Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Ipari címkenyomtatók
Carl Valentin Vita V címkenyomtató

Carl Valentin Vita V címkenyomtató

A Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtató újradefiniálja a nyomtatási folyamatokat, kiváló rugalmasságot, hatékonyságot és megbízhatóságot kínálva a felhasználóknak. Ez a kompakt technológia oly módon egyesíti az innovatív funkciókat és a modern tervezést, hogy teljes mértékben megfeleljen a jövő igényeinek. A Vita V nem csupán egy egyszerű címkenyomtató, hanem egy olyan intelligens megoldás, amely maximális teljesítményt és sokoldalúságot nyújt a legkisebb helyen is.

A Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtatók a legfrissebb technológiával rendelkeznek, és számos csatlakozási lehetőséget kínálnak, beleértve a LAN, USB és soros interfészeket. Emellett az opcionális WLAN adapter segítségével vezeték nélküli kapcsolódás is elérhetővé válik. A Vita V sorozat egyaránt alkalmas önálló működésre és hálózati környezetben történő használatra, így rugalmasan illeszkedik az Ön üzleti igényeihez.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Magas szintű nyomtatás a Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtatóval

A Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtató nem csupán egy egyszerű címkenyomtató, hanem egy olyan teljes körű megoldás, amely minden szempontból megfelel a modern üzleti környezet követelményeinek. Egyesítve a legmodernebb technológiákat és a felhasználóbarát tervezést, a Vita V sorozat kiemelkedő teljesítményt nyújt a legkülönfélébb nyomtatási feladatokban. Rugalmassága révén alkalmazkodik az egyedi igényekhez, míg hatékonysága segítségével optimalizálja a nyomtatási folyamatokat. Megbízhatósága pedig garancia arra, hogy hosszú távon is magas színvonalú nyomtatást érjen el. Így a Carl Valentin Vita V egy olyan innovatív eszköz, amely tovább fejleszti üzletét a jövő kihívásaira felkészülve.

Kibővített csatlakoztathatóság és adatátvitel

Az alapértelmezett LAN 802.3 10/100 interfész és a memóriakártya csatlakoztatása lehetővé teszi a Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtató számára a zökkenőmentes adatkapcsolatot és adatátvitelt, így biztosítva a gyors és megbízható kommunikációt a címkenyomtató és más eszközök között. Legyen szó irodai hálózatokról vagy adatmegosztásról, ezek az integrált funkciók megkönnyítik a széles körű csatlakoztathatóságot, és lehetővé teszik a hatékony munkavégzést. Emellett a USB és soros interfészek is részei a készüléknek, így még több lehetőséget kínálva a perifériák csatlakoztatására és az adatok átvitelére.
Az opcionális USB WLAN adapter további szabadságot biztosít a vezeték nélküli kapcsolódáshoz. Ezáltal a felhasználók könnyedén csatlakoztathatják a címkenyomtatót a vezeték nélküli hálózathoz, lehetővé téve a mobil munkavégzést és a rugalmasabb elhelyezési lehetőségeket az irodában vagy az üzletben. A vezeték nélküli kapcsolat gyors és megbízható adatátvitelt tesz lehetővé, így biztosítva a hatékony működést és a produktivitást minden környezetben. Ezáltal a Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtató egy olyan modern és sokoldalú megoldás, amely megfelel az üzleti igényeknek és a felhasználók elvárásainak egyaránt.

A Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtató páratlan teljesítménye

A Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtató páratlan nyomtatási sebességgel és rendkívül magas nyomtatási felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a címkék gyors nyomtatását kiváló minőségben. A 200 mm/sec nyomtatási sebességet is elérő teljesítmény lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan és hatékonyan dolgozzanak nagy mennyiségű nyomtatott anyaggal. Ez különösen előnyös olyan környezetekben, ahol a termelékenység és a gyorsaság kulcsfontosságúak, például a logisztikai és gyártási szektorokban.
A címkenyomtatóból több különféle verzió is rendelkezésre áll - 200 dpi, 300 dpi és 600 dpi -, amelyek lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára, hogy megfeleljenek a különböző nyomtatási igényeknek és előállítsák a legjobb minőségű nyomtatott anyagokat. A magas felbontású nyomtatófejek kiváló tisztaságot és részletességet nyújtanak még a legfinomabb grafikákkal vagy a legkisebb betűkkel ellátott címkék esetén is. Ez különösen fontos olyan alkalmazásokban, ahol a címkéknek vagy nyomtatott anyagoknak kiemelkedő minőséget és olvashatóságot kell biztosítaniuk, például a termékcímkék vagy az orvosi csomagolások esetében. 

A Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtató nyomtatási képességei

A Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtató egyedülállóan sokoldalú, és könnyedén képes megnyomtatni az öntapadó anyagoktól kezdve a papír-, karton-, textil- vagy akár szintetikus anyagokból készült folyamatos címkéket is. Ezáltal lehetőséget biztosít arra, hogy széles körű alkalmazásokhoz használhassa a címkenyomtatót, legyen szó irodai, ipari vagy logisztikai környezetről. A Vita V sorozat kiválóan alkalmas többek között a termékcímkék, szállítási címkék, ár- és vonalkódok nyomtatására is.
Legyen szó kisméretű címkék nyomtatásáról vagy hosszú, nagyméretű címkékről, a Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtató minden elvárásnak megfelel. A felhasználók szabadon választhatnak a címkenyomtató egyes verziói között, és könnyedén alkalmazkodhatnak a változó üzleti igényekhez és körülményekhez. A Vita V címkenyomtató tehát a rugalmasság és sokoldalúság tökéletes kombinációját kínálja a felhasználók számára oly módon, hogy minden nyomtatási feladatot hatékonyan és pontosan lehessen kezelni.

Robosztus kivitel és felhasználóbarát felület

Carl Valentin Vita V ipari címkenyomtató fejlesztése és gyártása során során kiemelt figyelmet fordítottak a minőségre és a tartósságra, hogy így legyen biztosítva a hosszú élettartam és a megbízható működés. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik különböző környezetekbe, legyen szó irodai asztalról, gyártósorról vagy kiskereskedelmi környezetről. A készülék 236 x 238 x 374 mm-es méretekkel és 11 kg-os súllyal rendelkezik, ami ideális méretet és súlyt biztosít a mobil használathoz és a helytakarékossághoz.
A grafikus kijelző felhasználóbarát felületet biztosít a könnyű kezelhetőség érdekében. A felhasználók könnyen monitorozhatják a nyomtatási állapotokat és könnyen konfigurálhatják a beállításokat, így minimalizálva a felhasználói hibák lehetőségét és növelve a hatékonyságot. Ezáltal Vita V címkenyomtatóval minden feladat egyszerűvé és hatékonnyá válik, még a kezdő felhasználók számára is.
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése