home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Címkenyomtatás

Címkenyomtatás

Címkenyomtatás

Mi is az a címkenyomtatás szolgáltatás?

A címkenyomtatás egy szolgáltatás, melynek keretében címkenyomtatóval nem rendelkező vállalkozások számára gyártunk szinte bármilyen adattartalommal öntapadós etikett címkéket. Az igények lehetnek esetiek, szezonálisak vagy folyamatosak is. Emellett nem ritka, hogy címkenyomtatóval már rendelkező ügyfelek (sőt nyomdák) is megkeresnek bennünket, hogy dömpingszerű címkenyomtatási munkáiknál segítsünk be plusz kapacitással.

 

Címkenyomtatás Ajánlatkérés

 

Már körbe nyomtattuk Magyarországot!

2010-től tartjuk nyilván az elkészült öntapadó címkenyomtatásaink hosszát. 2015. decemberében léptük át a 2 442 km-t! Ez pedig a magyar határvonal hossza. Megrendeléseink száma dinamikusan nő, így a következő reális cél a föld kerülete (40 075 km), rendeljen tőlünk Ön is matrica nyomtatást, hogy mielőbb körbe érjünk együtt!

 

Címkenyomtatás professzionális technológiával

Az ország legnagyobb címkeválasztékával rendelkezünk, így a legtöbb címkenyomtatási munkához raktárról tudjuk az alapcímkét biztosítani. Tucatnyi alapanyag típus és több száz méret áll rendelkezésre az azonnali címkenyomáshoz. További előnyünk, hogy 12 nagyteljesítményű ipari címkenyomtató várja a megrendeléseket, így hatékonyságunk is páratlan!

Eszközparkunk 300 és 600 dpi felbontású Zebra és Sato ipari címkenyomtatókból valamint Epson professzionális színes tekercses matria nyomtatóból áll, amik ezen a területen a csúcsminőséget képviselik. 220 mm szélességig tudjuk a címkenyomtatási feladatokat vállalni, amit igény esetén nem csak tekercsben hanem vágva/darabolva is tudunk szállítani, de a fotó minőségű színes matrica nyomtatás sem lehetetlen számunkra!.

 

Címkenyomtatás

Precízen és gyorsan dolgozunk

A tekercses címke nyomtatóval történő címkenyomtatás gyors és rugalmas eljárás, nem igényel a nyomdaiparban szokásos költséges és időigényes előkészítő munkákat. A technológiának köszönhetően akár egyetlen címke is nyomtatható, valamint a darabonként változó adatok sem jelentenek problémát.
Az ilyen módon nyomtatott etikett címkéket 1 színű nyomással (jellemzően fekete szín, de opcionálisan lehet kék, zöld, vagy piros is), akár 1 nap alatt elkészítjük! Az egyszínű címkenyomtatás mellett rendszeres igény a kis példányszámú, egyedi színes matricák készítése (pl. boros üveg címke, méz címe, savanyúság címke, stb.) is. Címkenyomtató parkunknak köszönhetően az ilyen jellegű címkenyomtatási feladatokat is rövid határidővel és kedvező áron tudjuk vállalni, prémium minőségben!

 

Miért minket válasszon címkenyomtatáshoz

 • Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
 • Egyedülálló címke választékot biztosítunk raktárról
 • Nem szabunk minimum korlátot rendelésének
 • Precízen és gyorsan dolgozunk
 • Egyedi igényeket is teljesítünk
 • Tekercses és íves kivitelben is gyártunk
 • Hibátlansági garanciát vállalunk
 
 
Címkenyomtatás
Címkenyomtatás

Mi az a címkenyomtatás szolgáltatás?

A címkenyomtatási szolgáltatásunkat elsősorban olyan vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek nyomtatott etikett címkére van szükségük, azonban nem rendelkeznek hozzá eszközzel, vagy nincsen idejük ezzel foglalkozni. A felmerült címkézési feladatot megismerve, a legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb megoldásokat tudjuk javasolni.
Vállalatunk címkenyomtatási szolgáltatása segítséget nyújt abban, hogy pontosan tervezhető legyen a címkenyomtatás költsége és határidőre elkészüljön a nyomtatott címke. Ha a nyomtatott címke vonalkódot is tartalmaz minden esetben a beállítási folyamat során teszteljük, ellenőrizzük több típusú vonalkódolvasóval, így garanciát tudunk vállalni munkánkra.

 

 

Ezért ajánljuk címkenyomtatási szolgáltatásunkat:

 • ha a nyomtatni kívánt címke kis darabszámú
 • ha a nyomtatott címkékre szezonális jelleggel van szükség
 • ha az etikett címke darabszáma ugyan nagyobb, de többféle méretű és szövegezésű címke az igény
 • ha adatbázis nyomtatás az igény
 • ha sorszámozott, vagy algoritmus szerint változó adatokat tartalmazó etikett szükséges néhány darabtól a milliós nagyságrendig
 • ha nem gazdaságos a saját etikett címke nyomtató üzemeltetése

 

A címkenyomtatás menete:

 • A megrendelést követően kollégáink elkészítik az etikett címke grafikai tervét, amit elküldünk jóváhagyásra
 • Az esetleges korrekciók és jóváhagyás után megkezdődik az öntapadó címke nyomtatása
 • A kész nyomtatott címkét Budapest területén autónk, vidéken futárszolgálat szállítja házhoz
 • A címkékre kerülő vonalkódok olvashatóságát, többféle vonalkód olvasóval teszteljük!

 

Tervezés és címkenyomtatás!

 

A leggyakoribb címkenyomtatásai feladatok

A címkenyomtatási feladatokhoz az alapnyagot általában raktárról biztosítjuk, hiszen Közép-Európa egyik legnagyobb címke raktából válogathat. Kínálatunkban minden feladatra tudunk ideális alapanyagú és ragasztójú etikett címkét biztosítani, legyen szó bármilyen speciális alkalmazásról is! Bizonyos felhasználási körülmények megkövetelik a kellékanyag tesztelését a felhasználási környezetben, melyhez minden esetben mintát biztosítunk.

Kollégáink szakmai felkészültségére nagy hangsúlyt helyezünk, így a legmegfelelőbb címke kiválasztásában szívesen állnak rendelkezésére!

 

 

Gyakori kérdések címkenyomtatással kapcsolatban

Mi az a címkenyomtatás, és hogyan működik?
 

Cégünk az öntapadó etikett címkenyomtatás szolgáltatását nyújtja azoknak a vállalkozásoknak, akik nem rendelkeznek saját címkenyomtatóval. Gépparkunk széles választékot kínál az egyszerű vonalkódos címkéktől a színes prémium etikettekig. Egyedi címkenyomtatási technológiánk lehetővé teszi az egyedi tartalmak és adatbázisok használatát is. Raktárkészletünk Közép-Európa egyik legnagyobb tekercses etikett címke választékát kínálja, így rövid határidővel tudunk alapanyagokat biztosítani a legtöbb matrica nyomtatási feladathoz. Vállalkozásunk piacvezető a címkenyomtatás terén, és törekszik arra, hogy az ügyfelek minden igényét kielégítse.

Milyen anyagokból készülnek a bérnyomtatott etikett címkék?
 

Az alapanyagot alapvetően a nyomtatott címke felhasználása határozza meg. A bérnyomtatott címke készülhet hőérzékeny direkt termál papírra, normál papírra, műanyag- vagy textil alapanyagra is.

Milyen technológiát alkalmaznak a címkenyomtatás során?
 

Több mint 20 éves tapasztalatunk alapján nagy gépparkkal rendelkezünk és az egyszínű transzfer technológia mellett INKjet és Digit nyomtatási technológiát is alkalmazunk, attól függően, hogy az adott bérnyomtatási feladat mit kíván meg. Így nem okoz gondot, ha egy egyszerű vonalkódos címkéről van szó, de egy prémium termék csomagolására szolgáló színes, lakkozott termékcímke gyártására is van megoldásunk.

Mennyibe kerül a nyomtatott címke?
 

Az etikett címkenyomtatás ára csak a pontos részletek ismeretében határozható meg, hiszen függ a mérettől, mennyiségtől, alapanyagtól, gyártási technológiától,határidőtől is. Kérjen ajánlatot, nem fog csalódni!

Milyen formátumokban lehet elküldeni a nyomtatandó címkék tervezetét?
 

Ez nagyban függ, hogy milyen típusú címkenyomtatásra van igény. Abban az esetben, ha csak egy színben nyomtatunk szöveges, vonalkódos címkét elegendő, ha egy e-mailban elküldi a szöveget az esetleges igényekkel együtt. Ha digitális többszínű gyártásra lesz szükség, abban az esetben már vektorgrafikus (pdf, cdr, stb.) anyagot várunk. Ha nem rendelkezik nyomdakész formátummal, mi akkor is tudunk segíteni! Cégünk tapasztalt csapata rövid határidővel, felár ellenében vállalja nyomtatott címkék tervezést is.

Mennyi idő alatt készül el a címkenyomtatás?
 

Pontos választ csak a részletek ismeretében tudunk adni, de ha az alapanyag raktáron van (Közép-Európa legnagyobb címke készletéből válogathat!), akkor akár 1-2 munkanapon belül is átveheti a nyomtatott címkét. Abban az esetben, ha színes digitális nyomtatásra van szükség, ahol nyomdai előkészületeket is igényel a címkenyomtatás ez akár 1 hét is lehetséges.

Hogyan vehetem át a megrendelt nyomtatott címkét?
 

A címke bérnyomtatási folyamat végeztével az elkészült öntapadó etikett címkéket saját autónkkal, vagy szerződött futárszolgálattal szállítjuk ki az országban.

 

5 tipp, hogy rendeljen nyomtatott etikett címkét:

A vonalkódolvasók lényege, hogy az adatokat a vonalkódból dekódolják és továbbítják a számítógép, tablet, okostelefon vagy pénztárgép felé. A vonalkódolvasók segítségével könnyebbé válnak az értékesítési, logisztikai és árukiadási folyamatok, hiszen gyorsan és pontosan beolvashatók a termékek vonalkódjai. A vonalkódolvasók különböző típusai közül választhatunk a felhasználási igényeinknek és környezeti körülményeinknek megfelelően. Fontos szempontok a következők:

1. Határozza meg milyen alapanyagra történjen a címkenyomtatás

Az alapanyag kiválasztásánál fontos figyelembe venni a címkézés környezetét és a kívánt tartósságot. Az alábbiakban részletesebben ismertetjük az egyes alapanyagok jellemzőit:
Thermo alapanyag: A thermo alapanyagokat közvetlen hő hatásával (festékszalag nélkül) nyomtathatók, és általában száraz és normál hőmérsékleti körülmények között ajánljuk.
Papír alapanyag: A papír alapanyag thermo-transzfer eljárással (festékszalaggal) nyomtatható. Általában száraz körülmények között használják, ellenáll a súrlódásnak és a napfénynek. Ez az alapanyag hosszú távon is megőrzi az információkat.
Műanyag alapanyag: A műanyag alapanyagokat olyan címkék gyártásához használják, amelyek különleges vagy extrém igénybevételnek vannak kitéve. Ezek az alapanyagok rendkívül ellenállóak a nedvességgel, vegyi anyagokkal, mechanikai igénybevétellel és szélsőséges hőmérséklettel szemben. Kiváló minőségű nyomtatást eredményeznek, és alkalmasak mind kül-, és beltéri alkalmazásokra. Az elektronikai, autóipari és vegyipari területeken széles körben alkalmazzák.

2. Gondolja át milyen méretű etikett címkét tud elhelyezni a terméken

A címkeméret kiválasztásánál figyelembe kell venni az adott termék méretét, formáját és a címke elhelyezésére rendelkezésre álló területet. A címke nem lehet túl nagy vagy túl kicsi ahhoz, hogy jól látható legyen a terméken.
A méretének kiválasztásakor továbbá figyelembe kell venni a rajta szereplő információk mennyiségét és olvashatóságát. A címke méretének elegendő helyet kell biztosítania a szükséges információk megjelenítéséhez, miközben a betűk és a vonalkód jól olvashatóak maradnak.

3. Tervezze meg, hogy milyen adatok kerüljenek a nyomtatott címkére

A nyomtatott címkéken megjelenő adatok nagymértékben függenek az adott termék, vállalkozás vagy iparág specifikus igényeitől. A címke legfontosabb szerepe általában a termék azonosítása és követése, ezért a címkére kerülhetnek olyan adatok, mint a termék neve, modellszáma, gyártási száma vagy vonalkód. A termék mennyiségi adatai szintén gyakran fontosak az értékesítési és logisztikai folyamatok során, így a címkéken megjelenhetnek például a termék súlya, mérete, kapacitása vagy térfogata. Ha a termék értékesítése is cél, akkor a címkén szerepelhet az ár, akciók, kedvezmények vagy akár a termék valutaegysége is. A termék minőségét vagy tanúsítványait is feltüntethetik a címkén, ez lehet például az ISO minősítés, a gyártási és minőségi szabványok, vagy az allergén összetevőkre vonatkozó információk. Bizonyos termékek esetén fontos lehet a használati utasítás vagy biztonsági figyelmeztetések elhelyezése a címkén, legtöbbször különösen igaz az élelmiszeripari termékekre vagy veszélyes anyagokra. A vállalkozás logóját, nevét vagy márkaidentitását is elhelyezhetik a címkén, amely nagy mértékben hozzájárul a márkaismertséghez és promóciós célokhoz.

4. Tervezze meg, hogy milyen színű nyomtatással készüljön a címke

A címke színének kiválasztása számos tényezőtől függ, beleértve a termék jellegét, a vállalkozás arculatát, a célcsoport preferenciáit és a címke olvashatóságát is. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos szempontot, amelyet mindenképp érdemes figyelembe venni a színválasztásnál. A legfontosabb szempont az olvashatóság, hiszen a kontrasztszegény címkék nem tudják funkciójukat ellátni, így minél nagyobb kontraszttal kell tervezni a címke alapanyagának és a nyomtatásnak a színét, hogy kellően figyelemfelkeltő legyen. Ajánlott továbbá a márkaazonosság figyelembevétele, hiszen a vállalat színei marketing eszközként hathatnak, figyelemfelkeltő címke csalogató lehet a márkahű ügyfelek számára.

5. Kalkulálja ki mennyi nyomtatott címkére van szüksége

A címkék szükségletének kalkulálásához több tényezőt kell figyelembe venni. Ilyen például a címkézendő termék mennyisége és termelési és forgalmazási folyamat tervezett üzemének meghatározása, hogy nagyjából mennyi címke szükséges egy adott időszakra. Javasolt továbbá valamennyi pót és tartalék címkéket készletezni, hiszen így elkerülhető, hogy az esetleges váratlan felhasználására vagy hibák kijavítására miatt elhasznált címkék fennakadást okozzanak.

Kérjen ajánlatot címkenyomtatásra szakértő kollégáinktól!

Etikett címke
Etikett címke
 

Ennyi aktív vásárló választotta címkenyomtatás szolgáltatásunkat!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése