Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra ZD220d címkenyomtató

Zebra ZD220d címkenyomtató

A Zebra ZD220d címkenyomtató egy megbízható és egyszerűen kezelhető eszköz, amely kiváló minőségű etikett címke nyomtatást biztosít. Ez a kompakt és könnyen kezelhető eszköz ideális választás a kis- és középvállalkozások számára, akik megbízható és hatékony címkenyomtatót keresnek.

A Zebra ZD220d címke nyomtató technológiájának köszönhetően a kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé, direkt termál (hőérzékeny) alpanyagú tekercses öntapadó etikett címkéken.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD220d címkenyomtató család bemutatása

A Zebra ZD220d címkenyomtatóhoz ingyenesen biztosított Zebra Designer szoftver rendelkezik egy könnyen kezelhető felhasználói felülettel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén módosítsák a nyomtatási beállításokat, például a nyomtatási sebességet, a nyomtatási felbontást és a címkenyomtató egyéb beállításait. A felhasználók egyetlen gombnyomással beállíthatják az etikett címke nyomtatási feladatokat, és a nyomtatásra kész címkék pár másodperc alatt elkészülnek.

Könnyedén integrálható Zebra ZD220d címkenyomtató

A címkenyomtató könnyen integrálható a meglévő informatikai rendszerekbe, és lehetővé teszi a gyors és hatékony etikett címke nyomtatást. A Zebra ZD220d etikett nyomtató nagy sebességű nyomtatást biztosít, akár 104 mm szélességig, 203 dpi felbontásban. A készülék által támogatott címkeméretek széles skáláját kezeli, így számos különböző méretű címkét lehet vele nyomtatni.

Költséghatékony és gyors etikett címke nyomtatás

A direkt termál nyomtatási technológia előnye, hogy nincs szükség tintapatronokra, festékszalagokra vagy tonerekre, így az üzemeltetési költség alacsony. A Zebra ZD220d címkenyomtató számos különböző iparágban használható, például az élelmiszeriparban, az egészségügyi szektorban, a logisztikában és az áruházláncokban. Összességében a Zebra ZD220d címkenyomtató egy kiváló minőségű, megbízható és hatékony eszköz, amely alkalmas a kis- és közepes méretű vállalkozások számára. A direkt termál technológia használata lehetővé teszi a nagy sebességű és költséghatékony címkenyomtatást.

Gyakori kérdések Zebra ZD220 címkenyomtatóval kapcsolatban

Hogyan telepíthető a Zebra ZD220 címkenyomtató?
 

A Zebra ZD220 címkenyomtató telepítése igazán egyszerű és gyors eljárást. Csatlakoztatni kell az etikett címke nyomtatót a számítógéphez pl. USB porton keresztül, majd a készülékhez mellékelt Zebra Designer címketervező program telepítése után már indulhat is a címkenyomtatás.

Milyen típusú címkéket támogat a Zebra ZD220?
 

A Zebra ZD220 etikett nyomtatót családban kétféle nyomtatási technológia érhető el. A ZD220D címkenyomtató kizárólag direkt termál eljárásban nyomtat, így csak hőérzékeny direkt termál alapanyagú címkék nyomtatására alkalmas. A Zebra ZD220T típusú modellek támogatják a direkt termál és a termál transzfer nyomtatási technológiát. Így ezek a típuok alkalmasak a direkt termál etikett címkén kívül papír, műanyag és textil alapanyagú kellékanyagok nyomtatására is.

Hogyan lehet beállítani a Zebra ZD220 címkenyomtatót a hálózaton?
 

A Zebra ZD220 etikett címke nyomtatók nem rendelkeznek Ethernet interfésszel, így hálózatra nem köthetőek, csak helyi gépekről vezérlhetőek.

Hogyan lehet cserélni a festékszalagot a Zebra ZD220 címkenyomtatóban?
 

A Zebra ZD220T típusú címkenyomtatókba helyezhető csak festékszalag a nyomtatási technológia miatt, melynek kompatibilisnek kell lennie a készülékkel és a használt kellékanyaggal is. A festékszalag cseréje gyerekjáték, megfelelő gyakorlattal kevesebb, mint egy perc alatt is kicserélhető. A festékszalag cseréjéről a videótárunkban is talál anyagot, melyet az alábbi linken is elér. A festékszalag cseréhez kapcsolja ki a nyomtatót, majd nyissa ki a fedelét. Az elhasznált festékszalagot óvatosan távolítsa el, úgy, hogy a nyomtatófejhez semmi esetre se érjen hozzá. Az új festékszalagot a tekercselési iránynak megfelelően (ebben segít a szalagon előnyomott bevezető rész) helyezze a nyomtatóba, majd a bevezető szalagot tapassza az üres csévére és feszítse meg a végén a szalagot. Ezt követően, amíg a szalagon tart a bevezető rész, azt tekercselje fel a használt festékszalag tartó tengelyre.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése