Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Ipari címkenyomtatók
TSC MH341T címkenyomtató

TSC MH341T címkenyomtató

A TSC MH341T címkenyomtató egy olyan kivételes eszköz, melyet a TSC csapata hosszú évek tapasztalata és mérnöki zsenialitása által hozott létre. Az eszköz rendkívül megbízható, és a legmagasabb minőséget nyújtja a címkék professzionális nyomtatásához. 
találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 60 200 Ft
(76 454 Ft)
Raktáron 29 db
cartVásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 113 700 Ft
(144 399 Ft)
Raktáron 43 db
cartVásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
74 650 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron >100 db
cartVásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron 26 db
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Minőségi nyomtatás a legapróbb részletekig

A TSC MH341T címkenyomtató garantáltan lenyűgöző nyomtatási minőséget biztosít, legyen szó szövegről, vonalkódokról, képekről vagy akár logókról. A fejlett nyomtatási technológia és a 300 dpi felbontás gondoskodik arról, hogy minden címke éles, könnyen olvasható és professzionális kinézetű legyen. Az TSC MH341T készülék sokféle címkeméret kezelésére képes, így bármilyen projektnek megfelelően testreszabható. A termál transzfer nyomtatásnak köszönhetően különböző anyagokon (hőpapír, papír, műanyag, karton és textil) is lehetőség van a nyomtatásra.

Ellenáll a legnehezebb kihívásoknak

Az TSC MH341T címkenyomtató tervezésekor a tartósság és megbízhatóság voltak az elsődleges szempontok. Az ipari környezetekben való használatra tervezett eszköz ellenáll a portól, nedvességtől és más munkakörnyezeti kihívásoktól.

Felhasználóbarát kialakítás, könnyű használat

Az TSC MH341T címkenyomtató ergonomikus kialakítással és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, így a felhasználók könnyedén és gyorsan elérhetik a kívánt nyomtatási beállításokat. Az egyszerűsített címkenyomtatási folyamat javítja a hatékonyságot és csökkenti a hibák lehetőségét. A kellékanyagok egyszerűen és gyorsan cserélhetők, minimalizálva az üzemidő kiesést.

Széleskörű csatlakoztathatóság

Az TSC MH341T címkenyomtató különféle csatlakozási lehetőségeket kínál, beleértve az USB, Ethernet és soros portokat is. Ennek köszönhetően könnyedén integrálható meglévő rendszerekbe és hálózatokba, biztosítva a zökkenőmentes működést.
Az TSC MH341T címkenyomtató egy olyan választás, amely ötvözi a kiváló minőséget, megbízhatóságot és könnyű használhatóságot, és minden ipari vagy kereskedelmi környezetben segít a hatékony és professzionális címkézésben.

CÍMKETERVEZÉS:

A TSC MH341T címkenyomtatóhoz mellékelt Zebra Designer címketervező szoftverrel könnyedén elkészítheti az etikett matricák terveit. A szoftver használata egyszerű és felhasználóbarát, nem igényel különösebb előképzettséget. A címketerveket könnyedén kialakíthatja a szoftver grafikus felületén, hasonlóan az irodai alkalmazásokhoz, és tartalmazhatnak szövegdobozokat, vonalkódokat és egyszínű grafikákat (például logókat).
A címkenyomtatóhoz Windows illesztőprogramokat is mellékelünk. Az illesztőprogram telepítése után a felhasználók könnyedén nyomtathatnak vonalkódos címkéket olyan Windows alkalmazásokból, mint a Microsoft Office vagy a gyakori grafikai szoftverek (CorelDraw, Photoshop). Emellett akár előre megszerkesztett PDF fájlokat is küldhetnek a nyomtatóba.

VÁSÁRLÁSTÓL A CÍMKENYOMTATÁSIG:

A TSC MH341T címkenyomtatóhoz minden szükséges komponenst csomagolunk (tápegység, tápkábel, adatkábel, címketervező szoftver stb.), így Önnek csak a megfelelő kellékanyagot kell választania a nyomtatáshoz a kínálatunkból. Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük, bátran hívja központi elérhetőségeink egyikén, és szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a megfelelő tekercses etikett címkéket és a különböző festékszalagok közül.
 

Legutóbb megtekintett termékek