Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra ZD230 címkenyomtató

Zebra ZD230 címkenyomtató

A Zebra márka évtizedek óta ismert és elismert a címkenyomtatók piacán. A vállalat nem csak a minőségi termékeivel, hanem az innovatív megoldásaival is hírnevet szerzett magának. 

A Zebra ZD230 címkenyomtató családja az asztali nyomtatók között a belépő kategóriába tartozik, de már magasabb specifikálhatóságot biztosít, mint a Zebra ZD220 típus, azonban még néhány lehetőségben elmarad a magasabb kategóriát jelentő Zebra ZD421. A Zebra ZD230 címkenyomtató kiváló választás mindazok számára, akik megbízható, gyors és sokoldalú eszközt keresnek, napi 1-3000 etikett címke nyomtatásához.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD230 címkenyomtató – A tökéletes választás címkézéshez

A Zebra ZD230 etikett nyomtató kifejezetten azokra a vállalkozásokra lett tervezve, ahol a napi címkenyomtatási igény nem haladja meg a 1000-3000 címkét. Ez a kapacitás tökéletes azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem rendelkeznek óriási raktárakkal vagy termelési kapacitással, de mégis szükségük van gyors és pontos címkézésre. A logisztika, kereskedelem, gyártás, egészségügy és vendéglátás területén működő cégek számára a Zebra ZD230 különösen hasznos. Ezekben az iparágakban a termékek, szállítmányok és készletek azonosítása és nyomon követése létfontosságú.

Zebra ZD230d vs. ZD230t címkenyomtatók – Mi a különbség?

A Zebra ZD230 címkenyomtató család két fő modellből áll: a ZD230d (direkt termál) és a ZD230t (termál transzfer). Bár mindkét modell számos hasonló funkcióval rendelkezik, vannak közöttük lényeges különbségek is.

Zebra ZD230d: a ZD230d direkt termál nyomtató, ami azt jelenti, hogy nincs szükség tintára vagy festékszalagra a nyomtatáshoz. Ehelyett a vonalkód nyomtató speciális, hőre érzékeny címkéket használ, amelyek közvetlenül reagálnak a nyomtató fejének hőjére. Ez a módszer ideális rövid élettartamú címkékhez, mint például szállítási címkék vagy árcímkék.

Zebra ZD230t: ezzel szemben a ZD230t egy termál-transzfer nyomtató, ami festékszalagot használ a címkék nyomtatásához. Ez a módszer hosszabb élettartamú címkékhez (papír, műanyag, textil) ajánlott. A címkenyomtatás folyamatában a festékszalagról a hő hatására a festékpigmentek a címkére égnek rá, így ellenállóbb az időjárásnak, a kopásnak és a kémiai anyagoknak (függ a választott alapanyagtól és festékszalagtól). Fontos tudni, hogy a Zebra ZD230t címkenyomtató azonban képes direkt termál nyomtatási technológiára is, így akár ilyen alapanyagú etikett címkék is készíthetőek vele – vagyis, nincsen lehetetlen a készülék számára!

Zebra ZD230 címkenyomtató specifikálhatósága

A Zebra ZD230 címkenyomtatók számos testreszabási lehetőséget kínálnak a felhasználók számára, hogy a mindenki a számára megfelelő modellt tudja megvásárolni – így optimalizálható az eszközbeszerzés költsége. A ZD230 vonalkód nyomtató alapból USB interfésszel rendelkezik, de a családban található olyan típusok is melyek támogatják a hálózati felhasználást (Ethernet port), vagy épp a vezeték nélküli technológiát (Bluetooth, Wifi). Emellett a Zebra ZD230 vonalkód nyomtatónál már elérhető opcionálisan vágó vagy címkeleválasztó egység is. 

Címketervezés és címkenyomtatás

Az amerikai gyártó minden nyomtatójához, így a Zebra ZD230 típushoz is biztosítja az ingyenes Zebra Designer címketervező programot. Ennek használatával pillanatok alatt készíthet címketervez, mely szabadon tartalmazhat vonalkódot, szöveget, logót és alap grafikai elemeket. Azok számára, akiknek igény az adatbázis kezelés (pl. Excelből nyomtatás) és így dinamikus nyomatok létrehozása opcionálisan megvásárolható a Zebra Designer Professional 3 címketervező program.

Zebra ZD230 címkenyomtató felhasználási módok

Kereskedelem: Árcímkék, polccímkék, akciós címkék nyomtatására.
Raktározás: Raktári polcok, termékek és paletták azonosítására.
Szállítás és logisztika: Szállítási csomag címkék, csomagazonosítók készítésére.
Egészségügy: Betegazonosító karszalagok, laboratóriumi címkék nyomtatására.
Gyártás: Alkatrészek, termékek azonosítására és nyomon követésére.
 

Zebra ZD230 címkenyomtató - Sebesség teszt

 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése