Honeywell Xenon 1902g-bf Bluetooth vonalkódolvasó

A Honeywell Xenon 1902g-bf vezeték nélküli Bluetooth szkenner, a gyártó második olyan vonalkódolvasója, ami nem tartalmaz akkumulátort. Az eszköz a közkedvelt Xenon 1902g tulajdonságait örökölte, mely kiemelkedő szkennelési teljesítményt nyújt az összes egy és kétdimenziós kódnál, beleértve a gyenge minőségű vagy roncsolódott kódokat is.
Kifejezetten olyan felhasználásra ajánljuk, ahol a szkennelési folyamat csak rövid ideig és néhány adatrögzítésből áll, melynek végén az eszköz újra a töltőbe helyezhető - így elsősorban kisebb kereskedelmi egységekben és irodai felhasználásra alkalmas.

Honeywell Xenon 1902g-bf

Honeywell Xenon 1902g-bf vonalkódolvasó

 

Akkumulátor néküli Bluetooth vonalkódolvasó

A Honeywell Xenon 1902g-bf "battery free" szkennerben akkumulátor helyett egy kapacitív kondenzátor tárolja a töltés után az energiát. Az olvasó külső tápegységgel ~30 másodperc, míg USB tápellátással 1-2 perc alatt teljesen feltöltődik, amivel akár 450 szkennelés is elvégezhető. A vonalkódolvasó művelet elvégzése utána, a szkennert a töltőre helyezve pillanatok alatt újra üzemkész állapotba kerül!
A Xenon 1902g-bf a Bluetooth low-energy Class 2 modulnak köszönhetően a dokkolótól akár 10 méteres távolságból is kommunikál a hoszt egységgel. A Honeywell vonalkódolvasója egyedülálló "paging" funkcióval is rendelkezik, mely a dokkolóról aktiválható, ami segít megtalálni az elkallódott szkennert.0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: