Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra ZD220t címkenyomtató

Zebra ZD220t címkenyomtató

A Zebra ZD220t címkenyomtató család az amerikai Zebra Technologies gyártó által tervezett legújabb asztali kategóriás készüléke. A címkenyomtatók kiváló minőségű nyomtatot nyújtanak versenyképes áron.

A Zebra ZD220t címke nyomtató család ideális választás kiskereskedelmi, vendéglátóipari, szállítási és logisztikai célokra, valamint könnyű ipari környezetekben is jól teljesítenek. 

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Hatékonyság és innováció a Zebra ZD220t címkenyomtatóval

A Zebra ZD220t címkenyomtatók napi maximum 3000 címke elkészítésére ajánlottak. A 4”-os asztali készülékek gyors és egyszerű címkenyomtatást tesznek lehetővé 203 dpi-s felbontással és 104 mm-es maximális nyomtatási szélességgel. A Zebra ZD220 címkenyomtatóval az etikett címkére készíthetünk vonalkódot, szövegeket és grafikákat.

Egyszerű felhasználás és kezelhetőség

A könnyű kezelhetőség érdekében az amerikai gyártó kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a Zebra ZD220 címkenyomtató család egyszerűen vezérelhető és kezdő felhasználók számára is gyorsan elsajátítható legyen. A Zebra ZD220t címkenyomtató kompakt kialakítással és strapabíró külső borítással rendelkezik. A Zebra ZD220t címkenyomtató modellek USB interfésszel felszereltek, igény szerint elérhető címkeleválasztó egységgel ellátott típus is. Az kiváló ár-érték arányú címkenyomtatók Energy Star minősítéssel rendelkeznek, így energiatakarékos működést biztosítanak.

Ingyenes Zebra Designer szoftver a ZD220d modellekhez

A Zebra ZD220d címkenyomtató család kiváló lehetőséget nyújt a könnyű és hatékony etikett címke nyomtatásra. A ZD220d modellekhez ingyenesen elérhető a Zebra Designer szoftver, amely egy felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Ezzel a szoftverrel könnyedén módosíthatók a nyomtatási beállítások, például a nyomtatási sebesség, a felbontás és más címkenyomtató beállítások. Az etikett címkék gyorsan elkészíthetők egyetlen gombnyomással, és a nyomtatásra kész címkék csak pár másodperc alatt előállíthatók.
 

Gyakori kérdések Zebra ZD220 címkenyomtatóval kapcsolatban

Hogyan telepíthető a Zebra ZD220 címkenyomtató?
 

A Zebra ZD220 címkenyomtató telepítése igazán egyszerű és gyors eljárást. Csatlakoztatni kell az etikett címke nyomtatót a számítógéphez pl. USB porton keresztül, majd a készülékhez mellékelt Zebra Designer címketervező program telepítése után már indulhat is a címkenyomtatás.

Milyen típusú címkéket támogat a Zebra ZD220?
 

A Zebra ZD220 etikett nyomtatót családban kétféle nyomtatási technológia érhető el. A ZD220D címkenyomtató kizárólag direkt termál eljárásban nyomtat, így csak hőérzékeny direkt termál alapanyagú címkék nyomtatására alkalmas. A Zebra ZD220T típusú modellek támogatják a direkt termál és a termál transzfer nyomtatási technológiát. Így ezek a típuok alkalmasak a direkt termál etikett címkén kívül papír, műanyag és textil alapanyagú kellékanyagok nyomtatására is.

Hogyan lehet beállítani a Zebra ZD220 címkenyomtatót a hálózaton?
 

A Zebra ZD220 etikett címke nyomtatók nem rendelkeznek Ethernet interfésszel, így hálózatra nem köthetőek, csak helyi gépekről vezérlhetőek.

Hogyan lehet cserélni a festékszalagot a Zebra ZD220 címkenyomtatóban?
 

A Zebra ZD220T típusú címkenyomtatókba helyezhető csak festékszalag a nyomtatási technológia miatt, melynek kompatibilisnek kell lennie a készülékkel és a használt kellékanyaggal is. A festékszalag cseréje gyerekjáték, megfelelő gyakorlattal kevesebb, mint egy perc alatt is kicserélhető. A festékszalag cseréjéről a videótárunkban is talál anyagot, melyet az alábbi linken is elér. A festékszalag cseréhez kapcsolja ki a nyomtatót, majd nyissa ki a fedelét. Az elhasznált festékszalagot óvatosan távolítsa el, úgy, hogy a nyomtatófejhez semmi esetre se érjen hozzá. Az új festékszalagot a tekercselési iránynak megfelelően (ebben segít a szalagon előnyomott bevezető rész) helyezze a nyomtatóba, majd a bevezető szalagot tapassza az üres csévére és feszítse meg a végén a szalagot. Ezt követően, amíg a szalagon tart a bevezető rész, azt tekercselje fel a használt festékszalag tartó tengelyre.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése