Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra ZD220d címkenyomtató

Zebra ZD220d címkenyomtató

A Zebra ZD220d címkenyomtató egy megbízható és egyszerűen kezelhető eszköz, amely kiváló minőségű etikett címke nyomtatást biztosít. Ez a kompakt és könnyen kezelhető eszköz ideális választás a kis- és középvállalkozások számára, akik megbízható és hatékony címkenyomtatót keresnek. A Zebra ZD220d címke nyomtató technológiájának köszönhetően a kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé, direkt termál (hőérzékeny) alpanyagú tekercses öntapadó etikett címkéken.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

Zebra ZD220d címkenyomtató család bemutatása

A Zebra ZD220d címkenyomtatóhoz ingyenesen biztosított Zebra Designer szoftver rendelkezik egy könnyen kezelhető felhasználói felülettel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén módosítsák a nyomtatási beállításokat, például a nyomtatási sebességet, a nyomtatási felbontást és a címkenyomtató egyéb beállításait. A felhasználók egyetlen gombnyomással beállíthatják az etikett címke nyomtatási feladatokat, és a nyomtatásra kész címkék pár másodperc alatt elkészülnek.

Könnyedén integrálható Zebra ZD220d címkenyomtató

A címkenyomtató könnyen integrálható a meglévő informatikai rendszerekbe, és lehetővé teszi a gyors és hatékony etikett címke nyomtatást. A Zebra ZD220d etikett nyomtató nagy sebességű nyomtatást biztosít, akár 104 mm szélességig, 203 dpi felbontásban. A készülék által támogatott címkeméretek széles skáláját kezeli, így számos különböző méretű címkét lehet vele nyomtatni.

Költséghatékony és gyors etikett címke nyomtatás

A direkt termál nyomtatási technológia előnye, hogy nincs szükség tintapatronokra, festékszalagokra vagy tonerekre, így az üzemeltetési költség alacsony. A Zebra ZD220d címkenyomtató számos különböző iparágban használható, például az élelmiszeriparban, az egészségügyi szektorban, a logisztikában és az áruházláncokban. Összességében a Zebra ZD220d címkenyomtató egy kiváló minőségű, megbízható és hatékony eszköz, amely alkalmas a kis- és közepes méretű vállalkozások számára. A direkt termál technológia használata lehetővé teszi a nagy sebességű és költséghatékony címkenyomtatást.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek