Bemutatjuk a Zebra ZD420 festékszalag kazettás thermo-tranfszer nyomtatót!

A termál-transzfer printerek területén piacvezető Zebra Technologies asztali címkenyomtató családja új taggal bővült! Az amerikai gyártó bemutatja a világ első festékszalag kazettás nyomtatóját Zebra ZD420 néven!

 

Zebra ZD420 - a világ első festékszalag-kazettás címkenyomtatója!

Ilyen egyszerű és gyors még soha nem volt! Zebra ZD420 világszabadalom!

A Zebra ZD420 címkenyomtató a hagyományos TTR festékszalag helyett egy speciális fetékszalag kazettával működik, így a csere pillanatok alatt elvégezhető, melynek köszönhetően jelentősen növelhető a termelékenység és ezzel párhuzamosan csökkenthető a kellékanyag csere miatti időkiesés!

 

Nincs lehetetlen! Zebra ZD420 festékszalag-kazettás címkenyomtató!

Zebra ZD420 - új asztali címkenyomtató

A Zebra ZD420 hőérzékeny thermo etikett címke vagy TTR festékszalag papír, műanyag, karton és textil alapanyag nyomtatására is használható. Mechanikáját alacsony és közepes nyomtatási igénybevételre (napi 1.000-3.000 címke) tervezték. A ZD420 nyomtató alkalmas fekete színű feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására.

 

Zebra ZD420

Zebra ZD420 festékszalag-kazettás címkenyomtató

A Zebra ZD420 festékszalag kazettás asztali címkenyomtató alapkiépítésben USB, USB-Host és alacsony fogyasztású (Low Energy) Bluetooth vezeték nélküli kommunikációs egységet tartalmaz. A Zebra asztali sorozatú nyomtatóihoz képest újdonság, hogy a kigészítőket (vágóegység, címkeleválasztó, RS232 soros port, ethernet intefész) utólag könnyedén a felhasználó illesztheti.0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: