Új pisztoly nyél a Zebra TC5x termékcsaládhoz

A 2016-ban bemutatott Zebra TC51 és TC56 mobil számítógépek az elmúlt két év tapasztalatai alapján a piac legkedveltebb adatgyűjtőinek bizonyultak minden régióban. A 2018 októberében bemutatott TC52 és TC57 PDA-k alapján a gyártó frissíti a TC5X termékcsaládhoz vásárolható kiegészítőket.

 

A Zebra Technologies közleménye alapján kivezetésre kerül a kínálatból a TRG-TC51-SNP1-01 cikkszámú pisztoly nyél és helyette egy új, továbbfejlesztett kiegészítő jelenik meg változatlan áron, melynek a cikkszáma TRG-TC51-SNP1-03. A Zebra TRG-TC51-SNP1-01 pisztoly nyél a következő néhány hónapban még megrendelhető, de várhatóan 2018 végétől már csak az új TRG-TC51-SNP1-03 cikkszámú kiegészítő lesz elérhető.

 

A pisztolynyél jellegéből adódóan ez a kiegészítő "fogyóeszköznek" minősül, így a gyártó egy új Zebra One Care garanciális lehetőséget kínál a felhasználóknak:

  • OPT-TRGMNT-3: 3 év Zebra extra garancia, mely törésre is érvényes! 
  • OPT-TRGMNT-5: 5 év Zebra extra garancia, mely törésre is érvényes!

Az opcionális Zebra One Care garanciákat a pisztolynyél vásárlásával egyidőben lehetséges igényelni, utána erre nem ad a Zebra lehetőséget. Az extra garanciát csak ugyanabban a mennyiségben lehet vásárolni, mint a megvásárolt pisztoly nyelek száma.0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: