Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Etikett címke nyomtatás

Etikett címke nyomtatás

Etikett címke nyomtatás

Körbe nyomtattuk Magyarországot!

2010-től tartjuk nyilván az elkészült öntapadó címkenyomtatásaink hosszát. 2015. decemberében léptük át a 2 442 km-t! Ez pedig a magyar határvonal hossza. Megrendeléseink száma dinamikusan nő, így a következő reális cél a föld kerülete (40 075 km), rendeljen tőlünk Ön is matrica nyomtatást, hogy mielőbb körbe érjünk együtt!

 

Mi is az a etikett címkenyomtatás?

A címkenyomtatás egy szolgáltatás, melynek keretében címkenyomtatóval nem rendelkező vállalkozások számára gyártunk szinte bármilyen adattartalommal öntapadós etikett címkéket. Az igények lehetnek esetiek, szezonálisak vagy folyamatosak is. Emellett nem ritka, hogy címkenyomtatóval már rendelkező ügyfelek (sőt nyomdák) is megkeresnek bennünket, hogy dömpingszerű matrica nyomtatási munkáiknál segítsünk be plusz kapacitással.

Az ország legnagyobb címkeválasztékával rendelkezünk, így a legtöbb matrica nyomtatási munkához raktárról tudjuk az alapcímkét biztosítani. Tucatnyi alapanyag típus és több száz méret áll rendelkezésre az azonnali címkenyomáshoz. További előnyünk, hogy 12 nagyteljesítményű ipari nyomtató várja a megrendeléseket, így hatékonyságunk is páratlan!
Eszközparkunk 300 és 600 dpi felbontású Zebra és Sato ipari címkenyomtatókból valamint Epson professzionális színes tekercses printerből áll, amik ezen a területen a csúcsminőséget képviselik. 220 mm szélességig tudunk nyomtatni címkét, amit igény esetén nem csak tekercsben hanem vágva/darabolva is tudunk szállítani, de a fotó minőségű színes matrica nyomtatás sem lehetetlen számunkra!.

A tekercses címkenyomtatóval történő nyomtatás gyors és rugalmas eljárás, nem igényel a nyomdaiparban szokásos költséges és időigényes előkészítő munkákat. A technológiának köszönhetően akár egyetlen címke is nyomtatható, valamint a darabonként változó adatok sem jelentenek problémát. Az ilyen módon nyomtatott címkéket 1 színű nyomással (jellemzően fekete szín, de opcionálisan lehet kék, zöld, vagy piros is), akár 1 nap alatt elkészítjük! Az egyszínű címkenyomtatás mellett rendszeres igény a kis példányszámú, egyedi színes matricák készítése (pl. boros üveg címke, méz címe, savanyúság címke, stb.) is. Eszköz parkunknak köszönhetően az ilyen jellegű bérnyomtatásokat is rövid határidővel és kedvező áron tudjuk vállalni, prémium minőségben!

Már 20 év tapasztalata áll mögöttünk és mivel nem csak ennek a területnek, hanem a vonalkód technikának és a ragasztástechnikának is szakemberei vagyunk, átgondolt és megbízható tanácsokat tudunk adni.

 

Felhasználás szerinti leggyakoribb címkenyomtatásaink

Kínálatunkban minden feladatra tudunk ideális alapanyagú és ragasztójú jelölő címkét biztosítani, legyen szó bármilyen speciális alkalmazásról is! Bizonyos felhasználási körülmények megkövetelik a kellékanyag tesztelését a felhasználási környezetben, melyhez minden esetben mintát biztosítunk. Kollégáink szakmai felkészültségére nagy hangsúlyt helyezünk, így a legmegfelelőbb címke kiválasztásában szívesen állnak rendelkezésére!

 

 

Ezekben az esetekben érdemes a szolgáltatásunkat választania:

 • ha a nyomtatni kívánt címke kis darabszámú
 • ha a nyomtatott címkékre szezonális jelleggel van szükség
 • ha az etikett címke darabszáma ugyan nagyobb, de többféle méretű és szövegezésű címke az igény
 • ha adatbázis nyomtatás az igény
 • ha sorszámozott, vagy algoritmus szerint változó adatokat tartalmazó etikett szükséges néhány darabtól a milliós nagyságrendig
 • ha nem gazdaságos a saját etikett címke nyomtató üzemeltetése

 

Az öntapadós etikett címkenyomtatás menete:

 • A megrendelést követően kollégáink elkészítik az etikett címke grafikai tervét, amit elküldünk jóváhagyásra
 • Az esetleges korrekciók és jóváhagyás után megkezdődik az öntapadó címke nyomtatása
 • A kész nyomtatott címkét Budapest területén autónk, vidéken futárszolgálat szállítja házhoz
 • A címkékre kerülő vonalkódok olvashatóságát, többféle vonalkód olvasóval teszteljük!

 

Gyakori kérdések etikett címkenyomtatással kapcsolatban

Mi az a címke bérnyomtatás, és hogyan működik?
 

Cégünk az öntapadó etikett címkenyomtatás szolgáltatását nyújtja azoknak a vállalkozásoknak, akik nem rendelkeznek saját címkenyomtatóval. Gépparkunk széles választékot kínál az egyszerű vonalkódos címkéktől a színes prémium etikettekig. Egyedi címkenyomtatási technológiánk lehetővé teszi az egyedi tartalmak és adatbázisok használatát is. Raktárkészletünk Közép-Európa egyik legnagyobb tekercses etikett címke választékát kínálja, így rövid határidővel tudunk alapanyagokat biztosítani a legtöbb matrica nyomtatási feladathoz. Vállalkozásunk piacvezető a címkenyomtatás terén, és törekszik arra, hogy az ügyfelek minden igényét kielégítse.

Milyen anyagokból készülnek a bérnyomtatott etikett címkék?
 

Az alapanyagot alapvetően a nyomtatott címke felhasználása határozza meg. A bérnyomtatott címke készülhet hőérzékeny direkt termál papírra, normál papírra, műanyag- vagy textil alapanyagra is.

Milyen technológiát alkalmaznak a címkenyomtatás során?
 

Több mint 20 éves tapasztalatunk alapján nagy gépparkkal rendelkezünk és az egyszínű transzfer technológia mellett INKjet és Digit nyomtatási technológiát is alkalmazunk, attól függően, hogy az adott bérnyomtatási feladat mit kíván meg. Így nem okoz gondot, ha egy egyszerű vonalkódos címkéről van szó, de egy prémium termék csomagolására szolgáló színes, lakkozott termékcímke gyártására is van megoldásunk.

Mennyibe kerül a nyomtatott címke?
 

Az etikett címkenyomtatás ára csak a pontos részletek ismeretében határozható meg, hiszen függ a mérettől, mennyiségtől, alapanyagtól, gyártási technológiától,határidőtől is. Kérjen ajánlatot, nem fog csalódni!

Milyen formátumokban lehet elküldeni a nyomtatandó címkék tervezetét?
 

Ez nagyban függ, hogy milyen típusú címkenyomtatásra van igény. Abban az esetben, ha csak egy színben nyomtatunk szöveges, vonalkódos címkét elegendő, ha egy e-mailban elküldi a szöveget az esetleges igényekkel együtt. Ha digitális többszínű gyártásra lesz szükség, abban az esetben már vektorgrafikus (pdf, cdr, stb.) anyagot várunk. Ha nem rendelkezik nyomdakész formátummal, mi akkor is tudunk segíteni! Cégünk tapasztalt csapata rövid határidővel, felár ellenében vállalja nyomtatott címkék tervezést is.

Mennyi idő alatt készül el a címkenyomtatás?
 

Pontos választ csak a részletek ismeretében tudunk adni, de ha az alapanyag raktáron van (Közép-Európa legnagyobb címke készletéből válogathat!), akkor akár 1-2 munkanapon belül is átveheti a nyomtatott címkét. Abban az esetben, ha színes digitális nyomtatásra van szükség, ahol nyomdai előkészületeket is igényel a címkenyomtatás ez akár 1 hét is lehetséges.

Hogyan vehetem át a megrendelt nyomtatott címkét?
 

A címke bérnyomtatási folyamat végeztével az elkészült öntapadó etikett címkéket saját autónkkal, vagy szerződött futárszolgálattal szállítjuk ki az országban.

 

A következő paraméterek megadása szükséges a pontos ajánlatadáshoz:

 • Milyen alapanyagra kéri a nyomtatást?
  Thermo alapanyag: direkttermál eljárással (festékszalag nélkül) nyomtatható, melyet jellemzően száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk. A Thermo alapanyag prémium kategóriája a Thermo-TOP, mely bevonatának köszönhetően fokozottan ellenáll a nedvességnek, hőnek és súrlódásnak.
  Papír alapanyag: thermo-transzfer eljárással (festékszalag szükséges hozzá) nyomtatható alapanyag. Jellemzően száraz körülmények között használatos, ellenáll a súrlódásnak, a tűző napnak. Az információkat több éven keresztül megőrzi.
  Műanyag alapanyag: különleges vagy szélsőséges igénybevételnek kitett címkék gyártásához használatos. Kitűnő tulajdonsága, hogy nedvességgel, vegyi anyagokkal, mechanikai igénybevétellel és szélsőséges hőmérséklettel szemben is igen ellenálló. Igazi tartós címke kiváló nyomattal, kül- és beltéri alkalmazásra egyaránt. Alkalmazása elterjedt az elektronikai, autóipari és vegyipari területeken.
 • Mekkora az előállítani kívánt címke mérete?
  (kérjük, adja meg a minimális és maximális adatokat is)
 • Milyen információt nyomtassunk a címkére?
  (szöveg, vonalkód, grafika, stb.)
 • Milyen színű nyomatatás az igény?
  (alapesetben fekete, extra költség mellett lehet kék, piros, zöld)
 • A címkék tartalmaznak-e változó információt?
  (sorszám, adatbázis, stb.)
 • Mekkora mennyiséget és milyen határidővel szeretne rendelni?

Kérjen ajánlatot címkenyomtatásra szakértő kollégáinktól!

Etikett címke
Etikett címke

Ennyi aktív vásárló választotta címkenyomtatás szolgáltatásunkat!

 

Legutóbb megtekintett termékek