Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra ZD411d címkenyomtató

Zebra ZD411d címkenyomtató

A Zebra ZD411d címkenyomtató család az amerikai Zebra Technologies gyártó legújabb asztali kategóriás címkenyomtatója. A készülék széles körben használható kereskedelmi, egészségügyi, logisztikai és vendéglátó egységekben. A ZD411 segítségével gyorsan és könnyedén létrehozhat árcímkéket, belépőjegyeket, polccímkéket, eszközcímkéket, mintavételi etiketteket, lejárati dátummatricákat és termékcímkéket. A Zebra ZD411d címkenyomtató családban elérhetők olyan modellek is, amelyeket speciálisan az egészségügyi területre terveztek, és ellenállnak a fertőtlenítőszereknek és vegyi anyagoknak.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

Zebra ZD411d címkenyomtató - Munkára termett!

A Zebra ZD411d címkenyomtató naponta akár 3000 címkét is képes előállítani. Kis mérete miatt könnyen elhelyezhető olyan vállalkozásokban is, amelyek szűk helyekkel rendelkeznek. A készülék kiváló ár-érték arányt kínál, így ideális választás kis- és középvállalatok számára.


A Zebra ZD411d címkenyomtatóval 1 és 2 dimenziós vonalkódokat, grafikákat, logókat és leírásokat lehet nyomtatni tekercses etikettcímkékre. A gyártó jelentős fejlesztéseket végzett a nyomtatási sebesség gyorsítása érdekében, így a készülék pillanatok alatt előállítja a kívánt címkéket. A 203 dpi felbontású modell 152 mm/s sebességgel nyomtat, míg a 300 dpi felbontású modell 102 mm/s sebességgel dolgozik. A készülékbe legfeljebb 60 mm széles tekercses etikett helyezhető.


A Zebra ZD411d címkenyomtató könnyen kezelhető, a működtetést 5 állapotjelző LED segíti, és a vezérléshez 3 funkciógomb is rendelkezésre áll. A kellékanyagok könnyen ellenőrizhetőek az üvegfedélnek köszönhetően, és szükség szerint könnyedén cserélhetőek.

Könnyű telepítés, növekvő produktivitás

A készülék könnyen telepíthető, és a produktivitás növelése érdekében a Zebra ZD411d címkenyomtató alapmodellje USB- és Bluetooth Low Energy interfésszel rendelkezik. Opcionálisan elérhetők Wi-Fi, Ethernet vagy Bluetooth (osztály 4) csatlakozási lehetőséggel rendelkező modellek is. Az NFC is alapfelszereltségként megtalálható a készülékben, amely segítségével gyorsan és stabilan kétoldalú kapcsolatot lehet létesíteni. Továbbá a készülék több parancsnyelvet támogat, így egyszerűen integrálható meglévő rendszerekbe.

Legutóbb megtekintett termékek