Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Mobil, hordozható címkenyomtatók
Polpos RPP30 mobil címkenyomtató

Polpos RPP30 mobil címkenyomtató

A Polpos RPP30 hordozható címkenyomtató egy olyan frissen fejlesztett újgenerációs eszköz, amely széles körben alkalmazható a logisztikai, raktározási, kereskedelmi és vendéglátóipari szektorokban. Ez a mobil címkenyomtató eszköz lehetővé teszi a legkülönbözőbb féle címkék nyomtatását oly módon, hogy eközben rendkívül egyszerűen kezelhető és könnyedén hordozható. A Polpos RPP30 hordozható címkenyomtató a beépített OLED kijelző segítségével könnyedén navigálhat a menük között, és valós idejű információkat kaphat a nyomtatási folyamatról. A Polpos RPP30 mobil címkenyomtató a modern technológia és a kompakt design tökéletes kombinációját kínálja, ami ideális választást jelent azoknak a vállalkozásoknak, akiknek fontos a mobilitás és a hatékonyság a címkenyomtatás során.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Polpos RPP30 hordozható címkenyomtató - mobilitás és sokoldalúság

A Polpos RPP30 mobil címkenyomtatójának kimagasló mobilitása és sokoldalú funkcionalitása az üzleti tevékenységek széles körének kínál megfelelő megoldást. Különösen a logisztikai, raktározási, kereskedelmi és vendéglátóipari területeken nyújt nagy segítséget. A készülék könnyű súlyának és kompakt méretének köszönhetően bárhol és bármikor könnyen használható. Ez különösen fontos az olyan környezetekben, ahol gyakran változnak a munkafolyamatok és szükség van a rugalmasságra.
A Polpos RPP30 mobil címkenyomtató kiválóan alkalmazkodik a felhasználó igényeihez, és széles körű nyomtatási lehetőségeket kínál a különböző címkeméretek és formátumok kezelésére. A készülék alkalmas akár keskenyebb, 22 mm széles címkéktől egészen a nagyobb, 80 mm széles címkék nyomtatására is, így rugalmasan alkalmazkodik az adott feladathoz és igényekhez.  Folyamatos hőpapír nyomtatatására is lehetséges vele, így akár blokkszalagokat  is képes nyomtatni, lehetőséget adva a felhasználónak, hogy különböző típusú dokumentumokat állítsanak elő a kívánt formátumban és méretben. A nyomtató címkeérzékelője mindemellett alkalmas „black mark”-al ellátott címkék felismerésére is, még szélesebbé téve a felhasználási kört.
A Polpos RPP30 jelentős rugalmasságot nyújt a vállalkozásoknak címkézés terén, ami hatékonyabbá és zökkenőmentesebbé teheti a munkafolyamatokat. A kompatibilitás és a képesség, hogy különböző típusú címkéket és papírokat kezeljen, kiemelkedő előnyökkel jár az olyan környezetekben, ahol változatos igényeknek kell megfelelni. így hozzájárulhat a hatékonyabb munkavégzéshez és az üzleti folyamatok optimalizálásához a különböző ipari és kereskedelmi szektorokban.

Modern technológia és könnyű kezelhetőség 

A Polpos RPP30 mobil címkenyomtatójának a legfrissebb technológiai megoldásokat kínálja a felhasználóknak. Az eszközön található beépített OLED kijelző nem csupán esztétikus megjelenést biztosít, hanem könnyen kezelhetővé teszi a felhasználók számára a menüválasztást és a beállítások módosítását. A kijelzőn megjelenő menük segítségével egyszerűen navigálhatunk a különböző funkciók között, így gyorsan és hatékonyan tudunk beállításokat módosítani vagy új nyomtatási feladatokat indítani. A valós idejű nyomtatási állapot figyelése továbbá rendkívül fontos a hatékony munkavégzés és a termelékenység szempontjából. A Polpos RPP30 mobil címkenyomtató esetében ez a funkció kiemelkedő minőséget képvisel, hiszen a készülék képes valós időben jelentést adni a nyomtatási folyamat állapotáról. Ezáltal a felhasználók minden pillanatban ellenőrizhetik, hogy éppen hol tart a nyomtatás, mennyi idő van még hátra belőle, és ha esetleg bármilyen probléma felmerülne, azt azonnal észlelhetik és megtehetik a szükséges lépéseket.
Az RPP30 mobil címkenyomtató további előnye a papírkifogyás érzékelő és az automatikus újranyomtatás funkció jelenléte. Ezek a funkciók biztosítják, hogy a munkafolyamat zavartalan legyen, még akkor is, ha váratlanul elfogy a papír az eszközben. Az automatikus újranyomtatás funkcióval a készülék képes folytatni a nyomtatást anélkül, hogy a felhasználónak be kellene avatkoznia, így minimalizálva a munka megszakadását és a folyamatok leállását.
Az RPP30 könnyű csatlakozást biztosít a különböző eszközökhöz a USB és Bluetooth interfészek segítségével. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók könnyen csatlakoztathatják az RPP30-at Android és Windows készülékekhez, így könnyedén intézhetik a nyomtatási feladatokat mobil eszközökről is. Emellett a készülék kompatibilis a legelterjedtebb operációs rendszerekkel, mint például XP, Win7, Win10, Win11 és Android, tovább növelve az eszköz felhasználhatóságát és kompatibilitását a különböző munkakörnyezetekben. 

A Polpos RPP30 mobil címkenyomtató strapabíró és tartós kialakítása

Az RPP30 mobil címkenyomtató magas por- és cseppállóságú kialakítása azt jelenti, hogy képes ellenállni az ipari környezetek által okozott kihívásoknak. A porállóság fontos tulajdonság, különösen olyan helyeken, ahol a levegőben nagy mennyiségű por van jelen, például raktárakban vagy műhelyekben. Ez biztosítja, hogy a készülék belső részei ne tudjanak meghibásodni a por lerakódása miatt, ezáltal növelve az eszköz hosszú távú megbízhatóságát. Az ütésálló kialakítás pedig védelmet nyújt az esetleges fizikai behatások ellen, például ha a készülék leesik vagy ütközik valamivel. Ez különösen fontos ipari környezetekben, ahol gyakoriak az esetleges balesetek és az eszközök durva kezelése. A Polpos RPP30 tervezése és anyaghasználata biztosítja, hogy a készülék továbbra is működőképes maradjon még extrém körülmények között is.
A gyorsan tölthető lítium akkumulátor hosszú élettartamot biztosít a készüléknek, ami fontos az olyan helyzetekben, ahol hosszú órákon át folyamatosan kell használni az eszközt. Ezáltal minimalizálhatóak az olyan munkaterhelési problémák, mint az akkumulátor kimerülése közbeni munka megszakadása vagy az eszköz hosszú távú teljesítményének romlása.
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése