Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Ipari címkenyomtatók
TSC MH641T címkenyomtató

TSC MH641T címkenyomtató

A TSC MH641T címkenyomtató egy olyan kivételes eszköz, melyet a TSC csapata hosszú évek tapasztalata és mérnöki zsenialitása által hozott létre. Az eszköz rendkívül megbízható, és a legmagasabb minőséget nyújtja a címkék professzionális nyomtatásához. 
találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Minőségi nyomtatás a legapróbb részletekig

A TSC MH641T címkenyomtató garantáltan lenyűgöző nyomtatási minőséget biztosít, legyen szó szövegről, vonalkódokról, képekről vagy akár logókról. A fejlett nyomtatási technológia és a 600 dpi felbontás gondoskodik arról, hogy minden címke éles, könnyen olvasható és professzionális kinézetű legyen. Az TSC MH641T készülék sokféle címkeméret kezelésére képes, így bármilyen projektnek megfelelően testreszabható. A termál transzfer nyomtatásnak köszönhetően különböző anyagokon (hőpapír, papír, műanyag, karton és textil) is lehetőség van a nyomtatásra.

Ellenáll a legnehezebb kihívásoknak

Az TSC MH641T címkenyomtató tervezésekor a tartósság és megbízhatóság voltak az elsődleges szempontok. Az ipari környezetekben való használatra tervezett eszköz ellenáll a portól, nedvességtől és más munkakörnyezeti kihívásoktól.

Felhasználóbarát kialakítás, könnyű használat

Az TSC MH641T címkenyomtató ergonomikus kialakítással és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, így a felhasználók könnyedén és gyorsan elérhetik a kívánt nyomtatási beállításokat. Az egyszerűsített címkenyomtatási folyamat javítja a hatékonyságot és csökkenti a hibák lehetőségét. A kellékanyagok egyszerűen és gyorsan cserélhetők, minimalizálva az üzemidő kiesést.

Széleskörű csatlakoztathatóság

Az TSC MH641T címkenyomtató különféle csatlakozási lehetőségeket kínál, beleértve az USB, Ethernet és soros portokat is. Ennek köszönhetően könnyedén integrálható meglévő rendszerekbe és hálózatokba, biztosítva a zökkenőmentes működést.
Az TSC MH641T címkenyomtató egy olyan választás, amely ötvözi a kiváló minőséget, megbízhatóságot és könnyű használhatóságot, és minden ipari vagy kereskedelmi környezetben segít a hatékony és professzionális címkézésben.

CÍMKETERVEZÉS:

A TSC MH641T címkenyomtatóhoz mellékelt Zebra Designer címketervező szoftverrel könnyedén elkészítheti az etikett matricák terveit. A szoftver használata egyszerű és felhasználóbarát, nem igényel különösebb előképzettséget. A címketerveket könnyedén kialakíthatja a szoftver grafikus felületén, hasonlóan az irodai alkalmazásokhoz, és tartalmazhatnak szövegdobozokat, vonalkódokat és egyszínű grafikákat (például logókat).
A címkenyomtatóhoz Windows illesztőprogramokat is mellékelünk. Az illesztőprogram telepítése után a felhasználók könnyedén nyomtathatnak vonalkódos címkéket olyan Windows alkalmazásokból, mint a Microsoft Office vagy a gyakori grafikai szoftverek (CorelDraw, Photoshop). Emellett akár előre megszerkesztett PDF fájlokat is küldhetnek a nyomtatóba.

VÁSÁRLÁSTÓL A CÍMKENYOMTATÁSIG:

A TSC MH641T címkenyomtatóhoz minden szükséges komponenst csomagolunk (tápegység, tápkábel, adatkábel, címketervező szoftver stb.), így Önnek csak a megfelelő kellékanyagot kell választania a nyomtatáshoz a kínálatunkból. Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük, bátran hívja központi elérhetőségeink egyikén, és szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a megfelelő tekercses etikett címkéket és a különböző festékszalagok közül.
 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése