Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Asztali címkenyomtatók
Honeywell PC45 címkenyomtató

Honeywell PC45 címkenyomtató

A Honeywell PC45 asztali címkenyomtatója az amerikai gyártó legújabb innovációinak köszönhetően ismételten olyan kiemelkedően megbízható és hatékony megoldást kínál a felhasználók számára, mely megbízható és stabil kapcsolódási pontokkal rendelkezik, egyszerűen integrálható más rendszerekbe, így kiválóan alkalmazkodik a mindennapi, dinamikusan változó munkakörnyezethez.

A Honeywell PC45 asztali címkenyomtató kiemelkedő tulajdonságai, többek között ez a flexibilitás és pragmatizmusság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan kezeljék a gyártási folyamatokat, mindezt pedig úgy, hogy a lehető legkevesebb állásidővel és problémával járjon az számukra. Ezek a vonalkód nyomtatók nem csak a jelennek, hanem egyúttal a jövőnek is szólnak, a felhasználók pedig biztosak lehetnek abban, hogy a munkafolyamatok során a legújabb technológiai fejlesztések állnak a rendelkezésükre és a Honeywell által kínált legmagasabb minőségi szabványokkal rendelkeznek.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Gyors és hatékony címkenyomtatás a Honeywell PC45 asztali nyomtatóval 

A Honeywell PC45 asztali címkenyomtatója a legmodernebb technológia és kiváló minőségű teljesítmény tökéletes ötvözete. Ez a rendkívül rugalmas és magas teljesítményű etikett nyomtató ideális választás azon vállalkozások számára, akik magas minőségű nyomatokkal ellátott címkéket szeretnének gyorsan és hatékonyan előállítani. A magas nyomtatási sebességének köszönhetően az vonalkód nyomtató gyorsan és hatékonyan teljesít a mindennapi kihívások során, így akár 8 IPS sebességgel is képes nyomtatni 203 dpi felbontás mellett, egyes típusoknál pedig 6 IPS sebességgel 300 dpi felbontás esetén. Ez a teljesítmény lehetővé teszi a gyors és pontos címkenyomtatást, növelve ezzel a munkafolyamatok hatékonyságát.

Honeywell PC45 asztali nyomtató - egyedülálló rendszerdiagnosztika 

A Honeywell PC45 címkenyomtató intelligens diagnosztikai funkciói révén - a Honeywell Operational Intelligence és a Printer Edge alkalmazásával - a felhasználók egyedülálló lehetőséget kapnak a nyomtató teljesítményének és aktuális állapotának részletes elemzésére is. Az Operational Intelligence és a Printer Edge szoftverek által biztosított adatok és információk lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy pontos betekintést nyerjenek az eszköz működésébe.
Ezen intelligens diagnosztikai funkciók segítik a felhasználókat abban, hogy hatékonyabban működtessék a Honeywell PC45 címkenyomtatót, miközben optimalizálják annak teljesítményét. A részletes adatok és a valós idejű információk révén a felhasználók gyorsan észrevehetik és reagálhatnak az esetleges problémákra vagy leállásokra, ezáltal minimalizálva az állásidőt és javítva a munkafolyamatok zökkenőmentességét. Emellett a diagnosztikai funkciók segítik a gyorsabb karbantartást is. Az időben történő észlelés és beavatkozás lehetővé teszi, hogy megelőzhetőek legyenek a hosszabb leállások vagy esetleges meghibásodások. Ezáltal a pedig a karbantartási folyamatok hatékonyabbá válnak, meggyorsítva a Honeywell PC45 címkenyomtatók újbóli rendelkezésre állását.

Alkalmazkodóképesség és könnyed kezelhetőség

A Honeywell PC45 címkenyomtató kiválóan megtervezett, kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezhető legyen még szűkebb munkaterületeken is. Ez a tervezési megközelítés különösen előnyös vállalkozások számára, ahol az irodai vagy raktári helyiség korlátozott térrel rendelkezik. A címkenyomtató ergonómiai kialakítása és kis méretei lehetővé teszik, hogy hatékonyan integrálódjon a munkakörnyezetbe anélkül, hogy felesleges helyet foglalna el.
Az eszköz intelligens energiafelhasználása és számos csatlakozási lehetősége - beleértve a WLAN-t és Bluetooth-ot - garantálják a megszakítás nélküli termelékenységet. A Honeywell PC45 etikett nyomtatója tehát egy modern, megbízható és hatékony megoldás mindazon vállalkozások számára, akik az innováció és a minőség terén nem akarnak kompromisszumokat kötni.
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése