Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra ZD411 címkenyomtató

Zebra ZD411 címkenyomtató

A Zebra ZD411 címkenyomtató család az amerikai Zebra Technologies gyártó legújabb asztali kategóriás címkenyomtatója. A Zebra ZD411 etikett nyomtató széles körben használható kereskedelmi, egészségügyi, logisztikai és vendéglátó egységekben. Segítségével gyorsan és könnyedén létrehozhat árcímkéket, belépőjegyeket, polccímkéket, eszközcímkéket, mintavételi etiketteket, lejárati dátummatricákat és termékcímkéket.

A Zebra ZD411d címke nyomtató technológiájának köszönhetően kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé, direkt termál (hőérzékeny), míg a Zebra ZD411t modell a termál-trenszfer nyomtatási móddal normál papír, direkt termál papír, műanyag és textil alpanyagú tekercses öntapadó etikett címkéken.

A Zebra ZD411 címke nyomtató család kínálatában elérhetők olyan modellek is, amelyeket kifejezetten az egészségügyi területre terveztek, így rendelkeznek speciális külső borítással, amely ellenáll a fertőtlenítő szereknek és vegyi anyagoknak.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD411 címkenyomtató - Munkára termett!

A Zebra ZD411 címkenyomtató család készülékeit naponta akár 3000 etikett címke előállítására tervezték. Kis mérete miatt könnyen elhelyezhető olyan vállalkozásokban is, amelyek szűk helyekkel rendelkeznek. A készülék kiváló ár-érték arányt kínál, így ideális választás kis- és középvállalatok számára.

A Zebra ZD411 címkenyomtató könnyen kezelhető, a működtetést 5 állapotjelző LED segíti, és a vezérléshez 3 funkciógomb is rendelkezésre áll. A kellékanyagok könnyen ellenőrizhetőek az üvegfedélnek köszönhetően, és szükség szerint könnyedén cserélhetőek.

Gyors és egyszerű címkenyomtatás

A Zebra ZD411 címke nyomtatóval 1 és 2 dimenziós vonalkódokat, grafikákat, logókat és leírásokat lehet nyomtatni tekercses etikettcímkékre. A gyártó jelentős fejlesztéseket végzett a nyomtatási sebesség gyorsítása érdekében, így a készülék pillanatok alatt előállítja a kívánt címkéket. A 203 dpi felbontású modell 152 mm/s sebességgel nyomtat, míg a 300 dpi felbontású modell 102 mm/s sebességgel dolgozik. A készülékbe legfeljebb 60 mm széles tekercses etikett helyezhető.

Könnyű telepítés, növekvő produktivitás - Zebra ZD411 címkenyomtató

A készülék könnyen telepíthető, és a produktivitás növelése érdekében a Zebra ZD411 címkenyomtató alapmodellje USB- és Bluetooth Low Energy interfésszel rendelkezik. Opcionálisan elérhetők Wi-Fi, Ethernet vagy Bluetooth (osztály 4) csatlakozási lehetőséggel rendelkező modellek is. Az NFC is alapfelszereltségként megtalálható a készülékben, amely segítségével gyorsan és stabilan kétoldalú kapcsolatot lehet létesíteni. Továbbá a készülék több parancsnyelvet támogat, így egyszerűen integrálható meglévő rendszerekbe.

Ingyenes címkenyomtató program a Zebra ZD411 modellekhez

A Zebra ZD411 címkenyomtató család kiváló lehetőséget nyújt a könnyű és hatékony etikett címke nyomtatásra. Az etikett nyomtatókhoz ingyenesen elérhető a Zebra Designer címkenyomtató program, amely egy felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Ezzel a szoftverrel könnyedén módosíthatók a nyomtatási beállítások, például a nyomtatási sebesség, a felbontás és más címkenyomtató beállítások. Az etikett címkék gyorsan elkészíthetők egyetlen gombnyomással, és a nyomtatásra kész címkék csak pár másodperc alatt előállíthatók.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése