Zebra

Az 1969-ben alapított Zebra Technologies az automatikus azonosítás területén használt termo- és termo-transzfer címkenyomtatók, valamint vonalkódnyomtatók legszélesebb választékát gyártja és forgalmazza világszerte. A Zebra nyomtatók népes családjában megtalálható a nagyteljesítményű ipari nyomtatóktól kezdve a közepes és kisteljesítményű nyomtatókon keresztül a különleges igényeket kiszolgáló speciális mobil, RFID vagy kártyanyomtató modellek is. Nagy megbízhatóságuk miatt mind az iparban, mind a kis- és nagykereskedelemben előszeretettel használják őket. A Zebra Technologies számos újítást vezetett be a vonalkód nyomtatás területén. Szabadalom védi például a nyomtatófejek élettartamát meghosszabbító E3 fejhőmérséklet kiegyenlítő rendszert. Ez a megoldás a hosszan tartó, nagysebességű minőségi nyomtatás nélkülözhetetlen kelléke. A Zebra vonalkód nyomtatóihoz címketervező és integráló programokat, valamint címke és festékszalagok széles választékát biztosítja, a legkülönlegesebb címkeigényeket is kielégítve. A nyomtatók beépített ZPLII programozási nyelve megkönnyíti a felhasználó dolgát minden olyan alkalmazásnál, ahol a nyomtató a háttérrendszerbe integrálódik. A ZPLII programozási nyelv segítségével könnyen és nagy hatásfokkal vezérelhetjük a nyomtatót. A ZPLII nyelv különlegessége, hogy valamennyi eddig gyártott Zebra nyomtató megérti, azaz visszafelé valamennyivel kompatibilis. A ZPLII programnyelvet az SAP R/3 rendszerbe is beépítették, így ez Zebra nyomtatóra ugyanolyan egyszerűen nyomtathatunk, mint egy lézerre vagy tintasugarasra. A Zebrának több mint 70 országban van képviselete szerte Európában, Ázsiában, Afrikában, Amerikában és a Közép-Keleten. A cég forgalma 2007-ben megközelítette a 870 Millió USD-t, éves átlagos növekedése az elmúlt tíz évben pedig csaknem 12%-os.
A növekedés pedig nem állt meg, 2014-ben a Zebra Technologies felvásárolta a Symbol/Motorola cégcsoportot, így növelve részesedését a picaon (közel 7000 alkalmazott, több mint 4500 szabadalom).


Datalogic

A Datalogic a vonalkódolvasók, adatgyűjtő számítógépek, RFID rendszerek, ipari fix olvasók világszínvonalú gyártója. 3 különböző céget egyesít a speciális termékek és piacoknak megfelelően: Datalogic Scanning, Datalogic Mobile és Datalogic Automation. A Datalogic Scanning világszerte vezető szerepet tölt be a nagyteljesítményű árleolvasó berendezések területén, és kínálatában megtalálhatók a piac általános célú, strapabíró és ipari kézi olvasóinak teljes sora. A Datalogic Scanning a világon a harmadik legnagyobb AIDC üzlete. A technológia és a termékek széles körével, valamint szolgáltatásaival a kiskereskedői automatizálás és az automatizált adatrögzítés területén a Datalogic Scanning többféle ágazatot is ellát kereskedői hálózatán, forgalmazói csatornáján keresztül a gyártói, önkormányzati, egészségügyi, banki és a pénzügyi szektorokban.


Cipherlab

A Taiwani CipherLab 1988 óta fejleszti vonalkódolvasóit és adatgyűjtőit. Termékeikre a mérsékelt árszínvonal és a magas európai- és amerikai technikai színvonal jellemző.


Symbol / Motorola

Az 1975-ban alapított Symbol Technologies-t 2007 elején vásárolta fel a Motorola EMd (Enterprise Mobility Division) részlege. A Symbol a legnagyobb vezeték nélküli rendszereket és vonalkódos eszközöket gyártó és forgalmazó vállalat volt a felvásárlás előtt, és vezető szerepét a Motorola égisze alatt is megtartotta, sőt, előnyét a többi gyártóval szemben tovább növelte. A gyártó kínálatban található mobileszközök és vezeték nélküli megoldások a közép- és nagyvállalatok termelékenységének és hatékonyságának növelését, valamint az üzleti folyamatok jobb áttekinthetőségét és optimalizálását célozzák meg. A cég a hagyományos vonalkódos eszközök mellett részt vesz a kétdimenziós kódok, rádiófrekvenciás kommunikációs rendszerek szabványosításában, valamint különleges miniatürizált architektúrák kifejlesztésében.
2014-ben újabb változás köszöntött be a cég életében, a világ legismertebb címke és kártyanyomtató gyártója, az amerikai Zebra Technologies vásárolta fel és olvadtak egybe.


Metrologic / Honeywell

A Metrologic Instruments az elérhető árfekvés mellett kiváló minőséget szolgáltat. A 38 éves Metrologic az optikai adatbeolvasási és továbbítási folyamatokban jártas észak-amerikai vállalat számtalan kereskedelmi, ipari és egyéb területek számára lézer-, hologram- vagy más vizuális alapú technológiát szolgáltat. A Metrologic termékek lézer vonalkódolvasó-egységgel vannak ellátva, amelyek mind a pénztárak mellett a kereskedelemben, mind a nehéz ipari környezetben tökéletesen helyt állnak. Napjainkban már több mint 113 országban találhatóak Metrologic disztribútorok.


HHP / Honeywell

A HHP fejlesztette ki a világ első kézi vonalkód leolvasó technológiáját, 1972-ben. Azóta a vállalat kifejlesztett sok új, előnyös vonalkód leolvasó technológiát, úgy mint: lineáris és terület képek, lineáris és kétdimenziós dekódoló algoritmus, és a világ első hordozható kétdimenziós adatterminálja. A HHP a piacra szabott kiskereskedelmi, szállítási/elosztási, tárolási, logisztikai és ipari gyártási termékeket ajánl, amelyek a legjobbak a piacon, és amelyekhez a legjobb szolgáltatást nyújtja. Ez az ügyfélszemlélet tette lehetővé az HHP-nek, hogy jelentős cégek sora álljon a vásárlóinak listáján a mobil, kiskereskedelmi és ipari piacon (pl: Federal Express, Coca-Cola, DHL, stb.)


Intermec

Az amerikai Intermec cég több mint 4 évtizedes tapasztalattal rendelkezik az azonosítástechnika területén. Fő termékeik: címkenyomtatók, adatgyűjtők, vonalkódolvasók. Termékeiket elsősorban gyártási, raktározási, szállítmányozási, kereskedelmi, területeken használják. Az RFID technológiában elsők, rendszereik, megoldásaik pedig a könnyebb felhasználást teszik lehetővé.


Teklynx International

A TEKLYNX International az AIDC termékek vezető szoftverfejlesztője. Ide tartoznak a címketervező szoftverek, szerveroldali nyomtatás, nyomon követés és a mobil technológiák. Szoftverei közt megtalálhatók az iparág legszélesebb eszköz- és illesztőprogram-támogató programjai. A TEKLYNX egy Microsoft Gold Certified Partner cég, és kapcsolatban áll több ERP szoftvergyártóval. A világ 120 országának több mint 500 000 cége épít integrált szoftveres megoldásaira az üzletláncok ellátásának automatizálása, raktárak kezelése, szállítmányozás és érkeztetés, leltározásirányítás és készletgazdálkodás területén. A kínált termékek közt megtalálhatók a CodeSoft és a Labelview.


Datamax

A Datamax-Oneil a világ egyik legismertebb vonalkódnyomtatókat gyártó cége. Az Extech Instruments/FLIR Systems mobil nyomtatókkal foglalkozó részlegét a Datamax-Oneil társaság megvásárolta 2009. decemberében. A Datamax címkenyomtatókra kimagasló minőség és megbízhatóság jellemző.


Seagull

A Seagull Scientific világszerte jól ismert vállalat, iparágvezető címke- és vonalkódnyomtató szoftverének, a BarTender programnak köszönhetően. A világ elsőszámú fejlesztővállalata a vonalkód- és hőnyomtatók valódi Windows-illesztőprogramjainak készítése terén is.


Godex

A Taiwani Godex cég több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik címkenyomtatók gyártása területén. Termékeiket elsősorban gyártási, raktározási, szállítmányozási, kereskedelmi, területeken használják. Kedvező árú eszközeik, magas technikai színvonalat és megbízhatóságot képviselnek. A Godex címkenyomtatóihoz címketervező és integráló programokat, valamint kellékanyagok széles választékát biztosítjuk, kielégítve a legkülönlegesebb igényeket is.


Posiflex Technology

Az 1984-ben alapított Posiflex Technology Inc. az elmúlt évek alatt a világ egyik vezető vállalata lett, az érintőképernyős pénztárgépek, blokknyomtatók és kereskedelmi perifériák piacán. Termékeikre a minőség, megbízhatóság és kedvező ár/érték arány jellemző. Több mint 30 szabadalom, 20 év műszaki-, tervezői- és gyártási tapasztalat, mely segíti a céget, hogy könnyen használható és minőségi eszközöket állítsanak elő.L-mobile

Az L-mobile profilja a bonyolult és összetett folyamatoknak a leegyszerűsítése mobil adatgyűjtés és megjelenítés segítségével. Könnyen áttekinthető egyedileg kialakított felhasználó felületekkel és valós idejű információ áramlással támogatják a raktár, a logisztika, a gyártás vagy éppen az ügyfél kapcsolattartás és szerviz területén dolgozó kollégák munkáját. A legkülönbözőbb méretű és profilú hazai és nemzetközi vállalatoknál működnek szoftveres megoldásaik. Böngésző alapú, ERP-vel integrált vagy attól független adatgyűjtő és megjelenítő rendszereik könnyedén illeszthetőek a meglévő informatikai környezetbe.


Sam4s

A koreai Shin Heung Precision Corporation több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénztárgép gyártása területén. A cég éveken keresztül többek között a Samsung Electronics beszállítjója volt és egyebek mellett ők feleltek a Samsung márkanévvel forgalmazott pénztárgépekért. 2001-ben a Shin Heung Precision Corporation megvásárolta a Samsung pénztárgép divízióját. A felvásárlást követően az új tulajdonos a több évtizedes szakmai tapasztalatait felhasználva új termékek (pénztárgép, blokknyomtató, stb.) fejlesztésbe kezdett, melynek eredménye képen létrehozták a Sam4s brand-et. A Sam4s márkanév ma ugyanazt jelenti a pénztárgép tulajdonosok számára, mint a kilencvenes években a Samsung. Megbízható, kiváló minőségű és nagy tudású készülékeket, melyek minden kereskedőnek segítséget nyújtanak abban, hogy nyomon követhesse az üzlete forgalmát. A Sam4s márkájú pénztárgépekkel, POS terminálokkal és blokknyomtatókkal ma már a világ több mint hatvan országában találkozhat.
0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: