Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Közepes címkenyomtatók
TSC MB340T címkenyomtató

TSC MB340T címkenyomtató

Az innovatív TSC MB340t címkenyomtató tökéletes választás, ha dinamikus teljesítményt és rugalmas címkézési lehetőségeket keres vállalkozásához. Ez a megbízható eszköz lehetővé teszi a gyors és precíz címkék nyomtatását, legyen szó kis vagy nagy mennyiségű termékekről. Az intuitív felhasználói felület és a sokoldalú csatlakozási opciók pedig megkönnyítik a mindennapi feladatokat.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Gyors és Pontos Nyomtatás a TSC MB340t címkenyomtatóval

A TSC MB340t akár 203 mm/s sebességgel képes nyomtatni, biztosítva a hatékony címkék elkészítését anélkül, hogy a minőségről kellene lemondani. A 300 dpi felbontású nyomtatófej minden részletet élesen és olvashatóan megjelenít, így akár apró szövegek és vonalkódok is tökéletesen láthatóak maradnak.

Felhasználóbarát Kezelhetőség

Az érintőképernyős kezelőfelület intuitív és könnyen érthető, lehetővé téve a gyors beállításokat és címketervezést. A TSC MB340t címkenyomtató kezelése könnyen elsajátítható, még kezdő felhasználók számára is.

Rugalmas Csatlakozás

Az USB, Ethernet és soros csatlakozási lehetőségek biztosítják a könnyű integrációt a meglévő rendszerekbe és hálózatokba, lehetővé téve a zökkenőmentes működést.

Robusztus Kialakítás és Tartósság

Az TSC MB340t masszív kivitelezése és minőségi alkatrészei garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható működést, még intenzív használat mellett is.
Az TSC MB340t címkenyomtató egyesíti a sebességet, pontosságot és megbízhatóságot egy eszközben, mely minden címkézési igényt magabiztosan kielégít. Legyen szó kisüzemi vagy ipari környezetről, ez a címkenyomtató garantáltan kiváló eredményeket szállít a mindennapi feladatok során.

CÍMKETERVEZÉS ÉS KÉNYELMES BEÁLLÍTÁS

A TSC MB340t címkenyomtatóhoz mellékelt címketervező szoftverrel egyszerűen és hatékonyan hozhat létre etikett matricákat. Az alkalmazás használata rendkívül felhasználóbarát, így még előzetes szakértelem nélkül is könnyedén alakíthatja ki a címketerveket. A Zebra Designer intuitív felülete lehetővé teszi szövegdobozok, vonalkódok és akár egyszínű logók hozzáadását a tervekhez.
A mellékelt Windows illesztőprogramok pedig lehetővé teszik a vonalkódos címkék egyszerű nyomtatását olyan alkalmazásokból, mint a Microsoft Office vagy a legelterjedtebb grafikai szoftverek (CorelDraw, Photoshop). Emellett előkészített PDF fájlokat is könnyedén küldhet a címkenyomtatóra, még inkább egyszerűsítve a nyomtatási folyamatot.

BEÜZEMELÉSTŐL A CÍMKENYOMTATÁSIG

Az TSC MB340t címkenyomtatóhoz minden szükséges komponenst csomagolunk, hogy Önnek ne kelljen másra gondolnia, csak a nyomtatásra. A csomag részét képezi a tápegység, tápkábel, adatkábel és a címketervező szoftver, ami a könnyű beüzemelést és kezdeti beállításokat segíti elő. Így Önnek már csak a megfelelő címkék és kellékanyagok kiválasztása marad a széles választékunkból, hogy zökkenőmentesen elkezdhessen nyomtatni.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése