Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra ZD220 címkenyomtató

Zebra ZD220 címkenyomtató

A Zebra ZD220 címkenyomtató egy megbízható és egyszerűen kezelhető eszköz, amely kiváló minőségű etikett címke nyomtatást biztosít. Ez a kompakt és könnyen kezelhető eszköz ideális választás a kis- és középvállalkozások számára, akik megbízható és hatékony címkenyomtatót keresnek.

A Zebra ZD220d címke nyomtató technológiájának köszönhetően kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé, direkt termál (hőérzékeny), míg a Zebra ZD220t modell a termál-trenszfer nyomtatási móddal normál papír, direkt termál papír, műanyag és textil alpanyagú tekercses öntapadó etikett címkéken.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD220 címkenyomtató család bemutatása

A Zebra ZD220 címkenyomtatók napi maximum 3000 címke elkészítésére ajánlottak. A 4”-os asztali etikett nyomtató készülékek gyors és egyszerű címkenyomtatást tesznek lehetővé 203 dpi-s felbontással és 104 mm-es maximális nyomtatási szélességgel. A Zebra ZD220 címkenyomtatóval az etikett címkére készíthetünk vonalkódot, szövegeket és grafikákat.

Egyszerűen használható Zebra ZD220 címkenyomtató

A könnyű kezelhetőség érdekében az amerikai gyártó kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a Zebra ZD220 címkenyomtató család egyszerűen vezérelhető és kezdő felhasználók számára is gyorsan elsajátítható legyen. A Zebra ZD220 címkenyomtató kompakt kialakítással és strapabíró külső borítással rendelkezik. A Zebra ZD220 címkenyomtató modellek USB interfésszel felszereltek, igény szerint elérhető címkeleválasztó egységgel ellátott típus is. Az kiváló ár-érték arányú címkenyomtatók Energy Star minősítéssel rendelkeznek, így energiatakarékos működést biztosítanak.

Ingyenes címkenyomtató program a Zebra ZD220 modellekhez

A Zebra ZD220 címkenyomtató család kiváló lehetőséget nyújt a könnyű és hatékony etikett címke nyomtatásra. Az etikett nyomtatókhoz ingyenesen elérhető a Zebra Designer címkenyomtató program, amely egy felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Ezzel a szoftverrel könnyedén módosíthatók a nyomtatási beállítások, például a nyomtatási sebesség, a felbontás és más címkenyomtató beállítások. Az etikett címkék gyorsan elkészíthetők egyetlen gombnyomással, és a nyomtatásra kész címkék csak pár másodperc alatt előállíthatók.

Gyakori kérdések Zebra ZD220 címkenyomtatóval kapcsolatban

Hogyan telepíthető a Zebra ZD220 címkenyomtató?
 

A Zebra ZD220 címkenyomtató telepítése igazán egyszerű és gyors eljárást. Csatlakoztatni kell az etikett címke nyomtatót a számítógéphez pl. USB porton keresztül, majd a készülékhez mellékelt Zebra Designer címketervező program telepítése után már indulhat is a címkenyomtatás.

Milyen típusú címkéket támogat a Zebra ZD220?
 

A Zebra ZD220 etikett nyomtatót családban kétféle nyomtatási technológia érhető el. A ZD220D címkenyomtató kizárólag direkt termál eljárásban nyomtat, így csak hőérzékeny direkt termál alapanyagú címkék nyomtatására alkalmas. A Zebra ZD220T típusú modellek támogatják a direkt termál és a termál transzfer nyomtatási technológiát. Így ezek a típuok alkalmasak a direkt termál etikett címkén kívül papír, műanyag és textil alapanyagú kellékanyagok nyomtatására is.

Hogyan lehet beállítani a Zebra ZD220 címkenyomtatót a hálózaton?
 

A Zebra ZD220 etikett címke nyomtatók nem rendelkeznek Ethernet interfésszel, így hálózatra nem köthetőek, csak helyi gépekről vezérlhetőek.

Hogyan lehet cserélni a festékszalagot a Zebra ZD220 címkenyomtatóban?
 

A Zebra ZD220T típusú címkenyomtatókba helyezhető csak festékszalag a nyomtatási technológia miatt, melynek kompatibilisnek kell lennie a készülékkel és a használt kellékanyaggal is. A festékszalag cseréje gyerekjáték, megfelelő gyakorlattal kevesebb, mint egy perc alatt is kicserélhető. A festékszalag cseréjéről a videótárunkban is talál anyagot, melyet az alábbi linken is elér. A festékszalag cseréhez kapcsolja ki a nyomtatót, majd nyissa ki a fedelét. Az elhasznált festékszalagot óvatosan távolítsa el, úgy, hogy a nyomtatófejhez semmi esetre se érjen hozzá. Az új festékszalagot a tekercselési iránynak megfelelően (ebben segít a szalagon előnyomott bevezető rész) helyezze a nyomtatóba, majd a bevezető szalagot tapassza az üres csévére és feszítse meg a végén a szalagot. Ezt követően, amíg a szalagon tart a bevezető rész, azt tekercselje fel a használt festékszalag tartó tengelyre.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése