Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra ZD421t címkenyomtató

Zebra ZD421t címkenyomtató

Tegye könnyebbé és gyorsabbá címkézési munkáit a Zebra ZD421t címkenyomtatóval! A Zebra ZD421t termál transzfer címkenyomtatóval gyorsan és egyszerűen készíthet kiváló minőségű etikett címkéket. A legmodernebb technológiával testreszabhatja címkéit szöveggel, képekkel, vonalkódokkal, QR-kódokkal és még sok mással.

A Zebra ZD421t címke nyomtató kompakt kialakításának köszönhetően bármilyen munkaterületen könnyen elhelyezhető. Kompatibilis 104 mm szélességig papír, direkt termál, műanyag és textíl alapanyagokkal, így bármilyen típusú etikett címke létrehozható, amire szüksége van.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek