Bemutatkozik a Honeywell Xenon 1950XP

Az amerikai Honeywell az immáron hetedik generációnál járó 2D area imager készülékcsaládjánál a jól bevált alapokra épített és az iparág egyik legmegbízhatóbb szkennereit, a Xenon 1900-as sorozat vonalkódolvasóit fejlesztette tovább. Az új generációs Honeywell Xenon 1950 XP vonalkódolvasóknál javult a termelékenység, nőtt az olvasási hatótávolság, valamint tovább fejlesztették az optikai szenzort.

Munkára tervezve!

A Honeywell Xenon 1950 XP vonalkódolvasók a prémium minőséget ötvözik a kimagasló teljesítménnyel. A továbbfejlesztett 1 megapixeles érzékelő és a megnövekedett mélységélességnek köszönhetően a digitális képelemző algoritmusok segítségével kiemelkedő produktivitást biztosít minden olyan területen, ahol gyors és pontos beolvasásra van szükség. A Honeywell Xenon 1950 XP olvasók még könnyebben és gyorsabban megbirkóznak a kis méretű és nagy felbontású, sérült, halvány, gyenge nyomatminőségű vagy mobiltelefonok fényes felületű kijelzőjén megjelenített vonalkódokkal.

Honeywell Xenon - Teljes kompatibilitás!

Ha már rendelkezik a Honeywell Xenon család eszközeivel és kiegészítőivel, van egy jó hírünk az Ön számára! Az új Xenon 1950-es széria teljes mértékben kompatibilisek a már meglévő kiegészítőkkel, beleértve a kommunikációs dokkolót is, növelve a költséghatékonyságot és befektetése megtérülését!

Honeywell Xenon XP 1950gHoneywell Xenon XP 1950hHoneywell Xenon XP 1952gHoneywell Xenon XP 1952hDigitális képalkotó szkenner2D area imagervonalkódolvasóHoneywellXenon
Létrehozás dátuma: 2019.06.06

További cikkek

Zebra kártyanyomtató tisztítása és karbantartása
Címkenyomtató tisztítása
Címkenyomtató termálfej meghibásodása, cseréje
Forradalom a raktárban! Itt a Zebra TC8000!
100% mobilitást céloz a Zebra Technologies!


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: