Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Asztali címkenyomtatók
Zebra ZD621 címkenyomtató

Zebra ZD621 címkenyomtató

A Zebra ZD621 címkenyomtató a vállalati környezetekbe tervezett megbízható és hatékony készülék. A Zebra ZD621 asztali kategóriás etikett nyomtató kategóriájában a legnagyobb funkcionalitással rendelkező készülék. A Zebra ZD621 címke nyomtató kiemelkedő tulajdonságai és kiváló funkcionalitása révén elősegíti a termelékenységet és a címkézési folyamat hatékonyságát.

A Zebra ZD621 címkenyomtató családban a nyomtatófejek felbontása 203 vagy 300 dpi között választható. A címketervek tartalmazhatnak vonalkódokat, szöveget és grafikákat. A nyomtatási sebessége kiemelkedő a kategóriájában: 203 mm/s (203 dpi modell) vagy 152 mm/s (300 dpi modell). A maximális nyomtatási szélesség 104 mm a 203 dpi modell esetében vagy 108 mm 300 dpi-s típusnál.

A Zebra ZD621d címke nyomtató technológiájának köszönhetően kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé, direkt termál (hőérzékeny), míg a Zebra ZD621t modell a termál-trenszfer nyomtatási móddal normál papír, direkt termál papír, műanyag és textil alpanyagú tekercses öntapadó etikett címkéken.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Az asztali címkenyomtatók csúcsa - Zebra ZD621 címke nyomtató

A Zebra ZD621 címkenyomtató könnyű telepítést és növekvő produktivitást biztosít vállalkozása számára. Az etikett nyomtató praktikus kialakítása lehetővé teszi a festékszalag (csak a ZD621t típus esetén) és az etikett címkék egyszerű cseréjét. Színkódolt jelek irányítják a felhasználókat a kellékanyagok egyszerű betöltéséhez. A címkenyomtató tetején található ikonok tájékoztatják a felhasználót a készülék állapotáról.
A Zebra ZD621 címkenyomtató rendkívül precíz nyomtatási technológiával rendelkezik, amely éles és részletgazdag címkéket eredményez. A magas felbontású nyomtatófej kiváló minőséget és olvashatóságot biztosít. A Zebra ZD621 címkenyomtató a professzionális címkegyártás új szintjét képviseli. Kiváló nyomtatási minősége, gyors teljesítménye, könnyű használhatósága és megbízhatósága révén kiemelkedik a piacon. Ha hatékony és megbízható címkenyomtatásra van szüksége vállalatának, a Zebra ZD621 címkenyomtató ideális választás lehet.

Számos csatlakozási és bővítési lehetőség - Zebra ZD621 címkenyomtató

A Zebra ZD621 címkenyomtató alapkiépítésben USB, Bluetooth és RS232 interfésszel rendelkezik, de igény szerint választható Ethernet és WiFi csatlakozási lehetőség is. A Bluetooth modellek vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi az egyszerű beállítást Android és iOS mobilalkalmazásokon keresztül.
A Zebra ZD621 címke nyomtató opcionálisan bővíthető egy speciális akkumulátoros állvánnyal, amely lehetővé teszi a mobil használatot, így még nagyobb szabadságot és kényelmet biztosít.

Nem válogat az etikett címkék között

A ZD621 etikett nyomtató nagy sebességű nyomtatást biztosít, akár 104 mm szélességig, 203 dpi felbontásban, vagy 108 mm szélességig 300 dpi esetén. 
A Zebra ZD621 vonalkód nyomtató megoldást biztosít különféle mindennapi címkézési feladathoz - vonalkódokat, szöveget és grafikákat nyomtat számos tekercses vagy hajtogatott alapanyagra, stancolt vagy folyamatos nyomathordozó. A Zebra ZD621d nyomtató kompatibilis hőérzékeny papírral, míg a Zebra ZD621t modellek a direkt termál papír mellett, normál papír, műanyag és textil alapanyagú kellékanyagokkal is használhatóak. 

Címketervezés egyszerűen - Zebra ZD621 címkenyomtatóval

A Zebra ZD621 címke nyomtatóhoz ingyenesen biztosított Zebra Designer címkenyomtató program. A szoftver segítségével pillanatok alatt és játszi könnyedséggel készíthet címketerveket, valamint egy jól kezelhető felhasználói felületen állítható be a nyomtatási paraméter - például a fejfűtés, nyomtatási sebesség és az etikett címke mérete is. A felhasználók a Zebra ZD621 címkenyomtóhoz pár kattintással beállíthatják az etikett címke nyomtatási feladatokat, és a nyomtatásra kész címkék pár másodperc alatt elkészülnek.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése