Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Szolgáltatások

Szolgáltatások

Etikett címke nyomtatás

Etikett címke nyomtatás

Ne bajlódjon a címkék nyomtatásával, kedvező áron megcsináljuk mi Ön helyett! Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik kis mennyiségű vagy szezonális jellegű címkefelhasználással bírnak. Esetleg olyan területekre, ahol bár alkalmanként sokat kell nyomtatni, de erre nincs külön munkaerő és technika biztosítva.

Tovább

Plasztik kártya nyomtatás

Plasztik kártya nyomtatás

Rövid határidővel vállalunk plasztikkártya nyomtatást! Egy vagy kétoldalas megszemélyesítéssel is. Minimális rendelés nincs és a kártyák akár változó adatokat is tartalmazhatnak, mint sorszám, képek vagy változó vonalkód.

Tovább

Szerviz

Szerviz

Szerviz háttérrel is rendelkezünk. Kollégáink az előforduló eszközproblémákat, meghibásodásokat gyorsan és hatékonyan kezelik. Emellett vállalunk egyszeri és szerződéses rendszerességgel végzett karbantartási feladatokat is.

Tovább

Eszköz bérlés

Címkenyomtató, adatgyűjtő bérlés

Bérbeadáshoz is széles eszközkínálattal rendelkezünk, így az időszakosan jelentkező feladatok is költséghatékonyan oldhatóak meg. 1 és 2 dimenziós vonalkód olvasók, kis, közép és ipari teljesítményű etikett nyomtatók, valamint kártyanyomtató szerepel választékunkban.

Tovább

Üzembe helyezés

Üzembe helyezés szolgáltatás

A vásárolt készülékek első indítása, vagy a szükséges szoftverek használata nem egyértelmű? Ebben is segítünk! Szívesen válaszolunk telefonon a felmerülő kérdésekre, de ritkán előfordul, hogy ez nem elég. Egyeztetés után vállaljuk a helyszíni segítségnyújtást is.

Tovább

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése